Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

TOPPE

Hos Miinto gør vi os altid umage med at finde de nyeste designs, fineste modeller og højeste kvalitet. En top kan være det spændende indslag i et outfit, et naturligt farvematch med bukser og nederdel eller selve kronen på værket. Er du vil med farver, men har det lidt svært med at skille dig alt for meget ud, så er det altid genialt at bløde det sorte eller douche look med en top i forskellige farver og mønstre. Så får du det bedste fra begge verdener.

Du kan også vælge at lade dine toppe, tunikaer eller trøjer glide naturligt ind i resten af tøjets farveskema. Måske kan dit samlede outfit være vævet sammen af forskellige fine nuancer af grå, lilla eller blå? Det kan være en sofistikeret og stadig afdæmpet måde, at skrue lidt op for vildskaben uden at lave et markant fashion statement.

Der er også altid den mulighed, at du bærer toppen udenpå selve trøjen. Det giver et naturligt og frisk 90’er look og gør det muligt at mixe med forskellige stilarter. Du kan bære dine toppe på mange forskellige måder. Leg med dit tøj og find ud af, hvordan du med dine toppe kan skabe nye looks med blåt få justeringer. Brug fantasien og lad dig inspirere af Miintos store udvalg. Et par enkelte nye toppe kan give følelsen af et helt nyt tøjskab.


Hvilken trøje drømmer du om?


Vi har altid et bredt sortiment af toppe i de fineste materialer og designs hos Miinto. Vi udvælger vores brands med stor præcision, og lader kun den højeste kvalitet gå gennem vores kræsne nåleøje.

Du kan fx finde fine og romantiske toppe fra danske Rosemunde, der bringer luksus ind i hverdagen med et feminint univers med kant. Rosemunde er populært både i Danmark og udlandet, hvor særligt den ikoniske rundstrikkede silketop med blondekanter er et hit blandt modeelskere med sans for kvalitet. Du kan bruge Rosamundes toppe med til både hverdag og fest alt afhængig af, hvilket tilbehør du vælger. Jeans og et par sorte støvler er altid et smart modspil til Rosamundes bløde romantik. Men du kan også køre det feminine look helt ud og hoppe i en fin nederdel eller løse bukser med fine detaljer.

Karmamia leger ligesom Rosemunde med det feminine univers. Her finder du florlette toppe med unikke prints. I en blanding af mellemøstlig mystik og nordisk sensommeridyl er der noget, til alle lejligheder. Hos Karmamia er alt muligt. Sammensæt en florlet Karmamia top med unikt print med et par løse, farvede bukser og et par høje sandaler. Karmamias toppe er til den stilbevidste kvinde, der godt kan lide at stikke en smule ud fra mængden. Uanset om du er til dyreprint, fine blomster eller abstrakte mønstre.

Med de danske designermærker Gustav og Philosophy Blues Original får du et sofistikeret look i bedste skandinaviske stil. der er fokus på minimalisme og innovation, når de danske superbrands skaber deres sortiment af alt fra jeans til fine toppe. Og altid i de fineste materialer med blik for unikke prints og særlige nuancer. Bland dine toppe fra Gustav og Philosophy Blues Original med spændende tilbehør og få det eksklusive, nordiske look, uanset om du skal til middag, jobsamtale eller en tur på stranden.

Der er altså rig mulighed for at finde toppe, du kommer til at elske. Uanset hvilken modetype du er, om du er til spotlight eller tilbagelænet afslappethed, hverdag eller fest - eller måske begge dele. Hvilke toppe drømmer du om?


Tunika, toppe, trøjer - vi dækker alle sæsoner


Toppe, tunikaer og trøjer er dine bedste modevenner hele året rundt. Med en smart, varm trøje kan du altid se godt ud, selvom du fryser. Med fine toppe kan du ankomme til sommerfesten med stil og med tunikaer i forskellige nuancer og farver kan du skabe et helt nyt udtryk på blot få sekunder.

Du kan både have dine toppe på over en varm sort kjole om vinteren eller brug dine tunikaer som let jakke en lun sommeraften. Der er altså rig mulighed for at lege med forskellige looks hele året rundt.

Med forskellige toppe kan du altid tilpasse dit look forskellige sæsoner blot ved at skifte tilbehør, der passer til sæsonen.

Side 1 Af 242

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.