[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_raw_html css=”.vc_custom_1460619958291{padding-left: 40px !important;}”]JTNDaWZyYW1lJTIwd2lkdGglM0QlMjI1NjAlMjIlMjBoZWlnaHQlM0QlMjIzMTUlMjIlMjBzcmMlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRnd3dy55b3V0dWJlLmNvbSUyRmVtYmVkJTJGbzFSY2hTazRiRlUlMjIlMjBmcmFtZWJvcmRlciUzRCUyMjAlMjIlMjBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4lM0UlM0MlMkZpZnJhbWUlM0U=[/vc_raw_html][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1460619123591{padding-right: 40px !important;}”]

Hvert år afholdes modeblogsprisen i København, hvor der bliver uddelt en lang række priser til bloggere i forskellige kategorier. Online platformen Miinto.dk står bag dette arrangement, i samarbejde med udvalgte modepersoner samt en dommerjury.

Modeblogprisen blev til i 2011 på foranledning af det danske modesite, miinto.dk. Dengang bestod prisuddelingsarrangementet af få priser og ikke mange deltog eller kendte til det nye initiativ. De følgende år voksede kendskabet til og interessen imidlertid for den danske modeblogpris støt. Og i dag er Modeblogprisen blevet en anerkendt begivenhed blandt modebloggere og deres læsere, og det glæder derfor særligt miinto.dk samt sponsorer at præsentere Modeblogprisen 2015. Modeblogprisen 2015 bliver den pris med størst tilslutning fra både bloggere, brugere samt presse siden begyndelsen i 2011.

 Den danske ‘ blogsfære’,  herunder navnligt modeblogs, oplever nu og har de seneste år oplevet en kontinuerligt stigende vækst i interesse i form af læsere, følgere samt ikke mindst virksomheder. Kreativt er de danske modebloggere også i de seneste år kommet med i den absolutte internationale top. Det er derfor mere relevant end nogensinde at sætte fokus på bloggerne som medier, som trendsettere og som idolfænomener og ikke mindst præmiere de særligt dygtige. 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Search