Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Tilbage

Vintage ure

Vil du gerne gøre dit look mere personligt og særligt i en fart? Og har du en forkærlighed for design og kvalitet? Så er brugte vintageure fra anerkendte brands som Christian Dior vintage, Hermès vintage og Chanel vintage vejen frem. Hos Miinto.dk finder du et skønt udvalg af kvalitetsure fra nogle af de ypperste designere og modehuse på verdensplan, således at du kan tilføje lidt ekstra elegance og eksklusivitet til dit look og smykkeskrin. Du finder både vintage-dameure i sølv og guld, så uanset hvad du foretrækker, er der noget for dig i sortimentet.

Udover at tilbyde smukke vintageure, tilbyder vi også et væld af andre skønne vintagestyles som designtasker, -sko, -kjoler, -jakker og meget mere. Hos Miinto.dk har det altid været vores drøm at tilbyde mænd og kvinder det nyeste modetøj, -sko og -accessories fra nationale og internationale high-street brands. Senere udvidede vi det til også at inkludere high-end fashion brands som Christian Dior, Gucci, Dolce & Gabbana og Prada, således vaskeægte fashionistaer kan få eksklusive vintagestyles direkte hjem i garderoben; brugte såvel som nye. Det gælder naturligvis også design vintageure, og her på siden finder du både et skarpt udvalg af tidløse og klassiske vintage-dameure samt de mere iøjnefaldende og specielle ure prydet med fine detaljer.

Sæt prikken over i’et på dit look og smykkeskrin med vintage-dameure

Enhver stilbevidst kvinde bør have mindst ét armbåndsur derhjemme. Ikke nødvendigvis kun fordi det er en praktisk og funktionel accessories, men derimod i lige så høj grad fordi det kan være en fed og iøjnefaldende accessories, som skaber blikfang. Men hvor lækkert ville det ikke være at have et unikt vintageur til at pryde på håndleddet? Et vintageur med historie og måske endda et særpræget design, der skiller sig ud og derved tilfører kant til dit look. Et ur er ikke bare et ur, og et vintage-dameur er i den grad ikke bare et ur. Tværtimod. Med vintageure kan du nemlig løfte et look fra at være halvkedeligt til at være edgy og iøjnefaldende. Dét er det helt geniale ved vintageure og generelt dameure og smykker.

Du kan ligeledes kombinere et vintage-dameur med forskellige vintagearmbånd fra eksempelvis Hermès, Chanel og Gucci for at opnå et meget personligt og særpræget look, der oser af design og eksklusivitet. På samme måde kan du også blot lade vintageuret pryde dit håndled og få alt den opmærksomhed, det fortjener. Mulighederne er mange, og vi lader det være op til dig at beslutte, hvordan du ønsker at flashe vintage-dameuret.

Kvalitetsure fra ikoniske modehuse og -designere

Uanset om du er på jagt efter et klassisk og tidløst vintage-dameur, som nemt kan kombineres med forskellige looks og stilarter, eller et mere vovet og markant vintageur, som gør sig bemærket på dit håndled, er der imidlertid gode muligheder for at finde det i sortimentet. Har du en forkærlighed for ordsproget ”simplicity is key”, bør du kigge nærmere på vores vintage-dameure fra BVLGARI vintage, som foruden mange andre flotte design, skaber tidløse og enkle dameure i kvalitetsmaterialer, som hurtigt bliver en favorit.

Er du derimod på udkig efter et iøjnefaldende og særpræget ur, hvormed du kan udstråle din personlighed og stil? I så fald bør du kigge nærmere på Hermès vintage, der blandt andet har skabt det ikoniske ”Kelly”-ur, hvor der på selve urskiven er påsat en hængelås, som er hanket fast til urremmen. Hér er der i sandhed tale om et bemærkelsesværdigt ur.

Hos Miinto.dk er vi stolte af at være leveringsdygtige i kvalitets-vintageure til kvinder fra nogle af de absolut største designere. Vores vintage-dameure er pre-owned, hvilket ganske enkelt betyder, at de har haft en anden ejer før dig. Det betyder, at der naturligvis kan forekomme brugsspor på vintageurene, men hos Miinto.dk videresælger vi kun vintage-dameure, hvis stand vi kan stå inde for. Når du har set dig lun på et vintage-dameur, klikker du dig blot ind på produktet, hvorefter du finder en beskrivelse af uret samt en rating og beskrivelse af urets stand. Desuden finder du også et telefonnummer, således du nemt og hurtigt kan få yderligere informationer om dit drømmeur, før du lægger det i kurven.

Filter

954 resultater

Side 1 af 10

Næste

Side 1 af 10