Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

REGNJAKKER TIL MÆND

Med det uforudsigelige klima man må sande at vi har i det danske land, er et godt regnsæt en uundværlig del af garderoben. På Miinto.dk finder du et stort udvalg af regnsæt til herrer i et væld af flotte farver. For eksempel kan du finde de helt neutrale farver, som blå og sort, til pangfarver som grøn og orange. Både jakker og bukser er gjort funktionelle ved at være både vind- og vandtætte. Med andre ord er det ikke længere besværligt at bevæge sig ud i regnvejret, når blot du har det rette regnsæt.


Regnsæt i mange designs


Regnsættene på Miinto.dk findes i mange forskellige designs, og der findes både korte og lange modeller af den regntætte jakke og bukserne. Dermed kan du nemt finde et regnsæt, som passer din personlige stil og bruge det både på vej til arbejde, i fritiden samt til at holde dig tør på vej til fest. En regnjakke er en af de mest alsidige jakker, og kan styles med stort set alt i din garderobe. Finder du et par gummistøvler, som matcher din regnjakke og dine regnbukser, så kan du kombinere det med resten af dit outfit uanset om det er en varm trøje eller et par lækre jeans.


Stort udvalg af regnsæt på Miinto


På Miinto.dk tilbydes et stort udvalg af regnsæt til herrer fra populære brands som Haglöfs, Rains Salomon, Montane og Helly Hansen.

Side 1 Af 4

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.