Gratis retur indtil d. 16 jan, 2023 l Bestil inden d. 18 dec for levering før jul
Bestil dine gaver før 18/12
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Back

Max Mara Weekend

Hos Miinto finder du et udvalg af styles fra Max Mara Weekend til både mænd og kvinder, og du kan med fordel shoppe blandt vores udvalg af items fra det italienske brand, hvis du er på jagt efter at tilføre lidt kant til din garderobe. Max Mara Weekend er nemlig kendt for at designe helt fantastiske styles med skønne farver og print på den helt rigtige og super cool måde. Derfor findes Max Mara Weekends styles også i rigtig mange garderober verden over. Faktisk har Max Mara Weekend butikker i mere end 90 lande, men hvis du shopper hos Miinto, kan du klare det hele hjemmefra og få dine favoritter leveret hjem til dig.

Max Mara Weekend: Fantastisk, italiensk design siden 1951

Det italienske brand Max Mara Weekend debuterede i 1951, og siden da har Max Mara Weekend leveret den ene skønne kollektion efter den anden. Max Mara Weekend designer styles til både mænd og kvinder, men det er primært kvinderne, Max Mara Weekend er særligt kendt for at designe styles og items til. Max Mara Weekend henvender sig til den stilbevidste og modeinteresserede kvinde eller mand, der ønsker at sætte lidt ekstra farve på garderoben. Hos Max Mara Weekend er man nemlig ikke bange for at kaste sig ud i anderledes (og helt fantastiske) farver og print, og med en eller flere styles fra Max Mara Weekend kan du altså tilsætte lidt ekstra farvelade og humør til din garderobe. Hvem vil ikke gerne det?

Et brand, man bemærker i gadebilledet

Hvis du hopper i en af de farverige styles fra Max Mara Weekend, vil du uden tvivl tiltrække dig en masse positiv opmærksomhed i gadebilledet. Max Mara Weekend har nemlig en helt særlig vibe, som man bemærker, da den skiller sig ud fra mange andre brands på den helt rigtige måde. Med styles fra Max Mara Weekend kan du vælge at gå all in og sammensætte et farverigt og modigt look, eller du kan sætte lidt ekstra spice på et mere nedtonet og afdæmpet look med et enkelt piece. Hvis du er mere til de rolige og mere neutrale farver, kan du også finde sådanne styles hos Max Mara Weekend. Disse styles bærer dog også præg af de helt fantastiske og unikke detaljer, som Max Mara Weekend er kendt og elsket for.

Shop Max Mara Weekend hos Miinto

Hvis du er på udkig efter at tilføre skønne, farverige vibes og mønstre til din garderobe, kan du med fordel se nærmere på Miintos udvalg af styles og pieces fra Max Mara Weekend. Vi har et bredt udvalg af items fra det italienske brand, og du kan uden tvivl finde noget, der falder i din smag, hvis du elsker farver, mønstre og lækkert design. Når du shopper Max Mara Weekend hos Miinto, får du en masse for pengene, både når det kommer til stilistisk udtryk og blikfang, men også til kvalitet og holdbarhed. Selvom Max Mara Weekend ofte kommer hele farvepaletten rundt, så holder deres styles let mere end en sæson. Dette hænger sammen med, at du får god kvalitet for pengene, når du shopper Max Mara Weekend, ligesom Max Mara Weekend formår at bruge farver og mønstre på en måde, der gør, at deres items bliver mere eller mindre tidløse.

Filter

520 resultater

  • 1
  • 2
  • 6

Side 1 af 6

Næste
  • 1
  • 2
  • 6

Side 1 af 6