Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Dame Smykker Ringe
Back

Ringe til kvinder

Smykker er enhver kvindes bedste ven, og man kan aldrig få for mange ringe til samlingen. Og særligt når det kommer til ringe, er der ingen regler for, hvor store, funklende og ekstravagante, de må være. En ring kan nemlig sætte prikken over i’et ved alle dine outfits, og vi lyver ikke, når vi siger, at ringe er uundværlige for kvinder. 

Og du skal selvfølgelig ikke snydes for at kunne finde smukke ringe til kvinder fra de bedste brands. For en ring er ikke bare et simpelt smykke. Den emmer nemlig af personlighed, stil og sans for at udstråle, hvem du er. Så gå på jagt i vores store udvalg fra alle de brands, der er svære ikke at holde af. 

Ringe som hverdagstilbehør for enhver kvinde

Det er ikke kun vielsesringen, der sidder på fingeren hver eneste dag. Mange kvinder over hele verden føler sig først klar til dagen, når de har fået deres ringe på fingrene sammen med resten af smykkerne. Og det er der også en god grund til. Ringe er nemlig med til at samle, style og fuldende et look.

Det heldige er, at der er noget for alle. Er du til diamanter, kan du slå dig løs med funklende fingre, og er du til det mere simple, er der også noget for dig. I dag er der ingen regler for, hvor mange ringe du kan have på fingrene – for det hele handler om din stil. Du kan enten gå fuldt og fast efter ringe i guld eller sølv, der passer med resten af smykkerne derhjemme, eller du kan mikse på kryds og på tværs. 

Blandt de mange smykker finder du eksklusive og feminine ringe fra danske brands som By Marklund, Erbs & Bjerke, Aida by Fabrina Myllerup, Jane Kønig, Pilgrim, Louise Eeg og Frk. Lisberg. Derudover byder det store sortiment af ringe på lækre smykker fra internationale brands som A&C Jewellery Design Oslo såvel som Jukserei. Og det er selvfølgelig ikke dem alle sammen – nej, faktisk slet ikke i nærheden af det.

Shop ringe til kvinder online hos Miinto

Som den førende modeportal med det store udvalg af unikke smykker fra de største brands over hele verden kan vi godt garantere dig for, at Miinto med rette også kan betegnes som en eksklusiv smykkehandler. Derfor består vores sortiment af smykker også af en smuk selektion af ringe, som er udført med øje for eksklusivitet, snoede silhuetter og elegance på højt plan. 

Derudover bugner det store udvalg af smykker med smukke ringe, som er udført i alverdens farvenuancer, materialer og design, og prisniveauet kan variere betydeligt, så der er noget for enhver smag. Med andre ord, så har vi samlet et spændende sortiment af ringe fra unikke brands fra ind- og udland, og du vil altid kunne finde en ring, der matcher dig og din stil. 

Miinto har samlet et unikt sortiment af ringe, og derfor har vi alle slags ringe til kvinder – uanset om du er til guld, sølv eller rhodineret sølv. Ringe skal bæres med stil, og det kan du nemt ved at kombinere dine smykker med en kjole, jeans og skjorte, nederdel og T-shirt eller kombinere flere ringe med hinanden – det er kun fantasien, der sætter grænser. Spørgsmålet er bare, hvad du vælger?

Filter

827 resultater

  • 1
  • 2
  • 9

Side 1 af 9

Næste
  • 1
  • 2
  • 9

Side 1 af 9