Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

ULDFRAKKER TIL KVINDER

En uldfrakke til damer er et klassisk valg af overtøj til vintermånederne og er en form for overtøj, der kan bruges år efter år, hvis du tager dig ordentlig af din frakke. På grund af frakkens klassiske pasform og tidløse design går en dame-uldfrakke aldrig af mode. Du kan derfor med fordel gøre en god investering, når du køber en uldfrakke, og du kan også se forrige sæsoners modeller og gøre et godt kup. Lad dig inspirere af de mange forskellige modeller, som vi forhandler her hos Miinto, og find den perfekte model til din personlige stil.

Uldfrakkens bløde materialer er utroligt slidstærke, kraftigt og meget varmeisolerende. Det gør frakken til en uundværlig del af den danske vintergarderobe, for når mørket bringer kulde og blæst til landet, gælder det om at holde sig varm. Det er især lange frakker gode til, fordi de ofte og traditionelt set går ned til midt på lårene og nogle gange helt ned til knæene. På den måde sørger frakken for at holde hele din krop dejligt varm.

En klassisk uldfrakke til damer er ofte lavet med et langt og nærmest kjoleagtigt design, hvilket fungerer supergodt til at give et klassisk, feminint look til dit outfit. Frakken, med sin elegante pasform og lækre uld, er et ’must’ til garderoben i vores vintermåneder, hvor der stilles krav til en varm og beskyttende beklædning.


Berig din garderobe med en lækker dame-uldfrakke


I det kolde vintervejr kan man ikke undvære en varm vinterjakke, og en frakke af uld vil være det oplagte valg, da materialet har en isolerende effekt, der forhindrer kulden i at trænge ind på kroppen.

Uld har også den fordel, at det er meget kompakt, hvilket betyder, at de feminine former bedre skinner igennem i en uldfrakke end ved f.eks. forede jakker. En uldfrakke udstråler sofistikeret elegance med sin kompakte volumen, markante snit og feminine silhuet, og er derfor et oplagt valg for kvinder i alle aldre, som alternativ til den almindelige vinterjakke.

I vintermånederne er det især jakker og frakker, der afspejler din personlige stil på gaden, fordi dit outfit bliver gemt bag lag af varm uld og for. Derfor er det vigtigt at vælge en frakke, der virkelig afspejler dig og din unikke personlighed, samtidig med at frakken passer til årstiden. 

Det kan en klassisk dame-uldfrakke netop være med til. Her får du en frakke, der findes i et utal af variationer i forhold til længde, farve og detaljer. Du finder fx frakker med en klassisk halsåbning, der lader dig give et glimt af dit underliggende outfit.

Du kan også gøre frakken til et rigtigt statement piece ved at vælge en model med fx pelskrave, som også holder dig ekstra varm, eller en frakke med lækre detaljer i læder og spænder. Er du ude efter et stykke overtøj, der bliver en lige så vigtig del af dit outfit som fx skjorter og bluser, kan du med fordel gå efter en frakke i en vild farve, som pink, rød eller blå. På den måde kan du skille dig ud og lege med det klassiske dame-uldfrakke-look. 

En anden populær trend i forhold til uldjakker er tern, som giver et mere herrepræget look og tilføjer ekstra kant til dit outfit. Dame-uldfrakken er så alsidig, at du kan finde alt lige fra helt tætsiddende modeller, der virkelig fremhæver din figur, til mere løse udgaver og endda oversize-frakker, som også er utroligt populære for tiden.

Den sorte frakke er selvfølgelig stadig en klassiker, og det samme er camel coaten, der er lavet af kameluld og ofte kommer i brunlige nuancer. En sådan jakke passer perfekt ind i den klassiske, skandinaviske, minimalistiske stil og fungerer perfekt som baggrund til et markant outfit. En klassisk, sort frakke giver også altid et moderne pift til dit outfit og sørger for at frembringe en rigtig eksklusiv atmosfære. 


Find en farvestrålende uldfrakke til at gå foråret i møde


Selvom dame-uldfrakker ofte ses i de klassiske sorte, grålige og brunlige nuancer, er det ikke ensbetydende med, at du skal lade dig begrænse i dit farvevalg. Du finder nemlig et stort udvalg af frakker her hos Miinto, der leger med farverne og udfordrer de gængse ideer om den klassiske, eksklusive uldfrakke til damer.

En af de helt store forårstrends er fx en lyserød dame-uldfrakke som overgangsjakke. Her får du en frakke, der former sig perfekt og flatterende efter din krop, og som med sit flotte snit giver et luksuriøst look. Samtidig giver den friske og markante, pink farve dig et legende udtryk, der virkelig lyser op i gadebilledet. Du finder hos Miinto modeller i alt fra rosa til skrigende pink, så du selv kan bestemme, hvilken nuance der passer dig og din stil bedst.

En uldfrakke til damer i en farve, man ikke normalt forbinder med den klassiske frakke, fungerer perfekt som en kontrast til et afdæmpet outfit i den skandinaviske, minimalistisk stil. En frakke med en stærk farve som lyserød giver nemlig både kant og varme til et outfit i klassisk sort og hvid og kan også sagtens fungere som kontrast til et outfit i fx blå nuancer.


Uld er det bæredygtige valg


Uld er et af de mest populære materialer – og det med god grund. Uld er nemlig et af de mest bæredygtige materialer på markedet, og det har samtidig rigtig mange kvaliteter, som moderigtige danskere sætter stor pris på. 

En god frakke kan for det første holde i flere år og ofte i flere årtier, hvis du tager dig ordentligt af din frakke. Det indebærer fx, at du efter hver sæson lader din frakke blive renset og hængt op på en god træbøjle. Du skal altid huske at knappe alle knapper og lyne lynlåse helt op, så du bedst muligt bevarer frakkens oprindelige form.

Derudover er frakkens uld-materiale et naturprodukt, som ikke er skadeligt at fjerne fra fåret. Uldfibrene har en unik struktur, der sørger for at regulere bærerens temperatur optimalt, så du altid opnår den perfekte komfort – uanset vejret. Det sker blandt andet ved, at uldfibrene fastholder eller frigør fugt, alt efter bærerens temperatur.

Derudover er uldfibre fantastiske til at isolere og holde på varmen, fordi hårfibrene har en naturligt krøllende funktion, som skaber små luftlommer. Her kan luften fanges og opvarmes, så du kan holde dig dejligt varm i de kolde vintermåneder.

Uldens små luftbobler betyder også, at ulden er et utroligt åndbart materiale, og det sikrer dig en frakke, som ikke får dig til at koge over, hvis du fx bruger den som overgangsfrakke. 

Samtidig har fåreuld også fra naturens side en vandafvisende effekt, fordi uldfibrene er dækket af det, der kaldes lanolin. Det er en naturlig, vandafvisende og vokslignende substans, som sikrer dig en frakke, der holder dig tør i det danske vejr.

Uld er utroligt elastisk og slidstærkt, og det giver dig en frakke, som vil holde dig varm i årtier, hvis du passer godt på frakken. Det betyder dog, at du skal tage hensyn til, at frakken kun må vaskes skånsomt.


Find den perfekte uldfrakke til damer i vores store udvalg


Uldfrakken fungerer altså perfekt til både efterår- og vintersæsonen, da frakken skærmer godt mod vind og kulde, så du kan holde dig varm og tilpas hele dagen. En uldfrakke kan matches med stort set alt i din garderobe og fungerer særlig godt til et par lange støvler og en striktrøje.

Med andre ord – en dame uldfrakke er et must-have i enhver modebevidst kvindes garderobe, og det er et køb du ikke vil fortryde. 

Her hos Miinto har vi samlet et stort udvalg af skønne frakker til kvinder. Vi har samlet et væld af trendy frakker i forskellige farver, pasformer og designs – så du er sikker på at finde det, du leder efter.

Derudover har vi samlet masser af førende brands såsom Custommade, Gestuz, Ganni, Neo Noir, Mbym og mange flere fede brands, som kan forkæle dig med den uldfrakke, som passer lige til dig.

Leder du efter et godt tilbud, så tag et kig på vores udsalg på uldfrakker til damer. Vi sætter løbende flere varer ind til nedsat pris, så tag et kig og gør et kup. Du kan nemt og bekvemt finde den rette frakke ved at gøre brug af vores søgefunktion. Her kan du lede efter de frakker, der passer bedst til dine krav om størrelse, farve og brand.

Side 1 Af 27

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.