Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

BIKINI TIL KVINDER

I dag vil de færreste kvinder være foruden en bikini. Den petite sommerstyle er blevet en fast del af garderoben, for de to små dele gør en stor forskel, når man skal nyde det gode, varme sommervejr. Bikinier fås i et hav af former og farver, så uanset hvad du er på udkig efter, kan du finde din nye bikini her på siden – ja, det kan måske endda være svært at vælge bare én.

Bikiniens helt klare selling point er dens hurtigtørrende materiale. Det sørger nemlig for, at du bliver tør i løbet af kort tid efter en dukkert i havet eller poolen. På den måde er du sikret optimal komfort, uanset om turen går til strand eller pool. 

Bruger du timevis på solsengen for at pleje den solbrune hud, er bikinien også ideel. Her får solen nemlig virkelig lov til at give hele kroppen den flotte, gyldne farve, som så mange stræber efter sommer efter sommer. Husk dog altid at bruge solcreme.


En uundværlig påklædning i mange farver og former


Bikinien blev først introduceret i 1946. På daværende tidspunkt fandtes todelte badedragter allerede, men de dækkede normalt hele overkroppen. Den franske ingeniør og designer Louis Réard havde bemærket, at kvinder gerne ville have sol på mave og ryg. Derfor lancerede han bikinien i en version, som er meget lig den, vi ser på stranden i dag – nemlig trekantsbikinien. Det var det første stykke badetøj, der viste navlen. 

Louis opkaldte det nye badetøj efter Bikini-atollen, hvor det første atomvåben var blevet testet fire dage forinden. Han håbede nemlig, at hans nye badetøj kunne få samme mængde opmærksomhed i medierne.

Siden da har kvinder verden over sværget til bikinier, når de skal dyrke sommer og sol. Den giver nemlig god mulighed for at få kulør på mave og ryg, hvilket førhen ikke var muligt. Og så er bikinier blevet et sandt modefænomen, og de er det stadigvæk den dag i dag. Bikinien er fast inventar, uanset om dagen står på strand, pool eller svømmehal. 

Ikke overraskende er bikinien inspireret af lingeri, og det har givet anledning til at følge de største trends inden for undertøjsbranchen, så du både kan føle dig tilpas og se godt ud på stranden og i poolen. I dag er der ingen regler for, hvordan din bikini skal se ud. Du bestemmer selv, hvor dækkende og støttende den skal være, og om den skal bindes i nakken eller være med skulderstropper. Bikinien er altså ikke bare et praktisk stykke tøj, der tørrer hurtigt og derfor er oplagt til badeturen. Den er i lige så høj grad en måde at udtrykke sig på.


Find bikinier, der passer til dig


Fordi bikinier har så mange former, farver og mønstre, er det vigtigt, at du finder en model, der passer perfekt til din unikke stil og krop. Heldigvis har vi her hos Miinto et velassorteret udvalg af forskellige modeller. Det betyder, at du altid har mulighed for at finde den perfekte bikini til sommeren, og det er uanset, om du er til en lille, fin bikini eller en mere dækkende model.

Måske du er til den helt klassiske, sorte bikini med en trekantoverdel og fin trusse. Det er en smuk og elegant bikini, der længe har været et populært valg, og som stadig vælges af mange kvinder verden over. Her får din hud mulighed for at suge solens stråler til sig i fulde drag. Ønsker du at dække dig lidt til mellem badeturene, fungerer den klassiske trekantede bikini perfekt sammen med en let sarong eller tunika.

Du kan også gå med det mere sporty look med en mere dækkende bikinitop i stil med en sports-BH og et par højtaljede bikinitrusser. Det giver en fantastisk figur og ikke mindst en optimal komfort, der især er at foretrække, hvis du har en aktiv dag i vandet i vente. Samtidig fungerer den type bikini perfekt til dem, der ikke er til et lingeri-look. Det er selvfølgelig også muligt at kombinere en top med forskellige underdele. Du kan eksempelvis matche en flot trekantet bikinitop med et par cool badeshorts. Kun din fantasi sætter grænserne.

Er du helt vild med farver og mønstre, kan du virkelig slå dig løs i udvalget her hos Miinto. Det vigtigste er, at du finder en bikini, der klæder dig og passer til din stil, og det er selvfølgelig ikke alle, der er tilfredse med en ensfarvet bikini. Her på siden kan du finde bikinier med blomster- og dyreprint, statements og logoer. Du finder styles i friske pangfarver, elegante pastelfarver og naturligvis i klassisk sort. Vi har det hele, så du ikke kommer til at mangle noget. Med et flot, farverigt bikinisæt har du muligheden for at skille dig ud fra mængden. Du kan vælge at kombinere en ensfarvet underdel med en mønstret top eller omvendt for et kontrasterende look, eller du kan matche din bikini med en kimono eller badekåbe, der har mønstre og farver.


Shop din nye bikini hos Miinto


Hos Miinto synes vi, at du skal have frit valg på alle hylder. For selvom en bikini ofte kun er ude af skabet om sommeren, er det stadigvæk vigtigt med coolness, karakter og komfort. Det kan være sværere end som så at finde den helt rigtige model, og derfor har vi samlet alle de stærkeste og mest stilbevidste brands. Det sikrer, at du altid har et stort udvalg af skønne og smukke bikinier, som du frit kan vælge imellem. 

Du finder alt, du drømmer om. Hos Miinto har vi har samlet mere end 3.000 brands, og mange af dem er leveringsdygtige på skønne bikinier. Du finder brands som Ganni, Filippa K og Gestuz, som er nogle af de bedste fast fashion-brands herhjemme. Eller du kan gå endnu mere klassisk til værks med Burberry, Versace eller Calvin Klein. Valget er heldigvis dit.

Hvis du skulle få brug for hjælp til valg af bikini, eller hvis du har spørgsmål til bikiniernes materiale, pasform eller størrelse, er du mere end velkommen til at kontakte kundeserviceteamet her hos Miinto. Vi kan hurtigt hjælpe dig med at finde den information, du er på jagt efter. 

Side 1 Af 20

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.