Spar 10% på ALT | Kode: MSS10
Spar 10% på ALT | Kode: MSS10
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Dame Badetøj Bikini
Back

Bikini til kvinder

Bikinier er uundværlige hos mange kvinder i dag. For de to små dele gør en stor forskel, når det kommer til det gode og varme sommervejr. Her er der ikke tale om et sæt undertøj, men i stedet en trusse og en top i hurtigtørrende materialer og smukke design. Bikinier er der nemlig brug for, og vi har sørget for, at du får nogle at vælge imellem.

Du finder alt, du drømmer om. Og selvom det lyder som en overdrivelse, mener vi alligevel, at det holder stik. Vi har samlet mere end 3000 brands hos Miinto, og det gælder også vores badetøj. Du finder brands som Ganni, Filippa K og Gestuz, som er nogle af de bedste fast fashion brands herhjemme. Eller du kan gå endnu mere klassisk til værks med Burberry, Versace eller Calvin Klein. Valget er heldigvis dit.

En uundværlig påklædning i mange farver og former

Bikinien er en opfindelse, som mange kvinder i dag værdsætter højt. I stedet for badedragten fik kvinder over hele verden i 1946 muligheden for at iklæde sig en todelt badedragt. Det var ingeniøren Louis Réard, der fik idéen til den todelte badedragt. Navnet bikini skulle illustrere en sindsbevægelse, der kunne sammenlignes med en atombombe.

Sådan gik det ikke til, og det er vist meget godt. Men til gengæld blev bikinier en fast del af kvinders garderober verden over. For her var der god mulighed for at få kulør på mave og ryg, som førhen ikke var muligt. Og så blev bikinier et sandt modefænomen, og de er det stadigvæk den dag i dag.

I dag er der ingen regler for, hvordan din bikini skal se ud. Du bestemmer selv, hvor dækkende den skal være, om du vil binde den bag nakken, eller om den skal skubbe brysterne lidt op. For inspirationen kommer fra lingeri, og det har givet anledning til at følge de største trends inden for undertøjsbranchen, så du både kan se godt ud på strand og i poolen.

Find bikinier, der passer til dig

Hos Miinto synes vi, at du skal have frit valg på alle hylder. For selvom en bikini ofte kun er ude af skabet om sommeren, er det stadigvæk vigtigt med klasse, karakter og komfort. Det kan være sværere end som så at finde de helt rigtige bikinier, og derfor har vi samlet alle de stærkeste og mest stilbevidste brands i dag.

Du finder den helt klassiske, sorte bikini med en trekantoverdel og fin trusse. Du kan også gå med det mere sporty look, hvor overdelen er et bredere stykke, der dækker hele vejen over. Det samme gælder for de populære højtaljede trusser, der har et ekstra stykke stof i taljen. Det giver en fantastisk figur og den optimale komfort.

Er du mere til farver og mønstre, kan du virkelig slå dig løs. For bikinier skal i dag være noget, der klæder dig og passer til din stil. Find blomster- og dyreprint, statements og logoer trykt på toppen eller pangfarver. Vi har det hele, så du ikke kommer til at mangle noget. 

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

911 resultater

Side 1 af 10

Næste

Side 1 af 10