Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

SALVATORE FERRAGAMO

Hvis du er vild med den italienske luksus, som mange af os danskere nyder lidt ekstra i hverdagen, er Salvatore Ferragamo lige noget for dig. Her får du nemlig udsøgte produkter fra det italienske modehus, der har specialiseret sig i at designe blandt andet fantastiske lædervarer og smukke sko af den absolut højeste kvalitet. Måske tænker du, at vi overdriver lidt, men det gør vi faktisk ikke. Salvatore Ferragamo er nemlig noget helt særligt, når det kommer til deres ekspertise inden for nogle helt bestemte områder.

Siden 1927 har modehuset eksisteret med hovedsæde i Firenze. Det hele startede med en sko, men i dag rummer sortimentet hele kollektioner til både mænd og kvinder. Kendetegn er de klassiske silhuetter, de fantastiske materialevalg og de fine, små detaljer, der er med til at definere et helt look.

Vi har selvfølgelig samlet et stort udvalg fra modehuset her på siden. Vi giver dig alt fra det perfekte bælte og et par hverdagssko til overtøj, festsko og selvfølgelig de smukke tasker, som vi ikke kan få øjnene fra. Gå på jagt her på siden og se, om du falder for den italienske eksklusivitet.


Historien bag Salvatore Ferragamo


Som nævnt startede Salvatore Ferragamo helt tilbage i 1927, og faktisk strækker historien sig længere tilbage, hvor den unge designer Salvatore var på tur rundt i Italien for at dygtiggøre sig inden for faget. Netop i 1927 åbnede Salvatore sin første fabrik, der skulle fungere som træningslokale for 75 ansatte, og i 1928 præsenterede Salvatore Ferragamo den første kampagne for de fantastiske produkter.

Kunsten med sko er en mangeårig tradition, og det er ikke en halvhjertet en af slagsen. Faktisk ansøgte Salvatore om patent i 1929 og fik denne, fordi han havde opfundet et bestemt metalindlæg til skoene, der hjalp med at støtte fodens bue. Han skabte derfor ikke bare en unik, kunstnerisk sko, men også en sko, der var beskyttet af patent, så Salvatore Ferragamo kunne bibeholde sit omdømme og sine unikke produkter.

I dag byder Salvatore Ferragamo på hele kollektioner, der både rummer ready to wear styles, lædervarer, sko og meget andet. Særligt for deres kollektioner er det store fokus på materialer, hvor især læder og silke får lov til at imponere og dominere deres forskellige kollektioner. Derudover har de også lanceret flere parfumer og eyewear, så du kan finde alt til din garderobe hos det italienske modehus.


Bæredygtigheden definerer modehusets profil


Måske du hurtigt kommer til at tænke, at et modehus med næsten 100 år bag sig ikke har overvejet de forskellige bæredygtige tiltag, som modevirksomheder bør implementere. Men hos Salvatore Ferragamo har de dedikeret sig til både social bæredygtighed og klimavenlige løsninger, hvor nøglebegreber som diversitet, inklusion og klima er noget, som Salvatore Ferragamo værner om.

Modehuset har blandt andet en inklusionspolitik, der formelt blev implementeret i 2019. Den promoverer både ligestilling og lige muligheder. De kæmper mod alle former for diskrimination og fokuserer på det individuelle potentiale – uanset baggrund, etnicitet og køn. Derudover tager modehuset også klimaforandringerne seriøst. Derfor har deres produktion og deres produkter flere forskellige certificeringer, og de sørger for at anvende bæredygtige transportløsninger og meget andet.


Find de perfekte sko til garderoben


Kigger vi på det store sortiment fra Salvatore Ferragamo, kommer vi selvfølgelig ikke uden om alle de smukke sko til både mænd og kvinder, som du finder her på vores side. Siden begyndelsen har det italienske modehus værnet om de gode materialer. Derfor er alle sko produceret i innovative materialer af den absolut bedste kvalitet. Samtidig lever materialerne op til klimamæssige standarder, hvilket gør dem lidt ekstra gode på fødderne.

Først og fremmest finder du en række af forskellige ballerinasko til kvinder i forskellige nuancer og med små detaljer. Det giver dig et par feminine, klassiske og eksklusive sko, der kan kombineres med næsten alt i garderoben. Du finder dem både med og uden hæl, hvor der er tænkt over komfort, så du kan holde til at have hæle på hele dagen uden problemer. Du finder selvfølgelig også stilrene stiletter med en smuk hæl, som er det helt perfekte valg til en festlig aften.

Til mænd byder sortimentet på de ikoniske loafers, der næsten dufter af Italiens gader, og de er selvfølgelig produceret i de bedste lædermaterialer. Er du mere til et casual look, finder du også simple sneakers, der giver dig masser af luksus, samtidig med at du nemt kan bruge dem sammen med et par slacks eller et par jeans. Og er du på jagt efter et par støvler eller laksko, finder du selvfølgelig også dét i sortimentet.


Salvatore Ferragamos tasker er svære at modstå


Vi har efterhånden fortalt dig et par gange, at Salvatore Ferragamo er specialister i lædervarer, og det er også tilfældet, når det kommer til de mange smukke tasker. For kvinder er det et helt magisk univers, der rummer klassikere med guldfarvede detaljer og masser af kvalitet. Her kan du finde din nye crossover, en håndtaske eller måske en stor taske, som du kan bruge til arbejdet.

Du finder de helt sorte klassikere, men du finder også tasker i lyse lædernuancer og med smukke former. Det ikoniske logo går igen på mange af taskerne som smukke, gyldne detaljer, og du kan også finde tasker med kæder, skarpe farver og meget andet.

Også mænd kan nyde godt af de smukke tasker. Her kan du springe på din nye computertaske, hvor der er sørget for et design, som du ikke finder andre steder. Du kan også finde en crossover, en ny pung eller en rejsetaske, for blot at nævne nogle af de skønne muligheder.


Find alt til garderoben hos Salvatore Ferragamo


Du finder ikke kun sko og tasker i vores sortiment fra Salvatore Ferragamo. Du finder også alt til garderoben, accessories, smukke bælter og en masse andet. Fællesnævneren er den høje kvalitet og italienske tendenser, der med garanti vil blive til langvarige favoritter hjemme hos dig. Her på siden kan du gå på jagt i vores store sortiment, der både rummer noget for mænd og for kvinder. Vi giver dig altid de bedste priser på hvert enkelt produkt, så du med ro i maven kan shoppe løs og finde alle dine nye favoritter hos Miinto.

Ryd alle filtre

Salvatore Ferragamo

Side 1 Af 27

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.