Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

BADEDRAGTER

Badedragten er noget, der følger os hele livet igennem. For er der én ting i garderoben, der aldrig går af mode, er det netop denne dragt til sommerens svømmeture. Det er din trofaste følgesvend, når du skal på nye oplevelser, bade i det lune havvand eller have et vinterdyp i løbet af årets sidste måned.

Og badedragter er der nok af. Med konstant fornyelse og endnu flere brands, der træder ind på scenen, finder du i dag alle de design, du kan drømme om. Med nye snit, nye detaljer og vilde print finder du en badedragt til lige det, du skal bruge den til. Og faktisk er de blevet så smarte, at du ikke kun bruger den i vandet. Du kan nemlig også finde design med dyb ryg eller en smuk farve, som du kan bruge som top.

Gå på jagt i vores store udvalg lige her på siden. Vi har sørget for smukke badedragter fra brands som Missoni, Balmain, Ganni og Zimmermann for blot at nævne nogle få. Så har du garanti for at finde din nye favorit.


En beklædningsdel siden 1800-tallet


Det sidste årti i 1800-tallet åbnedes verdens øjne for en ny beklædningsdel. Det var hverken bukser, toppe eller den lange frakke. I stedet var det en dragt, der kunne bruges i vandet. Strandlivet blev moderne på dette tidspunkt, og det blev pludselig en aktivitet for alle. Dengang sprang kvinderne også i både strømper, sko og kyse, men sådan er det heldigvis ikke længere.

I løbet af 1900-tallet kom der nye design og tendenser til. Med badeanstalter landet over blev badedragter et allemandseje for kvinder, og det er det stadigvæk i dag. Dette gav også anledning til mange forskellige design. Her blev der udfordret med mindre dækkende version, dyb ryg og v-udskæring, som stadig dominerer i det modebillede, vi ser i dag.


Find badedragter til alle anledninger


Måske lyder det skørt at sige, at man skal have en badedragt til alle anledninger. Men det mener vi hos Miinto. For i dag er badedragten ikke blot til for nytte og funktion. Den er blevet et fast billede på god stil og fylder særdeles meget i det store modebillede. Derfor har mange af de største og stærkeste brands bevæget sig ind på området.

I dag finder du alle former for design. Du finder de dybe snit både foran og på ryggen, mønstre, farver og flotte detaljer. Du kan gå med den klassiske badedragt, der har fået lidt tyndere stopper eller bliver bundet bag nakken. Du kan også vælge det dybe v-udsnit, der er blevet en sand klassiker, og som du nemt kan bruge under sommernederdelen. Eller du kan gå lidt mere professionelt til værks og vælge en badedragt, der har alle kvaliteterne. Den sidder godt, har optimal komfort, og du kan svømme løs med de bedste forudsætninger.

Vi kender ikke din stil, men vi ved, at du i vores udvalg finder alle de former for badedragter, der dominerer markedet. Er du til print, kan du finde både blomster, leopard og meget andet. Og er du til den sorte slags, har du også et væld af muligheder. Så gå på jagt i udvalget lige her, og bliv klar til den næste svømmetur.

Side 1 Af 11

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.