Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Læderbukser til damer

At eje et par cool læderbukser er en drøm for mange kvinder. Kvinden med læderbukserne er nemlig en selvsikker, sexet og modebevidst kvinde. Læderbukser til kvinder stråler af eksklusivitet og elegance med kant. Fordyb dig i dette modefænomen i læder og oplev alle mulighederne for at skabe forskellige looks, når du trækker i et par lækre læderbukser.

Læderbukser udstråler eksklusivitet og luksus

Læderbukserne har gennem de seneste par år fået særligt fokus i modeverdenen, idet læderbukserne udstråler eksklusivitet og luksus, grundet det lækre skindmateriale de består af. Læderbukserne eller skindbukserne har en evne til at pifte ethvert outfit op, så du kan nemt style et par skindbukser med en simpel bluse, top eller skjorte og stadig opnå et fuldendt og moderigtigt look. Hvis du går efter et afslappet outfit, kan du med fordel anvende en oversize striktrøje, hvilket giver et varmt og chikt look. Herudover kan du også bruge dine læderbukser til festlige begivenheder ved at sammensætte bukserne med en cool top og nogle flotte stilletter eller højhælede støvler. Alt efter hvilke farver og accessories du vælger at sammensætte læderbukserne med, kan du guide dit look til enten at være sexet og råt eller fint og elegant.

En investering du ikke vil fortryde

Et par læderbukser i god kvalitet er en rigtig god investering for den modebevidste kvinde. Læderbukser er nemlig en klassiker og går derfor aldrig af mode. Herudover kan du, hvis du vil, bruge dine skindbukser hver dag, uden at det kan ses. Læderbukser i god kvalitet bliver nemlig bare mere bløde og lækre, som årene går. Det lækre skindmateriale er altså meget slidstærkt og holdbart, hvorfor et par gode læderbukser er en investering, som du ikke vil fortryde. De kan findes i utallige farver, men ses ofte i de mørke farver, såsom sort, grå eller blå. Her på Miinto.dk har vi samlet et stort udvalg af læderbukser, så hvis du søger læderbukser i den klassiske model eller læderbukser der er løse, har elastik, eller ligner leggings, så kan du finde dem her på Miinto.dk. Vores produktsortiment stammer fra nogle lækre mærker som Mos Mosh, Kaffe, Cream, Gestuz, Stella Nova, 2ND Day og mange flere.

Læderbukser til kvinder stråler af eksklusivitet og elegance med kant. Fordyb dig i dette modefænomen i læder og oplev alle mulighederne for at skabe forskellige looks, når du trækker i et par lækre læderbukser. Vi viser dig, hvordan du kan skabe det rette look, og hvordan du skal passe og pleje dine læderbukser.

Opdag de største trends inden for læderbukser?

Læderbukser er en klassiker, der aldrig går af mode. Dette går perfekt hånd i hånd med den høje levetid, der er på skindbukser i god kvalitet. Læderbukser bliver kun blødere og lækrere med tiden, og dermed kan du få glæde af dem i mange år frem. Her på siden kan du læse om, hvordan du kan style dine læderbukser til looks, du kan bruge året rundt og i mange forskellige sammenhænge. Du bliver ganske enkelt aldrig træt af dine læderbukser.

Læderbuksers popularitet?

Læderbukserne er og bliver relevante i mange forskellige sammenhænge. De var perfekte i 60’erne, hvor man ønskede at skabe et rockstjernelook. Det samme gjaldt i 90’erne, hvor grungebølgen var på sit højeste. I dag er de relevante for alverdens fashionistaer, der ønsker at skabe et eksklusivt og cool look i allerbedste Kate Moss-stil.

Læderbukserne har set mange forskellige stilarter komme og gå, og de har altid formået at tilpasse sig de nyeste strømninger og tendenser. I dag handler det i høj grad om at skabe kontraster med ens læderbukser. Læderets rå udseende kan tilføre helt nye dimensioner til dit look.

Derudover er der mange, der er begejstrede for at investere i et kvalitetsprodukt i høj kvalitet, som kan holde i årevis, og dette bidrager også til læderbuksernes popularitet. Læderbukser er en investering, du ikke vil fortryde.

Rigtigt læder kontra imiterede læderbukser

Med fremgangen af imiteret pels er imiteret læder også kommet ind i modebilledet, både som politisk statement, men også som det nye fashion item. Imiteret læder kan nemlig tage mange former og teksturer, som er dyrere og sværere at få i rigtigt læder. Dog er imiteret læder ikke så slidstærk som det ægte. 

Fake læderbukser kan være endnu mere elastiske og tynde, og det er derfor også nemt at finde de perfekte læder leggings i det syntetiske materiale, som passer til budgettet.

Slå din indre rock-chick løs

Ønsker du at skabe et lækkert 90’er-look, der er inspireret af den tids største grungeikoner? Så skal du iføre dig et par sorte læderbukser og kombinere dem med slidt denim, ternet skovmandsskjorte og rå accessoires med masser af nitter. 

Her skal du ikke være bange for at slippe din indre rockchick løs. Skab et tilbagelænet, men samtidig tjekket look, og kombiner de rå detaljer fra grungestilen med læderbukser i et feminint snit.

Fin i pastel

Kombiner dine læderbukser med overdele i lyse og feminine farver som et flot modspil til buksernes mørke og rå look. Prøv desuden at skabe et look med flere lag, hvor du for eksempel matcher læderbukserne med en hvid skjorte og en pastellyserød trøje eller strik ud over. Du kan enten vælge læderbukser, der er helt glatte og enkle eller vælge en model med detaljer såsom lynlåse og lommer. Du kan desuden finde læderbukser i forskellige fit.

Dette look holder året rundt og kan tilpasses vejret ved både at kombinere læderbukserne med fine toppe eller flere lækre lag for et varmere outfit. 

De perfekte statement bukser?

Skal dine bukser fungere som blikfang? Så hop i et par røde læderbukser. Du kan skabe spændende kontraster ved at kombinere dem med overdele i klare farver og med print. Vær endelig ikke bange for at eksperimentere med både snit og accessoires. 

Prøv eksempelvis at matche dine røde læderbukser med en mørkegrøn eller blå top eller skjorte. Inkorporer gerne leopardprint enten i form af en taske eller jakke for at sætte prikken over i’et på looket.  

Hvordan skal læderbukser plejes??

Læderbukser skal plejes ligesom alle dine andre lædervarer - dog ikke nær så tit. Bukserne har brug for pleje, da læder udtørrer med tiden. Alt efter hvilken behandling dine læderbukser har fået fra producentens side af, kan de være mere eller mindre sårbare.

Det er almindeligt kendt, at læder bliver blødere og blødere med tiden, så sørg endelig for at bruge dine læderbukser så meget som muligt - det gør dem kun endnu mere lækre. Sørg derudover for at pleje dem godt og grundigt.

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

291 resultater

Side 1 af 3

Næste

Side 1 af 3