Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

ARMBÅND TIL KVINDER

Helheden ligger i detaljerne. Ingen kvinde kan undvære sine smykker, og vi har alle oplevet at gå ud ad døren uden dem. Man føler sig nemlig bar og ufuldkommen uden smykker til at style ens look med. Vi udtrykker ofte vores personlighed gennem vores smykker, som derfor er et essentielt item i vores garderobe.

Det skal være nemt for dig at finde fantastiske armbånd, der er med til at fortælle, hvem du er. Derfor har vi samlet et stort sortiment, hvor du kan gå på jagt og finde dine favoritter. Vores armbånd er af høj kvalitet, men derudover er de unikke hver især. Du finder nemlig både de store, de små og dem med mange detaljer.

Udtryk din identitet med smukke, skønne og lækre smykker, så du er klar til enhver situation, der kunne byde sig. Vi imødekommer alle slags personligheder, præferencer og behov her på siden, for der skal være plads til alle kvinder. Shop løs og få sat prikken over i’et hver eneste dag.


Et unikt touch til din stil


Der hersker ingen tvivl om, hvorfor armbåndet er nødvendigt til samlingen, hvis du drømmer om at fuldende ethvert look og bære dig selv med elegance hver eneste dag. Et smukt og trendy armbånd kan tilføre et unikt look til enhver stil, samtidig med at et nyt armbånd er en nem måde, hvormed et outfit kan beriges med et eksklusivt touch. Et armbånd kan pifte ethvert look op - uanset om du skal på arbejde, på en bytur med veninder eller på cafébesøg.

Et armbånd er derfor den perfekte accessory. Et armbånd kan kombineres med stort set alt i din garderobe, det er kun fantasien der sætter grænser for, hvilket look du kan opnå. Miinto har samlet et mangfoldigt udvalg af lækre armbånd, der er designet af talentfulde danske designere såvel som internationale brands.

Blandt de mange accessories hos os finder man smukke armbånd fra førende brands såsom Daniel Sword, Lulu Badulla, Marklund Design, Pilgrim, Pernille Corydon samt mange flere skønne brands. Derudover er vores store sortiment af smykker garant for stor mangfoldighed, hvorfor man altid kan finde et trendy armbånd, der matcher dit personlige look. 

Kvaliteten er i top, og de mange smukke armbånd er designet i lækre materialer såsom skind, læder, perler, sølv og guld, som beriger armbåndene med et unikt look og en lækker finish. Derfor er et nyt, smukt armbånd vejen til et trendy look, der stråler af glamour og skønhed.


Armbånd til alle kvinder


Hvis du nogensinde har hørt, at armbånd ikke er for alle, er der blevet fortalt en helt forkert historie. For armbånd er nemlig noget, som alle kvinder kan bære. Med et væld af forskellige designs behøver det ikke betyde store ringe i guld eller massevis er perler og sten.

Tværtimod byder vores udvalg på noget for alle og enhver. Du finder selvfølgelig smukke armbånd i guld og sølv, hvor der er kælet lidt for de små detaljer. Men du finder også meget andet end det. Du finder materialer som læder og plastik, der er med til at give smykket mere kant og karakter. Du kan også vælge større versioner, de helt tynde eller noget midtimellem.

Vi forhandler også nogle af de helt eksklusive modehuse. Derfor finder du også armbånd fra blandt andet Saint Laurent, Balenciaga og Maison Margiela for at give dig muligheden for den rene luksus med fine smykker.


Brug dine smykker, som du vil


Der er noget helt særligt ved smykker generelt. Smider du en hvid T-shirt på, kan det blive en kedelig omgang, hvis du ikke sørger for at have detaljerne på plads. Derimod vil smykker være en detalje, der løfter dit outfit til et helt andet niveau.

Ved at bringe gyldne materialer og smukke detaljer i spil giver du nyt liv til dagen. Du får mulighed for at fortælle din historie og udstråle selvtillid, når du vælger lige præcis de smykker, du holder mest af. Det er også grunden til, der ikke er nogen grænser for, hvad du finder i vores udvalg. I stedet kan du gå på jagt blandt hundredvis af armbånd fra en lang række af brands, som vi nøje har udvalgt til dig.


Find nemt dit nye armbånd hos os


Det skal være nemt at handle smykker online, og det har vi sørget for. Alle vores brands er nøje udvalgte, og dét mener vi virkelig, når vi siger det. Samtidig har vi også gjort det muligt at dele sortimentet op, så du kun får relevante smykker frem.

Kender du på forhånd designet, farven eller mærket på det armbånd, du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, så du kan finde det perfekte armbånd til dig og dit outfit.

Der er noget for enhver smag – uanset anledning, behov og til konkurrencedygtige priser, så der er noget for alle. Se det store online udvalg nedenfor, og lad Miinto guide dig igennem et univers fuld af skønne armbånd, som du nemt kan style til enhver anledning. God fornøjelse.

Side 1 Af 13

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.