Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

HELDRAGTER TIL MÆND

Heldragter har taget modebranchen med storm de seneste år, hvorfor unikke heldragter fra One Piece og Jumpin ofte pryder stjerner såsom David Beckham, Jude Law, Justin Bieber, Jooks, Rune RK og Morten Breum. Derudover har konceptet også vundet stor popularitet hos mandlige såvel som kvindelige trendsættere.

One Piece er et norsk brand, som var de første i verden til at lancere en heldragt, og brandet har siden fået følgeskab af Jumpin, og begge brands nyder i dag stor popularitet på den internationale modescene. Konceptet bag en heldragt er, at heldragter kombinerer joggingbukser med sweatshirts, hvormed man får en beklædningsdel, som er synonym med stor komfort samt et trendy og unikt look.

Denne unikke idé blev udtænkt af de tre nordmænd bag One Piece - Thomas Adams, Knut Gresvig og Henrik Nøstrud - som udtænkte idéen om en heldragt en dag, hvor de lå på sofaen med tømmermænd. Siden har konceptet udviklet sig, og modebranchen beriges hele tiden med nye heldragter, som snart vil være at finde på Miinto.dk.

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.