Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Vinterjakker til herrer

En god herre vinterjakke eller frakke skal kunne modstå de vejrtyper, der nu engang rammer Danmark i løbet af den koldeste sæson på året, og derfor er en vinterjakke en af de få elementer i garderoben, som du absolut ikke kan undvære.

Derudover med de tit skiftende temperaturer i løbet af året og årstider, så har man brug for flere typer jakker i sin garderobe, hvilket gør det nemt at variere sit look alt efter sæson, vejr, look og humør. Udover vinterjakker, så finder du ligeledes et enormt udvalg af smarte overgangsjakker, som er et sikkert must-have til din garderobe, som fungere specielt godt i perioden mellem sommer og vinter.

Herrejakker til enhver stil

Ethvert outfit kan fuldendes med den helt rigtige jakke – uanset om du mangler en stilren herrejakke i skind eller læder, en lækker dunjakke til de ekstra kolde dage eller et regnsæt til de grå dage, så har Miintos store produktsortiment et udvalg af jakker der findes i et væld af farver, former, designs og materialer, så der er noget for enhver smag og til enhver anledning. Derfor kan du altid finde noget der matcher til din personlige stil.

Hos Miinto har vi samlet et kæmpe udvalg af vinterjakker og frakke, så uanset hvad din garderobe indeholder af dyre jakkesæt, skjorter, hættetrøjer og sneakers, så er det enorme udvalg af produkter garant for at passe perfekt ind i din garderobe. Du kan nemt style din nye vinterjakke til enhver anledning der skulle byde sig. På hverdage kan du skabe et afslappet og moderne look ved at kombinere en fed bomber jakke med en lækker skjorte eller smart T-shirt og et par cool støvler. For at skabe et mere formelt look kan du hoppe i en lækker frakke af uld. Husk, hvis du på forhånd kender størrelsen, farve eller mærke på den jakke eller frakke du leder efter, kan du benytte dig at filtrene til venstre til at søge.

På Miinto.dk kan du altid finde et bredt udvalg af vinterjakker og frakker der passer til ethvert budget. Så shop din nye vinterjakke hos Miinto, hvor vinterjakkerne er velisoleret og dermed holder kulden ude, når temperaturen begynder at falde. Vi tilbyder et produktsortiment af høj kvalitet og komfort. Det spændende udvalg af funktionelle og cool jakker passer til enhver stil, og her hos Miinto.dk finder du populære brands såsom Tommy Hilfiger, Woolrich, North Face, Canada Goose og Moncler.

Se det store udvalg af vinterjakker til herre nedenfor og god fornøjelse.

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

2448 resultater