EKSTRAORDINÆRT UDSALG - SPAR OP TIL 60% | Shop ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 

UDSALG - Spar op til 60%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Baum und Pferdgarten (259)

Har du en forkærlighed for eksklusive designs i smukke materialer, der fremhæver den kvindelige silhuet på fineste vis? Så bør du kigge nærmere på Baum und Pferdgarten, der skaber unikke designs til kvinder, der ønsker at have det sjovt med deres personlige udtryk. Baum und Pferdgarten har siden deres spæde start i 1999 skabt udsøgte styles i luksuriøse materialer, der forsøder hverdagen. Brandet er for kvinder, der ved, hvad de vil have, og mærket har en både legende og eksperimenterede tilgang til mode. Uanset om du er på udkig efter en kjole til en festlig anledning eller en jakke, der sætter den sidste prik over i’et på dit outfit, finder du skønne og anderledes bud på dette hos dem. Mange af deres styles er karakteriseret ved eksotiske og farverige prints samt anderledes og næsten kunstneriske snit. Baum und Pferdgarten har påtaget sig en unik designfrihed, hvorigennem de udfordrer og bryder med klassiske stilarter. Det betyder, at du i mange af deres design finder velkendte snit og prints fra det internationale modebillede, men grundet Baum und Pferdgartens kunstneriske og kreative mindset bryder de disse med interessante kontraster i form af forskellige materialer, snit, silhuetter og detaljer.

Vink farvel til de gængse designkonventioner med Baum und Pferdgarten

Baum und Pferdgarten har ikke kun opnået stor popularitet i Danmark, men også i det store udland. Det skyldes især deres skarpe håndværk og forståelse for design, som skinner igennem samtlige kollektioner. De er kompromisløse, når det kommer til, hvad store og anerkendte modehuse dikterer. Drivkraften bag deres brand er ønsket om at skabe anderledes og unik mode, som ikke følger de gængse konventioner. Derfor finder du asymmetriske snit, anderledes silhuetter og skæve længder, hvilket netop er kendetegnende for Baum und Pferdgarten. De leger også med forskellige tekstiler, prints, farver, mønstre og udtryk, og hos dem hersker det velkendte begreb ”less is more” ikke. De bryder med designnormer på elegant vis, og af den grund er deres kollektioner hverken kedelige eller usmagelige. De fornyr sig hele tiden, og hver eneste kollektion er nyskabende og med både større og mindre overraskelser, der med garanti blæser dig bagover.

Et skarpt øje for unikke detaljer og kontraster

Det er en hårfin balance at skabe kontroversielt og elegant designertøj på én og samme gang. Ikke desto mindre er det netop, hvad Baum und Pferdgarten formår, og dét er årsagen til deres store succes i ind- og udland. De formår at omsætte deres kreative og legende tilgang til design med solidt håndværk og lækre materialer, hvilket i sidste ende skaber elegante og feminine designs. De kræser om hvert eneste udtryk, og de ved, hvor grænsen mellem smagfuldt og usmageligt går. Deres karakteristiske finesser og kontraster er med til at gøre dem til en interessant og værdifuld spiller inden for den danske og internationale modebranche. Baum und Pferdgarten er for den stilsikre kvinde, der ønsker at skille sig ud i det gængse modebillede på en fashionabel og elegante måde. Der er ingen tvivl om, at du med dette brand er sikret unikke og sprudlende styles i eksklusive materialer, der ikke går ubemærket hen i gadebilledet.

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

259 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands