Så blev det efterår: 12 must-haves til ungerne

September kan både byde på de sidste solskinsdage men er desværre oftest synonym med grå himmel, faldende temperatur og regntunge efterårsskyer. Derfor er det også nu, at garderoben skal opdateres for de mindste, så de kan være klar på regnpytter og andet sjov derude. For selvom vejret ændrer sig, skal der stadig være plads til leg. Det handler ikke om vejret men den rette påklædning, ikke sandt? 😉

Vi har samlet 12  uundværligheder til ungerne denne sæson med alt fra thermodragten, det uldne tilbehør og det lune nattøj, så din guldklump kommer tørskoet og varm gennem sæsonen. Se hele vores udvalg til ungerne her og til de aller mindste her, hvor du bl.a. finder lækkerier fra Hummel, MoloPetit By Sofie Schnoor, Wheat, Soft Gallery, Angulus og mange flere!

Tip! Husk ulden og kør lag på lag
Indtil dit barn er 3-4 år gammelt kan det ikke selv vurdere og fortælle, om det har det varmt eller koldt, så derfor er det vigtigt med det rette tøj og tilbehør, så du med lag på lag kan regulere og sikre, at temperaturen er lige tilpas.

Her er uld en uundværlighed. Der findes efterhånden virkelig mange lækre uldprodukter, der er bløde, elastiske og komfortable for dit barn. Ulden isolerer og kan opsuge sved uden at blive fugtigt, så dit barn holdes varmt og tørt dagen igennem. Faktisk kan helt tyndt uldtøj bruges både sommer og vinter, da det netop regulerer varmen og sikrer, at dit barn hverken har det for varmt eller for koldt.

Ulden bruger du som en base og så kan du altid tilføje noget komfortabelt bomuldstøj og godt isolerende overtøj. Det er desuden altid en god idé at have lidt ekstra tøj og tilbehør med i tasken. Især i disse overgangsperioder med svingende temperaturer og blæst der kommer og går, er lag på lag nemlig en god metode til at sikre varmen. Et godt fif til at tjekke dit barns temperatur, er at stikke ind finger ind under tøjet i nakken og mærke efter. Hvis det føles lunt og tørt, så er beklædningen tilpas og ellers kan du enten tage et lag af eller på.

Se galleriet med de fine efterårslækkerier herunder og klik på billedet for at komme direkte til produktet.

[unitegallery Fallmusthaveskids1]

Leave a comment