Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Læs om levering i julen her
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
Gratis retur indenfor 14 dage

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Tilbage

Hverdagskjoler

Der er en hårfin balance mellem velklædt og overdressed. Ofte er det ganske små ting, der gør den store forskel. Måske har du prøvet at tage en kjole på en kedelig mandag på arbejde og følt dig lidt for fin. Det kan være en ubehagelig følelse ikke at have pænt nok tøj på til en given lejlighed, men det gælder sandelig også den anden vej. For føler du, at din kjoler er lidt for ‘meget’, så er det svært at slappe af og være sig selv.

Vi har heldigvis et bredt udvalg af hverdagskjoler hos Miinto til dig, der er træt af altid at have bukser på i hverdagen, men samtidig ikke ønsker at være et festligt statement. I hvert fald ikke altid. Du finder en række afdæmpede hverdagskjoler i både hvid, sort beige og grå og i mange forskellige styles. Du kan også sagtens få hverdagskjoler i farver. Men søger du specifikt på hverdagskjoler vil du kun finde de kjoler, der altid går til hverdag - og, vil du finde ud af, for det meste også til fest.

Hos Miinto har vi samlet de bedste kjoler til det hele. Men for at du kan spare både tid og kræfter, har vi samlet alle hverdagskjoler ét sted. Så behøver du nemlig ikke være i tvivl om, hvorvidt en kjole er lidt for fin til arbejde eller ej. Om du nu kan tillade dig at tage den på til et møde eller en forretningsaftale. I stedet kan du slå dig løs i de førende brands og lækreste materialer i jagten på dine nye, brugbare hverdagskjoler. Så kan du både være fin og feminin og klar til at gå ombord i en hvilken arbejdssituation, hverdagen byder på.

Vores brands repræsenterer mange forskellige styles og farver

Hos Miinto finder du mange forskellige modebrands, der repræsenterer mange forskellige styles inden for hverdagskjoler.

Eksempelvis finder du det yderst populære modemærke Kaffe, der siden 2004 har stået for at producere brugbare og smarte kjoler i høj kvalitet til hverdagskvinden. Med de fine, bløde materialer og smukke, enkle prints går du aldrig galt i byen med Kaffes udvalg af hverdagskjoler - uanset hvor turen går hen.

Hos Lolly's Laundry er der fokus på den unikke detalje og sjov leg med farver og mønstre. Lolly's Laundry er til hverdagskvinden, der ikke er bange for at skille sig en smule ud fra mængden.

Både Co’Couture og Neo Noir har skabt et sofistikeret univers med blik for den stilbevidste kvindes behov. Her går du aldrig forgæves, hvis du mangler hverdagskjoler, der signalerer smagfuld elegance og målrettet personlighed.

Levete Room byder på fransk chic til en dansk hverdag. Mangler du lidt sensuel femininitet i din hverdagsgarderobe? Så er Levete Room det perfekte valg. Her får du nemlig brugbare hverdagskjoler i eksklusiv kvalitet med masser af charme og fine detaljer. Med Levete room kan du lege med det feminine og maskuline fx i form af en yndig slå-om-kjole kombineret med en striktrøje med klassisk mønster. Det giver et cool, fransk strejf til din hverdag.

Hverdagskjoler - festligt og feminint

Du vil altid nemt kunne dresse dine hverdagskjoler op til fest. Med et par høje stilletter, glimmerneglelak eller en rød læbestift, så ser den afslappede beige arbejdskjole pludselig strålende og festlig ud. Der er så mange muligheder for at kombinere fest og hverdag med en afdæmpet hverdagskjole. Leg med farver og skru op og ned efter behov og situation. Hvis du er et sted, hvor du pludselig føler dig lidt for fin, kan du altid smide øreringene eller tage den røde læbestift af for et mere neutralt look.

Med hverdagskjoler har du selv styringen med, hvorvidt du vil have opmærksomhed for dit outfit eller ej. Du behøver ikke vælge mellem det ene eller andet. Det er jo ofte der, hvor tøjkriserne opstår.

Pludselig kan et helt simpelt spørgsmål om, hvorvidt det skal være bukser eller silkekjole med blomsterprint blive et spørgsmål om identitet. Hvem er jeg? Hvad står jeg for? Drop bekymringerne og vælg et look, der kan stå for det hele. Mulighederne for at ændre sit look hurtigt og nemt giver dig friheden til at gå igennem både hverdag og fest med en afslappet og naturlig attitude.

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

8977 resultater

Side 1 af 91

Næste

Side 1 af 91