Signe shopper amok for 25.000 kr. på Miinto.dk

Hvad ville du shoppe, hvis du havde 25.000 kr. at gøre godt med? For har vi ikke alle dagdrømt om bare at kunne shoppe amok uden at skulle tænke på budgettet? Og måske drømt om at få hjælp fra en af landets bedste stylister til at finde lige de farver og snit, der passer bedst til netop dig?

Denne drøm gik i opfyldelse for Signe fra Slagelse, som var så heldig at vinde vores konkurrence der tidligere på året kørte på TV, om et 25.000 kroners gavekort til Miinto.dk plus en styling af den dygtige stylist og moderedaktør fra Femina Louise Amstrup.

Vi var med i butikken Superlove for at følge Signes forkælelsesdag med Louise – en dag med højt humør, hygge, styling og ren forkælelse til vores heldige vinder. Læs interviewet med Signe, få et indblik i den store oplevelse – og bliv inspireret af de mange lækre outfits!

Prints er det helt store hit denne sæson – og med en prikket skjorte går man aldrig galt i byen! Signe har her to forskellige skjorter på fra Lollys Laundry (nederst) og Nümph (øverst). Den klassiske nederdel, som kan styles med alt fra skjorter, t-shirts og toppe, er fra det danske mærke Mads Nørgaard. Psst – de laver også en lignende nederdel med knapper… Den lækre og tynde navy strik, som hun har på til venstre, er fra mærket And Less.

Hvad var din første tanke, da du fik beskeden om at du havde vundet?
“Jeg tænkte, at nu måtte det simpelthen stoppe – nu også spam i Messenger. ”Tillykke Signe…” – alligevel var der en noget anderledes personlighed i de kommende linjer, så jeg læste den til ende, og derefter gik jeg ind for at dobbelttjekke på Facebook. Da mit navn også stod derinde på Miintos profil, SÅ blev der screenshottet og videresendt til bedsteveninden!”

Vores heldige vinder er hoppet i mørkeblå fra top til tå, som er blandt efterårets mange lækre farver. Signe har (til højre) en flot printet skjorte på fra Modström, en fin, komfortabel nederdel fra Minus og et par spidse ballerinaer fra Vagabond. Den smukke kjole (øverst til venstre) er fra Önling. Dress de to outfits op med et par fine sko eller gør det mere hverdagsagtigt med et par behagelige sneakers. 

Hvad var det første, du købte, da du modtog gavekortet på de 25.000 kr.?
“Der blev jeg meget praktisk anlagt og fik opgraderet alt det, som er nødvendigt i Danmark, men ikke står øverst på indkøbslisten. Så nu har både jeg og mine sønner fået praktisk regntøj og gummistøvler i super kvalitet. Jeg har også købt nogle gode løbesko og drengenes garderobe er blevet opdateret.”

Denne lækre skjortekjole har det hele – blomsterprint, farven grøn og et flatterende snit til de fleste kropsformet! Helt klart et must-have fra Mads Nørgaard. Hvis du ikke lige er til kjole, så kan du også få dette lækre print i bluse!

Hvad skal dit gavekort ellers bruges på?
“Jeg skal have det hele… Smykker, tasker, nye tendenser, blivende tendenser, noget rødt, sikkert en ny duft, OG så skal jeg helt sikkert have en masse ny strik. Jeg vil gribe chancen og få noget af alt det, som jeg ellers ikke ville forkæle mig selv med. 25.000 kr. får hurtigt ben at gå på, på miinto.dk, skal jeg hilse at sige!”

Her er Signe hoppet i en af årets helt uundgåelige farver – nemlig lyserød! Kombinér den med mørkere farver, og så er du klar til den kommende sæson! Mulighederne er mange, så mix og match dine køb på kryds og tværs. Her har Louise stylet den fine T-shirt fra Stig P med både nederdel og bukser, sneaks og støvler. De elegante herrebukser er fra Nümph, comfy sneakers er fra New Balance og de spidse støvler er fra Vagabond

Hvordan var det at blive stylet af Louise?
“Det var den største fornøjelse! Louise er fantastisk sød og formåede både at fortælle om kommende og blivende tendenser. Jeg syntes, hun gjorde meget ud af at finde nogle styles, som kunne bruges mere end én sæson, hvilket jeg sætter pris på. Hun fandt flere ting, som jeg aldrig selv ville have taget med i prøverummet, men som jeg følte mig utrolig godt tilpas i. Og så er det altid godt at blive mindet om, og blive bekræftet i, at man bør fremvise sine bedste former.”

“Derudover gik Louise op i, at det er kvalitet frem for kvantitet i klædeskabet. Det med at have lidt af det hele, som kan styles på forskellige måder og stadig gå til det meste. Det krævede efterfølgende en seriøs oprydning i mit klædeskab derhjemme, som nu står mere overskueligt. Overordnet en lækker oplevelse med sjælden forkælelse!”

Vi takker for en skøn og inspirerende dag i butikken Superlove i Gothersgade, København, hvor Louise fik stylet vores heldige vinder Signe i mange forskellige og flotte styles. Stativet og garderoben blev fyldt op, og vores heldige vinder fik sin drøm udlevet. Signe sluttede dagen af i en smuk og elegant kjole fra Minus

Vi har samlet det bedste fra dagen i en lille stemningsvideo – se den lige her, bliv inspireret og gå på opdagelse i hele Superloves lækre udvalg af brands og styles lige her.

Leave a comment