Gratis retur t.o.m. d. 15. januar 2022
Gratis retur t.o.m. d. 15. jan. 2022
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR indtil d. 15. Januar 2022

Back

Trenchcoats til kvinder

Leder du efter en klassisk og fashionabel jakke, der fungerer perfekt som afslutningen på et eksklusivt outfit, skal du overveje en trenchcoat. Hos Miinto finder du et stort udvalg af forskellige trenchcoats i et væld af farver og længder. Uanset dit budget finder du med garanti en frakke, der passer din unikke stil.

Den traditionelle trenchcoat er ofte designet i et tyndt, vandtæt bomuldsstof med en bred reverskrave, et vindfang og lukning med knapper. Frakken har typisk et bælte eller bindebånd i livet og stropper omkring håndleddet og på skuldrene og den fås i forskellige længder fra halvvejs ned på låret til ned over knæet. 

Her ved Miinto finder du netop et stort udvalg af disse klassiske frakker i den flotte og tidløse khaki-farve, men du finder også et stort og spændende udvalg af innovative og eksklusive frakker i nye design.

Genfortolkninger af en klassisk frakke

Den elegante frakke er gennem tiden blevet genfortolket af forskellige designere og brands med forskellige former og mønstre, og fås i et væld af farver fra den klassiske khaki til neutrale farver som grå og sort. Hos Miinto finder du også et væld af frakker i spændende og livlige farver og mønstre. Det store udvalg og de mange farver og mønstre betyder, at du nemt kan finde en frakke, der passer til din stil, og som kan fungere både som et lærred for dit outfit og som fokus i din stil.

Denne type jakke findes nemlig i mange designs og kan nemt matches med stort set alt i din garderobe. Frakken er det ideelle valg til hverdag, hvor du kan style den udover en skjortebluse, et par chinos og matche det med et par sorte støvletter for at få et smart businesslook. Du kan ligeledes bruge denne type jakke sammen med en jakke og et par stiletter til en sjov aften med veninderne i byen.

Historien om den velkendte frakke

Trenchcoaten og det engelske modehus Burberry hænger ufortrødent sammen. Det historiske modehus’ grundlægger Thomas Burberry designede frakken i slutningen af den 1800-tallet, og frakken er sidenhen blevet en klassiker i såvel dame- som herregarderoben. 

Den klassiske beige eller navy blå Burberry trenchcoat med de ikoniske tern på inderforet er drømmefrakken for de fleste modeinteresserede, men frakken har faktisk været under stor transformation gennem tiden. 

Den klassisk frakke er nemlig gået fra at være den britiske hærs militærfrakke under Første Verdenskrig til nutidens status som uundværlig klassiker hos enhver fashionista. I dag er den igen blevet nytænkt med et væld af nye og modige farver, og der findes endda frakker, som leger med de klassiske tern, der nu også udgør frakkens yderside.

Fælles for de fleste klassiske frakker, som vi forhandler hos Miinto, er, at de er produceret i et let og vandtæt materiale. Det lette design betyder ofte, at frakkerne er bedst egnet som overgangsfrakker eller til sommermånederne. Både den klassiske khaki-frakke og de nytænkte versioner er kommet for at blive, for frakkens klassiske form og fede detaljer gør den til en tidløs klassiker.

Trenchcoats som en uundværlig del af garderoben

Jakkens uendelige designmuligheder betyder også, at det ikke kræver ret mange items at skabe den perfekte basisgarderobe. Dametrenchcoaten er et af disse items, der er fuldstændigt uundværligt i din garderobe. 

Frakken er perfekt som overgangsfrakke, og med den bliver din stil moderne i et splitsekund. Det gælder især på de danske gader, når vinden får fat i frakken og slynger stoffet rundt om dig. Frakken trækker automatisk opmærksomhed og får dig til at skille dig ud fra mængden.

Længden på dame modellen varierer, og de understreger hver især sin egen stilart. Udvalget af mærker er tilsvarende bredt og hvad end du leder efter en billig trenchcoat eller et designer item, så har du gode chancer for at finde, hvad du søger. 

Trenchcoats kan med fordel bruges til både hverdag og fest, og du kan pifte ethvert outfit op med en fed frakke i kåbe-design eller være en del af nutidens oversized trend med en stor og komfortabel oversized model.

Vælg den rigtige trenchcoat til dit behov

Når du skal vælge en trenchcoat, er det altid en god ide at kigge efter et materiale, der er slidstærkt og komfortabelt. Det kunne fx være en frakke af uld eller polyester. I det danske vejr er det også altid en god ide at vælge en frakke med vandafvisende eller vandtæt materiale.

Der findes mange forskellige stile, som du kan scrolle dig igennem her hos Miinto. Vi fører nemlig alt fra den klassiske frakke til korte, oversized og kåbe-trenchcoats. Lad dig inspirere af vores store udvalg af lækre trenchcoats fra anerkendte mærker her på siden.

Brug søgefunktionen, og gør det nemt at finde en lækker trenchcoat

Ved du ikke helt, hvilken frakke du leder efter, kan du med fordel benytte dig af Miintos nemme søgefunktion. Du kan nemlig søge i vores store sortiment af trenchcoats og vælge præferencer som brand, farve, størrelse og pris. Det gør det nemt for dig at finde den perfekte frakke, som passer til dine behov og ønsker.

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

1887 resultater

Side 1 af 19

Næste

Side 1 af 19