Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

VINTAGE SKO

Har du også altid drømt om at eje et par Christian Louboutin vintage, Gucci vintage eller Giuseppe Zanotti vintage? Det kan vi ikke fornægte dig, og som en ægte fashionista må dit modehungrende hjerte hamre ekstra hurtigt, når du tager et kig rundt her på siden. Hos Miinto.dk har vi nemlig samlet et væld af vintagestøvler og vintagesko fra nogle af de ypperste modehuse og -designere på verdensplan. I udvalget finder du mærker som Chanel, Hermès, Jimmy Choo, Prada, Valentino, og vi kunne blive ved. Der er ganske enkelt noget for enhver smag og modereligion. Er du altså på udkig efter retro vintagesko, er du endt det helt rette sted.

Hos Miinto.dk tilbyder vi det nyeste inden for modetøj og -accessories til den stilbevidste kvinde, og vi sørger hele tiden for at have nye og populære styles på hylderne. Omvendt ønsker vi dog også at tilfredsstille de kvinder, der er på udkig efter eksklusivitet og vaskeægte mode- og designklassikere fra nogle af de største navne fra internationale catwalks. Af den grund har vi skabt et lille og eksklusivt vintageunivers, hvor du både finder redesigns og nyfortolkninger af gamle designklassikere samt brugte vintagestyles. Det har altid været vores ønske at være leveringsdygtige i kvalitetsmode fra upcoming såvel som velkendte brands, men på samme vis ønsker vi også at forhandle eksklusive vintagestyles, herunder vintagesko, til kvinder der er på udkig efter det unikke. Dyk ned i vores forunderlige og smukke udvalg af brugte og nye vintagesko til kvinder her på siden og lad dig betage af særprægede design, materialer, detaljerigdomme og ikke mindst hælhøjder, der gør sig bemærket i gadebilledet.


Der er altid plads til et par (ekstra) designsko i garderoben


Som en vaskeægte fashionista er du sandsynligvis enig i, at der altid lige er plads til et par ekstra designsko i garderoben. En kvinde kan ganske enkelt ikke få for mange sko; eller kan de? Citatet ”Shoes are like chocolate. There’s always room for more” er i hvert fald et citat, vi kan nikke genkendende til, og hos Miinto.dk er vi ganske enkelt vilde med retro vintagesko. Sko er og bliver en uundgåelig del af et outfit, og derfor bør enhver stilbevidst kvinde også have et udvalg af sko, således hun altid kan style sit look op og ned eller for den sags skyld tilføje noget unikt og særpræget til et look.

Du finder vintagesko i et væld af forskellige design og stilarter; lige fra det tidløse og klassiske til det mere moderne og eksperimenterende. Derfor kan du med garanti finde en vintagestøvle eller -sko, som passer til lige netop din personlighed og stil. Hvad end du er på udkig efter en designsko, der strømliner dit look eller en mere vovet og iøjnefaldende sko, der tilfører kant og attitude til dit look, finder du det i udvalget her på siden. Hos Miinto.dk finder du retro vintagesko skabt af førende og eminente modehuse og -designere, og hvis du under dig selv og dit udseende det absolut bedste, bør du kigge nærmere her på siden. Både kvalitet, komfort og visuel æstetik er i højsædet.


Find nye og brugte vintagesko fra topdesignere og modehuse her på siden


Enhver stilbevidst kvinde med en hang til design ved, at skønheden ligger i detaljen og kvaliteten. Det betyder ganske enkelt, at du med et par lækre vintagesko kan sætte kronen på værket af dit look. Hos Miinto.dk tilbyder vi både nye vintagesko fra populære high-end fashion brands, men omvendt ønsker vi også at finde nye hjem til vaskeægte designklassikere. Derfor finder du også et godt udvalg af brugte vintagesko til kvinder, således du kan få fingrene i eftertragtede og unikke klassikere; nemt og enkelt. Når du klikker dig ind på et par vintagesko, står det tydeligt i beskrivelsen, om skoen er brugt eller ny. Hvis den er brugt, finder du en kort beskrivelse og/eller rating af standen samt et telefonnummer, således du kan få yderligere informationer om produktet.

Hos Miinto.dk har vi gjort meget ud af at skabe et univers af forførende og eksklusive vintagesko, hvor du kan finde smukke vintagestøvler og -sko, som både fuldender din garderobe, dit look og dit modehungrende hjerte. Sko er og bliver et must i enhver kvindes garderobe, og der skal naturligvis både være sko til hverdag og mere festlige anledninger. Men hvor fedt ville det ikke være at spice garderoben op med et par flotte designsko fra én af modeverdenens absolutte ikoner inden for skodesign?

Side 1 Af 167

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.