Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

LANGÆRMET T-SHIRTS

Der er intet så unikt som en lækker langærmet T-shirt i god kvalitet, der er beriget med et moderigtigt design i stil med tidens trends. Det er imidlertid ikke altid lige nemt at finde frem til en langærmet T-shirt, som matcher den personlige stil og holder sig inden for budgettet. Derfor har Miinto.dk samlet et unikt og spændende udvalg af langærmede T-shirts, som er det ideelle match til enhver moderne kvinde med sans for mode og kvalitet. Derudover er vores store sortiment af langærmede T-shirts blandt de største i landet, og vi sætter en ære i at tilbyde modeelskere et mangfoldigt udvalg af T-shirts, som varierer i stil og look såvel som pris. Derfor kan man nedenfor finde et væld af lækre langærmede T-shirts fra kendte brands og designere såsom Baum und Pferdgarten, DAY Birger et Mikkelsen, FORREST & BOB, Modström, Carla Du Nord, Russell Athletic og Lacoste.


Langærmede T-shirts til hverdag og fest 


Langærmede T-shirts bør være en fast del af alles garderobe. Den er nemlig helt perfekt, når en kortærmet T-shirt er for kold, men striksweateren er for varm. Med en langærmet T-shirt kan du tage noget let på og undgå bare arme, og bliver det alligevel for varmt, kan ærmerne trækkes op og give dig et cool og afslappet look. En langærmet T-shirt kan indgå i dit outfit på så mange forskellige måder, at den altid er relevant – uanset sæson eller anledning. 

Måske tænker du ikke på den langærmede T-shirt, når du tænker på dit næste festlige outfit, men det burde du måske. Hos Miinto.dk finder du nemlig et stort udvalg af langærmede T-shirts, der både egner sig til hverdag, men bestemt også et bredt udvalg af mere festlige langærmede overdele. Brands som Ganni, ROTATE Birger Christensen, Liberté og Balenciaga leger med farver og mønstre på en måde, så du ikke vil gå ubemærket hen. 

Style de langærmede T-shirts med knald på farverne og spraglede mønstre med et par cool jeans eller en lækker nederdel og opnå let et moderne og tjekket look. Du kan nemt style outfittet til hverdag eller til fest med sneakers eller stiletter. 

Med andre ord er udvalget af langærmede T-shirts hos Miinto.dk så bredt, at du med garanti kan finde noget til enhver anledning, og med de mange forskellige mønstre, materialer – og alt fra slimfit til oversized –finder du helt sikkert noget, der passer perfekt til din personlige stil og det udtryk, du gerne vil præsentere verden for. 


Forlæng sæsonen på dine kortærmede styles


Med en langærmet T-shirt kan du desuden forlænge sæsonen på mange af de kortærmede styles som for eksempel en oversized T-shirt, hvor en langærmet model under kan holde dine arme varme, når det bliver for koldt med bar hud i kortærmede bluser og T-shirts. 

Personliggør din sorte stropkjole med en af de langærmede T-shirts i tyndere kvalitet – og forlæng samtidig stropkjolens sæson fra sommer med bare skuldre til efterårets og vinterens fester og events. 

I vores store udvalg af langærmede T-shirts kan du selvfølgelig også finde helt basic styles i høj kvalitet, som kan holde dig varm under en skjorte eller en sweater. De langærmede T-shirts kan desuden styles med en oversized blazer og indgå i dit hverdagslook til en dag på kontoret. 

Med en langærmet T-shirt får du ikke bare ét outfit, men også mulighed for at upgrade din sommergarderobe og tage den i brug hele året rundt. 


Forskellige materialer giver forskellige formål og udtryk 


Hos Miinto.dk består kategorien af langærmede T-shirts ikke bare af forskellige styles, mønstre og farver – også de forskellige materialer er bredt repræsenteret og giver dig mulighed for at finde det udtryk, der passer til dig og din stil. Find blandt andet langærmede T-shirts som tynde sommerbluser i polyester, der egner sig perfekt under sommerkjolen eller under en lækker vest, og som findes i alverdens mønstre af prikker, striber og lækre farvekombinationer. 

Skal det være et lidt varmere materiale, finder du også et udvalg af langærmede T-shirts i strikkede og uldne kvaliteter og med høj hals, der kan holde dig varm i de koldere måneder, men stadig sikre et elegant og klassisk look. Du finder selvfølgelig også de helt klassiske langærmede T-shirts i bomuld som for eksempel de velkendte stribede klassikere fra Mads Nørgaard eller Commes Des Garçons. 


Lad dig inspirere hos Miinto.dk


Hos Miinto.dk stræber vi efter at skabe en brugervenlig modeplatform, der giver dig det største udvalg af kvalitet og håndplukkede luksusvarer fra lokale brands. Målet er at skabe en modeplatform, der møder alle behov og personlige præferencer – og de langærmede T-shirts er ingen undtagelse. Vi vil sikre diversitet i udvalget og sørge for, at alle vores kunder kan finde frem til deres personlige stil og det tøj, der kan være med til at udtrykke deres individualitet. 

Dyk ned i over 1.000 forskellige langærmede T-shirts, og er du målrettet, kan du med fordel filtrere efter dit yndlingsbrand eller lige netop den farve, du har i tankerne til din næste langærmede T-shirt. 

Du kan også filtrere din søgning, så du finder en T-shirt til en pris, der passer ind i dit budget. Med en langærmet T-shirt kan du let tilføje noget nyt og anderledes til garderoben, uden du behøver at skeje helt ud. 

For at finde de bedste varer og det bredeste udvalg til vores kunder udvælger vi nøje vores boutiquepartnere, der til gengæld får unik adgang til kunder over hele verden, der elsker mode og sætter pris på god kvalitet. Vores forretningsmodel er baseret på, at vi har succes, når vores boutiquepartnere har det, og derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at de opnår deres mål. Ved at eksponere kunderne for vores samarbejdspartneres varer her hos Miinto sørger vi for at udvide deres kundekreds og lade flere vide, at de findes.


Miinto.dk tager kampen op mod overproduktion


Ud over at hjælpe vores boutiquepartnere til at opnå succes er vi fuldt bevidste om modeindustriens problem med overproduktion, der belaster vores miljø og vores fælles planet. Vi ønsker at tage ansvar og bidrage til at gøre en forskel for modeindustriens udfordringer med overproduktion af varer. Miinto.dk’s generøse udvalg af luksusmode tager ikke udgangspunkt i et kæmpe lager, men udgøres af butikkernes allerede eksisterende lagre rundt omkring i verden. 

På den måde kan vi sikre, at de forretninger, vi samarbejder med, ikke producerer ekstra varer for at fylde lageret hos Miinto. Vi forbinder i stedet kunderne direkte med det eksisterende lager hos vores partnere, der allerede har fået varerne produceret. 

Miinto.dk har ikke noget varelager, og derfor kommer alt, hvad du finder hos os, direkte fra vores netværk af over 2.000 boutiquepartnere. Du kan derfor shoppe mode i høj kvalitet fra hele verden med god samvittighed her på siden. 

Side 1 Af 22

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.