Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

TRENCHCOATS TIL KVINDER

Leder du efter en klassisk og fashionabel jakke, der fungerer perfekt som afslutningen på et eksklusivt outfit, skal du overveje en trenchcoat. Hos Miinto finder du et stort udvalg af forskellige trenchcoats i et væld af farver og længder. Uanset dit budget finder du med garanti en frakke, der passer din unikke stil.

Den traditionelle trenchcoat er ofte designet i et tyndt, vandtæt bomuldsstof med en bred reverskrave, et vindfang og lukning med knapper. Frakken har typisk et bælte eller bindebånd i livet og stropper omkring håndleddet og på skuldrene og den fås i forskellige længder fra halvvejs ned på låret til ned over knæet. 

Her ved Miinto finder du netop et stort udvalg af disse klassiske frakker i den flotte og tidløse khaki-farve, men du finder også et stort og spændende udvalg af innovative og eksklusive frakker i nye design.


Genfortolkninger af en klassisk frakke


Den elegante frakke er gennem tiden blevet genfortolket af forskellige designere og brands med forskellige former og mønstre, og fås i et væld af farver fra den klassiske khaki til neutrale farver som grå og sort. Hos Miinto finder du også et væld af frakker i spændende og livlige farver og mønstre. Det store udvalg og de mange farver og mønstre betyder, at du nemt kan finde en frakke, der passer til din stil, og som kan fungere både som et lærred for dit outfit og som fokus i din stil.

Denne type jakke findes nemlig i mange designs og kan nemt matches med stort set alt i din garderobe. Frakken er det ideelle valg til hverdag, hvor du kan style den udover en skjortebluse, et par chinos og matche det med et par sorte støvletter for at få et smart businesslook. Du kan ligeledes bruge denne type jakke sammen med en jakke og et par stiletter til en sjov aften med veninderne i byen.


Historien om den velkendte frakke


Trenchcoaten og det engelske modehus Burberry hænger ufortrødent sammen. Det historiske modehus’ grundlægger Thomas Burberry designede frakken i slutningen af den 1800-tallet, og frakken er sidenhen blevet en klassiker i såvel dame- som herregarderoben. 

Den klassiske beige eller navy blå Burberry trenchcoat med de ikoniske tern på inderforet er drømmefrakken for de fleste modeinteresserede, men frakken har faktisk været under stor transformation gennem tiden. 

Den klassisk frakke er nemlig gået fra at være den britiske hærs militærfrakke under Første Verdenskrig til nutidens status som uundværlig klassiker hos enhver fashionista. I dag er den igen blevet nytænkt med et væld af nye og modige farver, og der findes endda frakker, som leger med de klassiske tern, der nu også udgør frakkens yderside.

Fælles for de fleste klassiske frakker, som vi forhandler hos Miinto, er, at de er produceret i et let og vandtæt materiale. Det lette design betyder ofte, at frakkerne er bedst egnet som overgangsfrakker eller til sommermånederne. Både den klassiske khaki-frakke og de nytænkte versioner er kommet for at blive, for frakkens klassiske form og fede detaljer gør den til en tidløs klassiker.


Trenchcoats som en uundværlig del af garderoben


Jakkens uendelige designmuligheder betyder også, at det ikke kræver ret mange items at skabe den perfekte basisgarderobe. Dametrenchcoaten er et af disse items, der er fuldstændigt uundværligt i din garderobe. 

Frakken er perfekt som overgangsfrakke, og med den bliver din stil moderne i et splitsekund. Det gælder især på de danske gader, når vinden får fat i frakken og slynger stoffet rundt om dig. Frakken trækker automatisk opmærksomhed og får dig til at skille dig ud fra mængden.

Længden på dame modellen varierer, og de understreger hver især sin egen stilart. Udvalget af mærker er tilsvarende bredt og hvad end du leder efter en billig trenchcoat eller et designer item, så har du gode chancer for at finde, hvad du søger. 

Trenchcoats kan med fordel bruges til både hverdag og fest, og du kan pifte ethvert outfit op med en fed frakke i kåbe-design eller være en del af nutidens oversized trend med en stor og komfortabel oversized model.


Korte Trenchcoats


Korte trenchcoats er en absolut nødvendighed i enhver garderobe. Disse tidløse stykker er kendt for deres alsidighed og evne til at opgradere ethvert outfit. De kan let parres med jeans til et casual look, eller med en kjole for et mere formelt ensemble. På Miinto har vi et bredt udvalg af korte trenchcoats i forskellige farver, materialer og design fra topmærker. Uanset om du foretrækker det klassiske beige, sort eller noget mere dristigt, vil du helt sikkert finde den perfekte korte trenchcoat på vores platform.


Vælg den rigtige trenchcoat til dit behov


Når du skal vælge en trenchcoat, er det altid en god ide at kigge efter et materiale, der er slidstærkt og komfortabelt. Det kunne fx være en frakke af uld eller polyester. I det danske vejr er det også altid en god ide at vælge en frakke med vandafvisende eller vandtæt materiale.

Der findes mange forskellige stile, som du kan scrolle dig igennem her hos Miinto. Vi fører nemlig alt fra den klassiske frakke til korte, oversized og kåbe-trenchcoats. Lad dig inspirere af vores store udvalg af lækre trenchcoats fra anerkendte mærker her på siden.

Brug søgefunktionen, og gør det nemt at finde en lækker trenchcoat

Ved du ikke helt, hvilken frakke du leder efter, kan du med fordel benytte dig af Miintos nemme søgefunktion. Du kan nemlig søge i vores store sortiment af trenchcoats og vælge præferencer som brand, farve, størrelse og pris. Det gør det nemt for dig at finde den perfekte frakke, som passer til dine behov og ønsker.

Side 1 Af 7

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.