Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

1017 ALYX 9SM

1017 ALYX 9SM er et luksuriøst streetwear-mærke, der har formået at gøre det specielle til hverdagen, og hverdagen ganske eksklusiv. Tæt forbundet med både skaterkultur og high-fashion verden, 1017 ALYX 9SM tilbyder udsøgte modeartikler, der fronter en næsten underspillet, dog utrolig vovet æstetik.

1017 ALYX 9SMs Unikke Fortid


1017 ALYX 9SM starter sin historie med tætte rødder i både musik- og skaterkulturen. Kreatør bag mærket, Matthew Williams, er kendt for hans tidligere samarbejder med kunstnere som Kanye West og Lady Gaga. 1017 ALYX 9SM fusionerer den afskallede og barske holdning fra punk- og skatekultur med en luksus-modefilosofi, hvilket resulterer i en unik blanding, der engagerer designelskere på tværs af forskellige genrer.

Udforsk 1017 ALYX 9SM


1017 ALYX 9SM er kendt for sin unikke spændetrøjle detaljer på mange af dets beklædningsgenstande, en værdig visuel repræsentation af mærkets overordnede æstetik. Mærket har med sine innovative designs skabt en ny fortolkning af luksus streetwear, hvor kvalitetsmaterialer møder en rebelsk stil.

Karakteristika for 1017 ALYX 9SM


1017 ALYX 9SM designer innovativt, men holder designene minimalisteriske og anvendelige i hverdagen. Mærket er kendt for sin evne til at blande high-fashion fidelity med alsidighed og holdbarhed fra streetwear. 1017 ALYX 9SM viser en forkærlighed for neutrale farver med sort, hvid og grå nuancer, hvilket dets kollektioner ofte er domineret af.

Matthew Williams Unikke Vision


Matthew Williams’ vision for 1017 ALYX 9SM går ud over bare tøj. Dens innovativt designede beklædningsgenstande er kun en del af en bredere fortælling, der omfatter musik, kunst og kultur i sin helhed. Derfor er det mere end bare et tøjmærke – det repræsenterer en levende, åndelig og kreativ livsstil.

Purchasing 1017 ALYX 9SM på Miinto


Shopping på Miinto gør det nemt at købe 1017 ALYX 9SMs tøj og accessories. Vælg mellem et omfattende udvalg af dette high-end-streetwear-brand, der simplify luxe streetwear. På Miinto kan du købe 1017 ALYX 9SMs beklædningsgenstande, der omfatter alt fra dynebukser og trøjer til sneakers og andre accessories med deres ikoniske spændetrøjle detaljer. Med sin stærke forbindelse til musik og design, er 1017 ALYX 9SM måske det perfekte valg for dem, der værdsætter både høj kvalitet og en cutting-edge æstetik. Dette mærke afspejler en nøje balanceret forbindelse mellem rå streetwear og luksuriøs fashion, der gør det potentiel attraktivt for et bredt publikum. Med unikke designs og en asketisk æstetik, 1017 ALYX 9SM er ikke kun et mærke, men også en livsstil.

Ryd alle filtre

1017 ALYX 9SM

Side 1 Af 3

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.