Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

SNEAKERS TIL MÆND

Et par fede herresneakers tilfører den helt rigtige kombination af det afslappede og det coole, som tilsammen giver et fedt og moderne look. Sneakers er vel nok det mest alsidige stykke fodtøj og et absolut must-have i enhver mands garderobe. Det er derfor også svært at komme uden om sneakers. Man ser dem konstant i gadebilledet i et hav af forskellige farver, design og materialer. Populariteten er vokset meget i de seneste år og ser ikke ud til at aftage foreløbelig. De smarte gummisko kan kombineres med stort set alle typer outfits og er med til at give et sporty look, der fungerer til både hverdag og fest. Sneakers kan fås i et væld af farver, mønstre og print til at matche dit look, om det så er på arbejdet, til træningen eller en tur i byen med vennerne.


To typer af herresneakers


Når man taler om sneakers, skelnes mellem to typer: Low-cut sneakers og high-cut sneakers, hvor ”cut” er en betegnelse for, hvor på benet de er ”skåret”. Førstnævnte er en nyfortolkning af den klassiske retro-kondisko, og de ’lave sneakers’ er da også dem, man oftest ser i bybilledet. Et par low-cut sneakers kommer bedst til deres ret sammen med et par opsmøgede jeans eller mørke chinos, som kan kombineres med enten en smart t-shirt eller en fed skjorte alt afhængig af anledningen. De ’lave sneakers’ findes i et væld af design og farver. De har ofte et letgenkendeligt logo på siden af skoen, lukkes med snørebånd og er designet med forskellige funktioner som for eksempel stødabsorbering. Et par high-cut sneakers har de samme egenskaber, er oftest ankelhøje og minder mest af alt om en støvle.

De ’høje sneakers’ er lige så funktionelle som de lave, men fungerer langt bedre under dårlige vejrforhold grundet skoenes højde. Derimod kommer ’lave sneakers’ bedst til deres ret om sommeren sammen med et par farverige shorts. I fritiden kan du kombinere dine low-cut sneakers med et par joggingbukser og en sweatshirt for at skabe et afslappet look. Til hverdag kan du udskifte dine joggingbukser med et par slim fit jeans og toppe dit sporty look med en fed bomberjakke eller en lækker jakke af skind. De ’høje sneakers’ kommer også i et væld af design og farver. Du kan både bruge dem til stramme jeans eller et par mere loose pants, og de kan kombineres med alle slags overdele. Det gør dem supernemme at style til både hverdag, fest og alt derimellem. Denne type sneakers kommer især til deres ret om vinteren, hvor det høje cut er ideelt på grund af vejrforholdene.


Stort udvalg af herresneakers


Her på siden finder du et stort udvalg af herresneakers. Du kan vælge mellem mange forskellige brands, herunder New Balance, Adidas, Converse, Dolce & Gabbana, Valentino og mange, mange andre. Du finder sneakers fra 199 kr. og opefter. Vi har noget for enhver smag, så mon ikke der også skulle være noget for dig? Hold gerne løbende øje med vores hjemmeside, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du kan være på forkant med vores tilbud og udsalg. Husk, at du hos os altid får hurtig levering og gratis fragt, når du handler for over 499 kr. Du kan du bytte eller returnere din ordre gratis inden for 14 dage. Happy shopping!

Side 1 Af 343

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.