Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

RINGE TIL KVINDER

Smykker er enhver kvindes bedste ven, og man kan aldrig få for mange ringe til samlingen. Og særligt når det kommer til ringe, er der ingen regler for, hvor store, funklende og ekstravagante, de må være. Hos Miinto har vi samlet et udvalg af ringe fra vores bedste mærker, så du hverken skal gå ned på kvalitet eller begrænses. Så gå på jagt i vores store udvalg fra alle de brands, der er svære ikke at holde af. 


Ringes mange betydninger og formål


En ring kan nemlig sætte prikken over i’et ved alle dine outfits, og vi lyver ikke, når vi siger, at ringe er uundværlige for kvinder. 

Og du skal selvfølgelig ikke snydes for at kunne finde smukke ringe til kvinder fra de bedste brands. For en ring er ikke bare et simpelt smykke. Den emmer nemlig af personlighed, stil og sans for at udstråle, hvem du er. Den udstråler f.eks. også, hvis du er gift eller forlovet. Dette er dog i dag gået hen og blevet en forældet tanke. Heldigvis er ringen blevet en accessory, der kan bruges i stort set alle henseender.


Ringe som hverdagstilbehør for enhver kvinde


Det er ikke kun vielsesringen, der sidder på fingeren hver eneste dag. Mange kvinder over hele verden føler sig først klar til dagen, når de har fået deres ringe på fingrene sammen med resten af smykkerne. Og det er der også en god grund til. Ringe er nemlig med til at samle, style og fuldende et look.

Det heldige er, at der er noget for alle. Er du til diamanter, kan du slå dig løs med funklende fingre, og er du til det mere simple, er der også noget for dig. I dag er der ingen regler for, hvor mange ringe du kan have på fingrene – for det hele handler om din stil. Du kan enten gå fuldt og fast efter ringe i guld eller sølv, der passer med resten af smykkerne derhjemme, eller du kan mikse på kryds og på tværs. 


Shop ringe fra populære brands


Blandt de mange smykker finder du eksklusive og feminine ringe fra danske brands som By Marklund, Erbs & Bjerke, Aida by Fabrina Myllerup, Jane Kønig, Pilgrim, Louise Eeg og Frk. Lisberg. Derudover byder det store sortiment af ringe på lækre smykker fra internationale brands som Guess såvel som Jukserei. Og det er selvfølgelig ikke dem alle sammen – nej, faktisk slet ikke i nærheden af det. 


Vær din egen stylist med endeløse muligheder


Ringe kan frembringe et element til din stil, som tøj og sko ikke kan. De forskellige ringe er med til at understøtte din personlighed og ikke mindst din personlige style. Du kan med fordel mixe og matche forskellige brands med hinanden, så du kan få lige præcis det udtryk, du ønsker dig.

Det er igennem tiderne blevet populært at blande forskellige brands sammen med forskellige materialer. Det vil sige, at selvom du har en ring fra et bestemt mærke, er du ikke bundet til at købe dine ringe hos det pågældende mærke fremadrettet. Du kan med fordel blande en rose gold ring med en sten fra Frk. Lisberg med en stilren guldring fra Sif Jakobsens sortiment for at opnå et complete look. 


Sammensæt dine favoritter


Stacking er i smykkeverdenen blevet populært og ses i alle former. Det kan både være, når de spredes ud på fingrene, eller når du bygger flere ringe på en finger. Ringene fra Pilgrims sortiment er et godt valg, ønsker man at prøve dette, da de både er prisvenlige, men også har et stort udvalg af ringe, der både kan bruges sammen og hver for sig. 

Ønsker du noget lidt tungere, kan du med fordel gå på opdagelse i mærkerne Tory Burch eller Trilani, som i deres sortiment har design, hvor du får samme udtryk af flere ringe støbt sammen med en. Her får du altså en ring, der nemt kan stå alene og give dig det fulde udtryk, du ønsker. Du kan se hele mærkets sortiment nedenfor, hvor du også kan vælge, om det skal være sølv eller guld, med sten eller uden sten.


Ringe for og til alle kvinder


Alle kvinder er forskellige, og derfor er deres stil og behov også forskellige fra hinanden. Selvom din søster eller bedste veninde ikke går ned på glimmer og kulørte sten, er det ikke ensbetydende med, at det også er det, du går efter. Det smukke ved smykker og ringe generelt er, at de giver dig mulighed for at udforske din egen stil, og hvad der fungerer for dig. Det er ofte, at kvinder har en præference inden for guld, sølv, hvidguld, kobber m.m. 

Vi har hos Miinto gjort det muligt at finde ringe i alle former og prisklasser, så selv den studerende kan være med. Du kan f.eks. shoppe din næste kollektion hos f.eks. Frk. Lisberg eller Dansk Copenhagen, som laver smukke smykker til en overkommelig pris, så du ikke skal gå ned på kvalitet.

Er du vild med det mere spirituelle look, som Maanestens kollektioner er inspireret af, er deres kollektion også en sikker vinder, da du i deres sortiment kan finde ringe, der udtrykker elegance og personlighed. Du kan også sammensætte dit nye armbånd med en ring fra samme kollektion eller i samme materiale for at opnå en rød tråd i din smykkekollektion. Det smukke ved smykker er, at der er uendelige muligheder.


Shop ringe til kvinder online hos Miinto


Som den førende modeportal med det store udvalg af unikke smykker fra de største brands over hele verden kan vi godt garantere dig for, at Miinto med rette også kan betegnes som en eksklusiv smykkehandler. Derfor består vores sortiment af smykker også af en smuk selektion af ringe, som er udført med øje for eksklusivitet, snoede silhuetter og elegance på højt plan. 

Derudover bugner det store udvalg af smykker med smukke ringe, som er udført i alverdens farvenuancer, materialer og design, og prisniveauet kan variere betydeligt, så der er noget for enhver smag. Med andre ord, så har vi samlet et spændende sortiment af ringe fra unikke brands fra ind- og udland, og du vil altid kunne finde en ring, der matcher dig og din stil. 

Miinto har samlet et unikt sortiment af ringe, og derfor har vi alle slags ringe til kvinder – uanset om du er til guld, sølv eller rhodineret sølv. Ringe skal bæres med stil, og det kan du nemt ved at kombinere dine smykker med en kjole, jeans og skjorte, nederdel og T-shirt eller kombinere flere ringe med hinanden – det er kun fantasien, der sætter grænser. Spørgsmålet er bare, hvad du vælger?

Side 1 Af 10

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.