Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Dunjakker til mænd

Dunjakker er det perfekte valg som en overgangsjakke, og jakken er en tidsløs klassiker, som nemt kan hives frem fra garderoben i flere år. Jakken har en rigtig god isoleringsevne, da den er designet med samme udgangspunkt som en dyne, hvor luften mellem dynerne er med til at holde kroppen varm. En letvægts dunjakke egner sig særligt som overgangsjakke i efteråret og foråret, hvorimod den klassiske dunjakke sagtens kan fungere som vinterjakke. Dunjakkerne findes i et væld af farver, og du kan matche dem til din personlige til, om du så er til en jakke i neutrale farver, som blå og sort, eller om du vil skille dig ud med en jakke i pangfarver som orange og rød. Du finder et stort udvalg af jakker i forskellige designs. Nogle dunjakker har sågar en praktisk hætte, som er specielt velegnet til de meget kolde vinterdage.

Funktionel og praktisk

En dunjakke er desuden meget praktisk, og den har ofte tryklommer eller funktionelle lommer med lynløse. Skønt en dunjakke er praktisk, er det ikke ensbetydende med, at den er stor uformelig. Tværtimod kan en dunjakke grundet sin gode isolering kombineres med alt fra varme striktrøjer og smarte sweatshirts til lækre cardigans og blazere.

Stort udvalg af dunjakker

På Miinto.dk finder du et stort udvalg af dunjakker til herrer heriblandt lækre jakker fra eksklusive brands som Dolomite, Peak Performance, Scotch & Soda samt Geographical Norway og Urban Classic.

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

1852 resultater