Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Forside Dame Sko Stiletter
Tilbage

Sorte stilletter

Enhver kvinde bør eje et par sorte stiletter

Sorte stiletter har altid været en klassiker i næsten hele modens historie. De fortjener den hæder, fordi de passer til stort set alt. Sæt et par højhælede sorte sko til alt fra jeans, til kjoler, nederdele og bukser i alle stilarter, og du har givet dit outfit et cool nøk opad på elegance-skalaen. 

Derfor bør du naturligvis også have et par drønfeminine sorte stiletter på din skohylde, hvis du nyder at være oppe i højderne og ikke foretrækker at have begge fødder solidt plantet på den flade landjord. At hoppe i et par sorte stiletter behøver ikke være stereotypt og kedeligt. Der er helt sikkert også et par, som passer til det, som du ønsker at udstråle.

Du kan finde sorte stiletter i alverdens afskygninger her på siden. Uanset om du er til de helt minimalistiske og stilrene med smalle remme og enkle detaljer, eller om du foretrækker de mere rå med nitter eller de chunky med bred blokhæl, så har Miinto et par sorte stiletter, der matcher din smag til det outfit og den stil, du drømmer om at skabe.

Sorte stiletter til enhver lejlighed

De skønne, sorte stiletter kommer i et væld af forskellige designs. De lader sig ikke begrænse af konformiteten om, at de skal se ud eller være på en bestemt måde. De kan være både sofistikerede, elegante, rå, nuttede, moderne, klassiske og retro. Det samme kan du. Genopfind dig selv og dit outfit med sorte stiletter. Og frem for alt; lad dig ikke begrænse til kun at have ét par på skohylden. De kan alle sammen noget forskelligt. 

På Miinto’s virtuelle skohylde kan du blandt andet finde sorte stiletter som:

 • overknee støvler
 • ankelstøvler med højt eller lavt skaft
 • pumps
 • sandaler med hæl
 • loafers
 • sko med plateau-bund.

De kommer i både læder, imiteret læder, ruskind, stof, lak og meget andet. Med og uden nitter. Med og uden spænder. Med og uden frynser. Du kan dermed skabe dig lige den stil, du ønsker med et par sorte stiletter. De kan dresses op, og de kan dresses ned, så de passer til både hverdag, fest og til dagligdags kontorbrug.

Stiletterne, der passer til enhver stil og personlighed

De sorte stiletter tager sig helt klassisk ud til en lys skjorte og et par mørke chinos i businesslook med fold. Hertil er et par sorte stiletter med spids snude et ikonisk signal på karrierekvinden. I forretningslooket blender de sorte stiletter ind og gør det elegant, enkelt og sofistikeret. 

Men de sorte stiletter kan også sagtens være et reelt statement i sig selv. Tag fx et par stiletter i sort læder eller lak og sæt dem til et par slidte jeans og en T-shirt med et statement. Tilføj et par nitter og forskellige andre accessories, og du har et helt andet look. Det er op til, og hvad du ønsker at signalere.

De sorte stiletter kan også gøre sig til på en festlig og feminin måde. Skal du til en større begivenhed som en rund fødselsdag, barnedåb eller et studentergilde iført en kjole eller nederdel fuld af skønne, sprælske farver, så er et par sorte stiletter også den perfekte tilføjelse, som ikke tager øjnene fra den lækre kjole men diskret afrunder dit festlige look og lader kjolen få opmærksomheden. 

Sidst – men absolut ikke mindst – så er de sorte stiletter bare et rigtig godt par sko at have i skabet som et par sko, du ved, altid ser godt ud til stort set alt. Dem, du lige snupper på fødderne, inden du skal ud ad døren. Her kan du både vælge et par enkle med få, diskrete detaljer eller et par sorte stiletter med frynser, et tydeligt brandlogo, et stort spænde, snører, langt skaft (mest til vinterbrug) eller med kulørte motiver. Det er helt op til dig. Alt sammen skal være, så det bedst muligt understøtter den stil og personlighed, som du går ud og møder verden med. 

Sorte stiletter fra populære, kendte brands

Fordi sorte stiletter simpelthen er en klassisk evergreen inden for sko og noget, som enhver kvinde har eller har haft i sit skoskab, så rocker alle store brands med respekt for sig selv naturligvis også et par sorte stiletter. Det gælder både de store internationale brands såvel som de kendte danske. 

Her på siden kan du således finde sorte højhælede fra blandt andre Manolo Blahnik, Michael Kors, Gucci, Balenciaga, Wrangler og Rieker. Med andre ord kan du altså finde sorte stiletter i alle prisklasser. Der er fra dem, du måske har ganske få sæsoner og nemt kan skifte ud, til dem, der er en større investering, og vil følge dig i årevis. Vi har dem alle.

Stiletterne kommer med hæle i varierende højde. Alt efter, hvor erfaren du er med at gå i høje hæle, kan du jo overveje, hvad du har lyst til at vove dig ud i. 

Det bedste råd, vi kan give dig, er, at du må prøve dig frem og se, hvad der føles bedst for dig. Er du nybegynder i stiletternes verden, kan det godt være, at du skal starte med et par lavere hæle, som er lidt bredere. Er du derimod klar til at gå all-in og føje 10 cm til din højde, har vi naturligvis også de helt høje med en ultratynd ikonisk stilethæl.

Køb sorte stiletter hos Miinto

Hos Miinto vil vi gerne tilfredsstille det store behov for skønne, sorte stiletter. Derfor har vi et kæmpe udvalg af stiletter i sort for enhver smag, alle personligheder og til alle årstider. Hop i de åbne sandaler til sommerfesten, og træk de sorte stiletstøvler på til vinter. Vores shop er altid åben, og du kan fint sidde i ro og mag hjemme i din egen sofa og finde det par, som bare fanger dit blik, så du tænker: ”Dem kan jeg ikke leve uden”. 

Bliver udvalget for uoverskueligt, så husk, at du kan filtrere stiletterne øverst på siden. Vælg fx din skostørrelse, og få kun dem at se, som er i din størrelse. 

God shoppinglyst. 

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

670 resultater

 • 1
 • 2
 • 7

Side 1 af 7

Næste
 • 1
 • 2
 • 7

Side 1 af 7