GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
0 DKK

Gaucho handsker (0)

Filter Ryd alt

KØN

Ingen resultater

Kategorier

Ingen resultater

UNDERKATEGORI

Ingen resultater

Størrelser

Ingen resultater

Farver

Ingen resultater

Pris

Pris mellem - DKK

0 Produkter fundet

Gaucho handsker

Gaucho er et brand, som er lanceret af den svenske handskeproducent Hestra. Hestra er grundlagt af svenskeren Martin Magnusson, som begyndte at producere handsker til skovhuggere i 1936. Nogle år efter virksomhedens grundlæggelse begyndte Hestra at producere handsker til skiløb, og brandet er i dag førende på markedet for unikke skihandsker.

Gaucho blev lanceret en del år senere, og Gaucho er Hestras forsøg på at berige modeelskere over hele verden med lækre og moderigtige handsker i skind og uld samt andre lækre materialer. Gaucho blev hurtigt en succes over hele verden, hvorfor Gaucho sælges i mere end 20 lande – i Europa og USA såvel som Asien.

Udover de lækre materialer er Gaucho også garant for håndlavede handsker med et unikt design, og designteamet formår hele tiden at tilpasse sig de nyeste trends i modebranchen. Derfor er moderigtige handsker fra Gaucho synonym med skindhandsker, luffer og vanter, som alle er beriget med et unikt look og produceret af slidstærke materialer.

Derfor holder Gaucho dine hænder varme hele vinteren igennem, samtidig med at dit look tilføres et unikt og karakteristisk præg. Derudover er handsker fra Gaucho garant for et stort udvalg af handsker, som er kendt for unikt design og lækre farvekombinationer.

Med andre ord – handsker fra Gaucho henvender sig til mode- og kvalitetsbevidste mænd og kvinder, som gerne vil gå gennem vinteren med stil. 

Filter

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Brug for hjælp?

Telefon: 8880 8686
Mail: info@miinto.dk

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

80.000+ produkter

Fra mere end 2000 brands

Nyttig information