Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

TANKTOPS TIL HERRE

Her på siden finder du et bredt udvalg af tanktops i alle mulige brands, design, størrelser og priser. 

Tanktops er sommerens smarteste outfit til herrer og er et must at have i garderoben. En tanktop giver dig muligheden for at se smart ud, samtidig med at du får masser af luft til armene og masser af bevægelighed, da der som bekendt ikke er ærmer på en tanktop. Tanktops ser ikke bare smarte ud, men har en funktionel fordel i og med, at de køler dig ned om sommeren eller varmer dig om vinteren. Om sommeren er en tanktop også en oplagt mulighed til at få vist dine arme frem, uanset om de er superpumpede eller helt normale af udseende. En stramtsiddende model giver dig muligheden for at vise hele din overkrop frem fra dens bedste side, når du for eksempel tager til stranden. 


Tanktops til enhver lejlighed og sæson


Du kan bruge en tanktop til alle mulige forskellige gøremål. Den ser cool ud på stranden, du kan for eksempel spille volleyball eller basketball i en tanktop, og så er du bedre nedkølet, end hvis du bruger en T-shirt eller en trøje. Men tanktops er også alsidige, for en tanktop behøver ikke at være udelukkende et sommer-outfit. Tag en tanktop på under dit vintertøj, og du sørger for at holde din grundvarme intakt. En tanktop kan altså bruges året rundt på forskellige måder – det er da smart!

Hos Miinto finder du et kæmpe udvalg af tanktops. Der er alt fra funktionelle, sporty og basketball-inspirerede design til det mere stilbevidste og smarte look. Du finder tætsiddende tanktops, du kan have på under en skjorte eller for sig selv, og dem med et mere loose fit for maksimal udluftning til de varme sommerdage. Du kan filtrere mellem et hav af brands, farver, størrelser og priser, der vil med garanti være en tanktop, der passer til dine behov. Du kan også filtrere efter nedsatte varer og premium brands. Det er muligt at tilbyde dig så stort et udvalg (mere end 3.000 brands og 300.000 produkter i alt), fordi Miinto er et kollektiv af mere end 900+ uafhængige modebutikker, som Miinto har samlet under sig. Så hvad end du skal på stranden, på sportsbanen eller på arbejde, kan du finde en tanktop, der svarer til dine behov hos Miinto. Side 1 Af 337

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.