Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

HALSKÆDER TIL MÆND

En unik halskæde har altid kunnet tilføre den personlige stil en smule kant og et unikt touch, uden at det har været nødvendigt at bruge en formue. Derfor vil man i nedenstående sortiment af smykker finde trendy halskæder i forskellige priskategorier, og leder man efter en prisvenlig løsning, er en moderigtig halskæde fra Greedy Accessories, Honolulu Surf Corp., LucLeon, Konrad Accessoires eller Oill at foretrække.

Er man derimod villig til at bruge en smule mere på en unik og trendy halskæde, kan man med fordel tjekke udvalget af halskæder fra Morten Timm. Morten Timm er en ung dansk designer fra Odense, der på rekordtid har etableret sig som en populær producent af smykker. Derfor er halskæder og armbånd fra Morten Timm ofte at se på kendte stjerner i ind- og udland – herunder Milo, KNA Connected og L.O.C.

Med andre ord – Miinto.dk er beriget med et unikt udvalg halskæder fra talentfulde designere såvel som etablerede brands, hvor trendy smykker ikke er en mangelvare. Derfor er der intet til hinder for at tilføre en smart halskæde til udvalget af smykker derhjemme.

Side 1 Af 3

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.