Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Kimonoer

Med smukke og feminine kimonoer kan du i en fart gøre dit look lidt mere personligt og særligt. Hos Miinto finder du et skønt udvalg af smukke og elegante kimonoer fra skønne brands som Karmamia, Lolly´s Lundary, Sofie Schnoor, Culture og Rue de Femme, som netop kan tilføje lidt ekstra til dit outfit – og endda løfte dit look til nye højder. Du finder både lange og korte kimonoer samt kimonoer i enkle og minimalistiske styles og kimonoer i mere sprudlende og detaljerede styles. Så hvad end du foretrækker, er der med garanti noget for dig i sortimentet.

Kimonoer er feminine og smukke, og mange af dem er tilsat en finurlig twist, som gør dem til noget ganske særligt. Med en smuk kimono bliver det let som en leg at gøre dit look endnu mere personligt og særpræget, og det er generelt det helt geniale ved kimonoer. De kan nemlig hjælpe dig med at tilføje det sidste finishing touch til dit outfit, som gør dit look til noget helt specielt. Har du ikke i forvejen en kimono, bør du i den grad tage et kig i vores udvalg her på siden.

Sæt prikken over i’et på dit look med kimonoer

En kimono er helt perfekt at have i garderoben. Den åbner nemlig op for et væld af skønne muligheder. Et halvkedeligt og hverdagsagtigt outfit kan hurtigt blive piftet op med en farverig og mønstret kimono. Tag eksempelvis det klassiske look: hvid T-shirt, blå jeans og et par sneakers. Ved at tage en kimono over, kan du pludselig skabe et helt nyt look. Du tilføjer liv til dit look med farverne og mønstrene, og de lækre materialer giver ovenikøbet looket et mere elegant udtryk.

Kimonoer er særdeles anvendelige, og de åbner op for et væld af muligheder. Får du fingrene i en af de lange kimonoer, kan du både vælge at lade den være åben, men du kan også smække et bælte i taljen for enten at fremhæve din silhuet på fineste vis eller bruge kimonoen som slå-om-kjole. Kimonoer kan altså både bruges ud over noget eller som en overdel i sig selv, hvor den er lukket. Du kan kombinere kimonoer på flere forskellige måder, og det er faktisk kun din fantasi, der sætter grænser. Med en kimono er du garanteret et iøjnefaldende og anderledes look, som ikke går ubemærket hen.

Giv din garderobe og stil endnu mere liv med kimonoer

Hos Miinto har vi samlet et helt uimodståeligt og farverigt udvalg af kimonoer, som med sikkerhed vil vække din garderobe til live eller tilføre endnu mere liv dertil. Langt de fleste af kimonoerne her på siden er kendetegnet ved, at der er knald på farver og mønstre. De flotte kimonoer stammer oprindeligt fra Japan og er som oftest lavet i fine stoffer prydet med smukke mønstre og print. Denne designånd har flere populære brands bibeholdt, og derfor emmer udvalget her på siden også af farver, mønstre og prints. Ikke desto mindre er der naturligvis også plads til dig, der søger en kimono i en mere afdæmpet nuance.

Farvepaletten favner bredt, hvilket du uden tvivl vil bemærke, når du dykker ned i vores udvalg af kimonoer her på siden. Du kan stort set vælge frit imellem alle farver på hele farvepaletten. Derudover byder mange brands dog også på kimonoer i spændende og smukke mønstre og motiver, og du finder alt fra de mere abstrakte og sofistikerede motiver til de klassiske striber, prikker og blomster.

Dekorative til fest såvel som til hverdagslooket

De smukke kimonoer kan bruges til at pifte hverdagslooket op, men mangler du imidlertid en ekstravagant tilføjelse til dine festlige looks, er der også gode muligheder for at finde dét i sortimentet. Der er kort sagt noget for enhver smag og til enhver anledning. Er du interesseret i at gøre dit look særligt festligt, kan du med fordel kombinere en smuk kimono med et par stiletter og en simpel, sort bodycon kjole. På den måde bliver dit look endnu mere festligt og forførende.

Selvom kimonoer er ideelle til hverdags- og festlooket, kan de også sagtens bruges derhjemme en søndag morgen. Kimonoer er nemlig også den perfekte go-to, når du står ud af sengen og bevæger dig ud i køkkenet for at lave en kop kaffe. Mange kvinder benytter kimonoen som et alternativ til vamsede morgenkåber, der indimellem kan være lidt kedelige og enkle i designet. Ved at bruge en farverig og sprudlende kimono, får du en anderledes morgenkåbe i et lækkert design.

Filter

93 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1