Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

KIMONOER

Med smukke og feminine kimonoer kan du i en fart gøre dit look lidt mere personligt og særligt. Hos Miinto finder du et skønt udvalg af smukke og elegante kimonoer fra skønne brands som Karmamia, Lolly´s Lundary, Sofie Schnoor, Culture og Rue de Femme, som netop kan tilføje lidt ekstra til dit outfit – og endda løfte dit look til nye højder. Du finder både lange og korte kimonoer samt kimonoer i enkle og minimalistiske styles og kimonoer i mere sprudlende og detaljerede styles. Så hvad end du foretrækker, er der med garanti noget for dig i sortimentet.

Kimonoer er feminine og smukke, og mange af dem er tilsat en finurlig twist, som gør dem til noget ganske særligt. Med en smuk kimono bliver det let som en leg at gøre dit look endnu mere personligt og særpræget, og det er generelt det helt geniale ved kimonoer. De kan nemlig hjælpe dig med at tilføje det sidste finishing touch til dit outfit, som gør dit look til noget helt specielt. Har du ikke i forvejen en kimono, bør du i den grad tage et kig i vores udvalg her på siden. 

En kimono er et yderst alsidigt item at have i sin garderobe, fordi man netop sagtens bare kan smide en kimono over en enkel turtleneck og derved forvandle sit outfit fra et normalt, klassisk hverdagsoutfit til noget, der er en fest værdig. En kimono er oplagt til at tilføje masser af farve og fantastiske mønstre til ens outfit, og det er især en fordel, hvis man er gået lidt død i den nordiske minimalisme og klassiske danske outfits i sort, hvid, beige og andre neutrale farver. En kimono er også oplagt som en mulighed for at blande forskellige verdenshjørners modetraditioner og skabe noget helt nyt.

Kimonoen stammer nemlig fra Japan og bærer stadig præg af sine japanske rødder i både udformning og design. Det kan være den perfekte mulighed for at kombinere den enkle nordiske minimalisme med en mere farverig og motivtung modekultur for et helt unikt look, der fortæller en spændende og fangende historie. Med kimonoen i din garderobe er der utallige måder at vise lige præcis din unikke stil.


Sæt prikken over i’et på dit look med kimonoer


En kimono er helt perfekt at have i garderoben. Den åbner nemlig op for et væld af skønne muligheder. Et halvkedeligt og hverdagsagtigt outfit kan hurtigt blive piftet op med en farverig og mønstret kimono. Tag eksempelvis det klassiske look: hvid T-shirt, blå jeans og et par sneakers. Ved at tage en kimono over, kan du pludselig skabe et helt nyt look. Du tilføjer liv til dit look med farverne og mønstrene, og de lækre materialer giver ovenikøbet looket et mere elegant udtryk.

De flydende og svævende former giver ekstra liv til dit outfit, når du bevæger dig gennem hverdagen. Så snart du går, vil vinden få fat i kimonoens hjørner og kaste disse omkring. Det vil skabe en fantastisk dynamik i dit outfit, som man bare ikke får på mange andre måder, medmindre man fx ifører sig en balkjole. Her får du samme effekt med en mindre formel beklædningsdel, der både kan bruges til hverdag og fest. En kimono vil helt sikkert høste dig komplimenter og imponere veninderne, uanset hvordan den bruges.

Kimonoer er særdeles anvendelige, og de åbner op for et væld af muligheder. Får du fingrene i en af de lange kimonoer, kan du både vælge at lade den være åben, men du kan også smække et bælte i taljen for enten at fremhæve din silhuet på fineste vis eller bruge kimonoen som slå-om-kjole. Uanset hvad du vælger, er det en fantastisk måde at fremhæve din talje på. Det kan skabe en fantastisk kontrast mellem under- og overdel med denne fremhævelse og adskillelse med hjælp af et bælte.

Kimonoer kan altså både bruges ud over noget eller som en overdel i sig selv, hvor den er lukket. Du kan kombinere kimonoer på flere forskellige måder, og det er faktisk kun din fantasi, der sætter grænser. Med en kimono er du garanteret et iøjnefaldende og anderledes look, som ikke går ubemærket hen. Især fordi kimonoer stadig ikke er super almindelige i bybilledet, vil du få folk til at dreje hovederne, når du kommer gående med en flagrende kimono i fantastiske farver.


Giv din garderobe og stil endnu mere liv med kimonoer


Hos Miinto har vi samlet et helt uimodståeligt og farverigt udvalg af kimonoer, som med sikkerhed vil vække din garderobe til live eller tilføre endnu mere liv dertil. Langt de fleste af kimonoerne her på siden er kendetegnet ved, at der er knald på farver og mønstre. De flotte kimonoer stammer oprindeligt fra Japan og er som oftest lavet i fine stoffer prydet med smukke mønstre og print. 

Denne designånd har flere populære brands bibeholdt, og derfor emmer udvalget her på siden også af farver, mønstre og prints. Ikke desto mindre er der naturligvis også plads til dig, der søger en kimono i en mere afdæmpet nuance.

Farvepaletten favner bredt, hvilket du uden tvivl vil bemærke, når du dykker ned i vores udvalg af kimonoer her på siden. Du kan stort set vælge frit imellem alle farver på hele farvepaletten. Derudover byder mange brands dog også på kimonoer i spændende og smukke mønstre og motiver, og du finder alt fra de mere abstrakte og sofistikerede motiver til de klassiske striber, prikker og blomster.

Uanset om du vælger en kimono i en mere afdæmpet nuance eller en kimono med smæk på farver, mønstre og motiver, så er du garanteret et stykke tøj, som fortæller en historie. De mange farverige motiver, som du finder her hos Miinto, er oplagte som en historieskabende del af dit outfit, hvilket virkelig kan løfte dit outfit til et helt nyt niveau. Kombiner hverdagens outfit med en kimono med et vildt motiv, og fortæl din historie. 

Du finder selvfølgelig også kimonoer, som læner sig ind i de traditionelle japanske design, og som derved kan bruges som en hyldest til de japanske modetraditioner. Her får du også en oplagt mulighed for at skabe et outfit, der fusionerer den japanske og danske mode for et moderne og trendy outfit. 


Dekorative til fest såvel som til hverdagslooket


De smukke kimonoer kan bruges til at pifte hverdagslooket op, men mangler du imidlertid en ekstravagant tilføjelse til dine festlige looks, er der også gode muligheder for at finde dét i sortimentet. Der er kort sagt noget for enhver smag og til enhver anledning. Er du interesseret i at gøre dit look særligt festligt, kan du med fordel kombinere en smuk kimono med et par stiletter og en simpel, sort bodycon kjole. På den måde bliver dit look endnu mere festligt og forførende.

De bløde og skiftende former vil give dit outfit et feminint look, der emmer af mystik og elegance, og som fungerer super godt, når festen rykker ud på dansegulvet. Når du tilføjer en kimono til dit festlook, er du sikret opmærksomheden.

Selvom kimonoer er ideelle til hverdags- og festlooket, kan de også sagtens bruges derhjemme en søndag morgen. Kimonoer er nemlig også den perfekte go-to, når du står ud af sengen og bevæger dig ud i køkkenet for at lave en kop kaffe. Mange kvinder benytter kimonoen som et alternativ til vamsede morgenkåber, der indimellem kan være lidt kedelige og enkle i designet. Ved at bruge en farverig og sprudlende kimono, får du en anderledes morgenkåbe i et lækkert design. Samtidig er kimonoer ofte en del lettere i stoffet og fungerer derfor også som et fantastisk alternativ til morgenkåben i de varme sommermåneder.

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.