Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Tilbage

Cardigans til damer

Hos Miinto.dk holder vi af tøj, som har flere funktioner, og som kan bruges på tværs af sæsonerne. Netop her kommer cardiganen til kvinder ind i billedet. Du finder nemlig både cardiganer, som er vamsede og lune til kolde dage i vintermånederne, men samtidigt finder du også luftige og lette cardiganer til de køligere sommeraftener. Derudover finder du korte såvel som lange cardiganer, cardiganer med knapper, lynlåse, frynser, glimmer og meget andet. Kort sagt, mulighederne er mange, og her på siden vil du med garanti finde en eller flere cardiganer fra populære brands som Rosemunde, Graumann, Minus og Masai, der hurtigt bliver favoritter i garderoben.

Cardiganer byder på et væld af kombinationsmuligheder

Det skønne ved cardiganer er, at de åbner op for et væld af stylingmuligheder. Selvom cardiganer findes i strikkede og vamsede modeller, adskiller de sig fra sweatre ved at være åbne foran, hvilket betyder, at du nemt og enkelt kan style dem over andre overdele. Forelsker du dig ovenikøbet i en cardigan med lynlås eller knapper, kan du selv vælge, om din cardigan skal være lukket eller åben.

Uanset om du har en kjole eller nederdel på, en skjorte eller T-shirt, støvletter eller sneakers, vil du uden problemer kunne smide en cardigan over skuldrene. Udover at en cardigan holder dig lun, kan den faktisk også tilføre dit look noget ekstra. Du kan eksempelvis kombinere en stribet cardigan til kvinder i pastel- eller pangfarver fra Lolly’s Laundry med en sort kjole eller et par mørke jeans og en hvid T-shirt for at opnå et iøjnefaldende look. Omvendt kan du også lade en feminin og yndig, hvid cardigan give dit look en mere romantisk vibe eller lade en grå eller sort, lang cardigan give dit look et mere sofistikeret twist.

Strik er ikke kun tiltænkt vinterbrug

Vi forbinder ofte strik med tykke og lune sweatre, halstørklæder og sokker til brug i de kolde vintermåneder, men sådan skal det ikke nødvendigvis være. Tværtimod. Strik egner sig nemlig også til brug om sommeren, når solen først er gået ned bag horisonten, og duggen begynder at lægge sig på græsset. På samme måde er den også en skøn style i overgangsperioden mellem vinter og forår samt sommer og efterår. I disse overgangsperioder støder mange nemlig ind i den klassiske problematik: Vinterjakken er for varm, og læderjakken er for kold. Problem solved! Du bruger nemlig blot cardiganen som et mellemlag under din læderjakke. Hvad der gør det endnu mere smart er, at cardiganen er åben (typisk med mulighed for at lukke den), hvilket giver dig mulighed for selv at regulere kropstemperaturen, alt efter om du har det varmt eller koldt.

Har du måske en fin, kortærmet bluse, som du også gerne vil bruge i de køligere måneder? Endnu engang er en cardigan løsningen. En cardigan er nemlig perfekt, hvis du ønsker at flashe dine smukke sommertoppe uden for højsæsonen. Der er ganske enkelt ingen regler for, hvad du kan kombinere en cardigan med. Cardiganer til kvinder kan både fungere som overdele til festlige anledninger og til hverdagslooket. Moderigtige cardiganer er smukke tilføjelser til garderoben, uanset om det er forår, sommer, efterår eller vinter.

Komfort er alfa og omega

Lige såvel som en cardigan ofte bliver forbundet med en vinter- og efterårsstyle, bliver en cardigan typisk også associeret med afslappet påklædning. Dette vil vi dog gerne komme til livs. Du kan nemlig sagtens kombinere en cardigan med en etuikjole og et par stilletter eller et par sorte chinos, en elegant skjorte samt et par støvletter. En cardigans primære funktion er at tilføre komfort og varme, men det betyder ikke nødvendigvis, at den ikke også kan være både smuk, elegant og prydet med fine detaljer.

Hos Miinto.dk har vi samlet et stort udvalg af cardiganer til kvinder fra skønne brands som Graumann, Ganni, Kenzo og Munthe, så du er sikret danske designklassikere i garderoben. Vi har fingeren på pulsen og sørger altid for at have nyeste styles på hylden. Er du eksempelvis til det afslappede look, bør du kigge nærmere på vores mange oversized og chunky cardiganer i strik, som uden problemer også kan kombineres med en fin skjorte eller kjole for et mere sofistikeret udtryk. Er du omvendt til det mere feminine og stilrene, er en fin cardigan i uld eller cashmere måske at foretrække. Du kan altid finde en cardigan, som matcher dine stilmæssige behov her på siden.

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

2767 resultater

Side 1 af 28

Næste

Side 1 af 28