Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

STRAIGHT JEANS TIL MÆND

Meget få mænd har en garderobe der ikke består af minimum ét par jeans. Noget af det som kommer tættest på de originale, amerikanske jeans er de klassiske straight leg jeans. Selvom buksedesign har udviklet sig og er blevet mere eksperimenterende gennem de sidste århundrede, så er der med straight leg jeans blevet bevaret noget af de slidstærke buksers oprindelse historie. Straight leg jeans er karakteriseret ved at buksen design går lige op og ned og knæ- og fodvidden er næsten ens. Det er den mest klassiske pasform blandt jeans og det er stadig en meget populær pasform blandt mænd i alle aldre.


Kan bruges til enhver anledning


Jeans kan nemt kombineres med et væld af elementer i garderoben, hvilket har gjort dem meget populære blandt mange mænd. Til hverdag kan et par straight leg jeans kombineres med en afslappet skjorte eller sweatshirt i mønster eller print og par fede sneakers. Er der tale om en mere formel begivenhed eller en aften i byen med vennerne kan de lækre, mørke cowboybukser kombineres med en mørk blazer, en klassisk oxford skjorte og en cardigan sammen med et par pæne sko eller støvler. Med et par straight leg jeans er det kun fantasien der sætter grænser, for der findes næppe mere alsidige og tidsløse bukser til herrer.


Stort udvalg af straight leg jeans


På Miinto.dk finder du et stort udvalg af straight leans fra populære brands som Diesel, Lee, Camel Active og Wrangler. Det store udvalg betyder at du med garanti kan finde et par straight leg jeans, der passer ind i din garderobe.

Side 1 Af 25

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.