Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

HOPE

Hope er et svensk brand med en enestående evne til at berige fashionistaer og trendsættere med modetøj, og brandet er en stor kontrast til nogle af modebranchens mere mainstream brands. Hope er sendt i verden af de kreative designere Ann Ringstrand og Stefan Söderberg, og det svenske brand sendte den første kollektion af dametøj på gaden i 2002 – i 2005 lancerede Hope den første kollektion af modetøj til mænd.

Brandets evne til at spotte trends og omsætte dem til unikt modetøj har betydet, at Hope i dag er et populært brand i og uden for Sverige, og modetøj fra Hope sælges i mere end 15 lande over hele verden – Hope har også åbnet otte konceptbutikker. Succesen er ingen tilfældighed, da designteamet hos Hope har formået at skabe high-end modetøj, der er beriget med et råt, moderne og stilrent look med stor karisma.

Derudover er Hope garant for modetøj, der ikke går på kompromis med artiklernes kvalitet, og brandets produktudvalg er udført i eksklusive materialer og resultatet af fremragende håndværk – Hope formår at designe modetøj med et moderne look og en unik pasform. Derfor har Hope også vundet flere prestigefyldte titler såsom ”Designer of the Year” i Sverige i 2005 såvel som Guldknappen i 2010.

Ryd alle filtre

Hope

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.