Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Skinny jeans til kvinder

Det første par skinny jeans blev lanceret i et forsøg på at berige fashionistaer og modeelskere med et par lækre jeans, som på bedste vis fremhæver den kvindelige femininitet og beriger et deniminspireret look med et sexet touch. Skinny jeans er synonym med et unikt look, og det rette par jeans tilfører ethvert outfit en ekstra dimension, som løfter looket til nye højder.

Skinny jeans - til den skarpe silhuet

Skinny jeans er super komfortable med deres denim-materiale i stretch, der konturerer kropsformen. Det er et par jeans, som sidder tæt – fra hofterne til anklerne, og pasformen passer til dig med lange ben, som ønsker at få dem til at fremstå lidt kortere. Style dine skinny jeans med en løstsiddende top eller oversize trøje, for et fint med casual look.

Stort udvalg af skinny jeans til din garderope

Miinto.dk bugner med moderigtigt, feminint og sexet dametøj til fashionistaer i alle aldre, og vores store udvalg af jeans er blandt de bedste på markedet. Derfor kan man altid finde skinny jeans fra cool brands såsom Dr. Denim, Lee, Mos Mosh, Cream, Diesel, Levi´s og Tommy Hilfiger på Miinto.dk, hvor der er garant for stor kvalitet og stilfulde styles, så du kan præge din personlige stil, som du ønsker.FLERE JEANS:

Boot cut jeans

Boyfriend jeans

Straight jeans

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

2424 resultater