Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

VINTERJAKKER TIL HERRER

En god herre-vinterjakke eller -frakke skal kunne modstå de vejrtyper, der nu engang rammer Danmark i løbet af den koldeste sæson på året, og derfor er en vinterjakke en af de få elementer i garderoben, som du absolut ikke kan undvære – og som du aldrig bør gå på kompromis med. 

Grundet de hyppigt skiftende temperaturer i løbet af året og årstider har du brug for flere forskellige slags jakker i din garderobe. Det gør det nemt at variere dit look alt efter sæson, vejr, look og humør. Ud over vinterjakker til herre finder du ligeledes et enormt udvalg af smarte overgangsjakker, som er et sikkert must-have til din garderobe, og som fungerer specielt godt i perioden mellem sommer og vinter.


Herrejakker til enhver stil


Ethvert outfit kan fuldendes med den helt rigtige jakke. Uanset om du mangler en stilren herrejakke i skind eller læder, en lækker dunjakke til de ekstra kolde dage eller et regnsæt til de grå dage, kan du finde den perfekte vinterjakke til herre i vores store sortiment. Vi har herrevinterjakker i et væld af farver, former, design og materialer, så der er noget for enhver smag og til enhver anledning. Derfor kan du altid finde noget, der matcher din personlige stil.

Hos Miinto har vi samlet et kæmpe udvalg af vinterjakker og frakker til herre, så uanset hvad din garderobe indeholder af dyre jakkesæt, skjorter, hættetrøjer og sneakers, kan du her på siden uden tvivl finde en model, der passer ind i netop dit klædeskab. Du kan nemt style din nye vinterjakke til enhver anledning, der skulle byde sig. På hverdage kan du skabe et afslappet og moderne look ved at kombinere en fed bomber jakke med en lækker skjorte eller smart T-shirt og et par cool støvler. For at skabe et mere formelt look kan du hoppe i en lækker frakke af uld. Husk, hvis du på forhånd kender størrelsen, farve eller mærke på den jakke eller frakke, du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge. Det gør det meget lettere og mere overskueligt at klikke din nye vinterjakke hjem.

Hos Miinto kan du altid finde et bredt udvalg af herrevinterjakker og -frakker, der passer til ethvert budget. Så shop din nye vinterjakke hos Miinto, hvor vinterjakkerne er velisoleret og dermed holder kulden ude, når temperaturen begynder at falde. I vores sortiment er du garanteret at finde jakker af høj kvalitet og med god komfort. Det spændende udvalg af funktionelle og cool jakker passer til enhver stil, og her hos Miinto finder du populære brands som Tommy Hilfiger, Woolrich, North Face, Canada Goose, Moncler og mange flere.


Sådan vælger du den rigtige herre-vinterjakke 


Miinto er kendt for sit meget store og brede udvalg af vinterjakker i forskellige mærker, modeller, farver og materialer. Det er vi glade for, fordi vi ved, at hver tøjstil er personlig. Vi vil være sikre på, at netop du finder den bedste herre-vinterjakke hos Miinto. 

Men vi forstår også godt, hvis udvalget kan være overvældende. For hvad skal du egentlig kigge efter, når du vælger den helt rigtige vinterjakke? Et godt sted at starte er med vores fire punkter til valg af den rette herre-vinterjakke. Og de kommer her: 

1. Vælg en vinterjakke, der kan holde i mange år 

En vinterjakke er måske en af de mest nødvendige stykker tøj i din garderobe. Det danske klima betyder, at du skal bruge din vinterjakke hver eneste dage i mange måneder ad gangen. Hvis du vil være god ved både din pengepung og ved klimaet, skal du vælge en vinterjakke af god kvalitet, som du kan se dig selv i mange år fremover. 

2. Lyt efter mavefornemmelsen

Din mavse kan altså bare noget særligt, når det kommer til at træffe valg. Når du kigger på vores vinterjakker til herre, kan du med fordel vælge den jakke, som du faldt for ved første blik. Naturligvis kan pris, pasform eller praktik spænde ben for mavefornemmelsen, men det er ofte et godt udgangspunkt at lytte til maven.

3. Tænk praktisk 

En herre-vinterjakke har ét meget vigtigt job: den skal holde dig varm. Overvej også, hvor praktisk og slidstærk din jakke skal være. Skal den være vind- eller vandtæt eller skal den kunne bruges som skijakke? Det kan også være, du skal have to vinterjakker – én, hvis du skal være aktiv udendørs og én, som kan bruges på arbejde eller til fest.  

4. Husk, at du kan fortryde 

Når du køber din herrevinterjakke hos Miinto, er det ganske gratis at fortryde. Er du i tvivl om, hvorvidt vinterjakken vil passe godt til dig, kan du roligt bestille den og prøve jakken derhjemme. Passer den dig ikke, kan du sende den gratis retur inden for 14 dage. 


Altid gode priser og tilbud på vinterjakker 


Det kan godt betale sig at tjekke Miintos herrevinterjakker med jævne mellemrum. Der er nemlig tit udsalg på de mange lækre vinterjakker. Et godt tip er at holde særligt godt øje omkring Black Friday eller i januar. Måske kommer netop din favorit-vinterjakke på udsalg.

Vil du være helt sikker på, at du ikke går glip af et godt tilbud, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så får du nemlig besked, når vi har uimodståelige tilbud og fristende udsalg.


Få fri fragt på vinterjakker til herrer 


Hvis du køber en vinterjakke, der koster over 499 kroner, får du gratis fragt. Vi sender din pakke afsted hurtigst muligt, og du vil modtage den på den valgte adresse inden for 1-5 hverdage. 

Hvis du har spørgsmål til os, eller til Miintos vinterjakker til herrer, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig hellere end gerne med at finde den rigtige model, så du kan holde dig varm og tør hele vinteren.

Dyk ned i det store udvalg af vinterjakker til herre nedenfor.

Side 1 Af 26

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.