Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

BIKERSTØVLER TIL KVINDER

Støvler og sko er det par sko der fuldender den perfekt garderobe, og man kan aldrig få for mange par støvler. Hvis du gerne vil have et lækkert twist til din garderobe, så er et par bikerstøvler noget for dig. Bikerstøvler er i takt med tiden blevet moderne, og kan benyttes til både hverdag og weekendens fester. Du kan finde fede bikerstøvler både med og uden hæl, så der er noget for enhver smag og behov. Bikerstøvler har sin oprindelse hos rockere og motorcyklister, dog har man længe kunne spotte de fede støvler på trendsætters og fashionistas over hele verden. Bikerstøvler er en trend, der er kommet for at blive. Så mangler du et par fede støvler til din garderobe, så er et par bikerstøvler en god investering. De vil være med til at give dit look et råt touch.

Hos Miinto finder du bikerstøvler til enhver smag. Vælg mellem både lave og høje bikerstøvler, støvler med et minimalistisk udtryk og varianter med mange detaljer og spice. Se vores udvalg og shop dine favoritter nu. 


Rå bikerstøvler kan sagtens være feminine 


Selvom bikerstøvler udspringer af kulturen omkring motorcyklister, kan de sagtens være både feminine og elegante. Dels kan skoen sagtens være feminin i sig selv qua højden på hælene, udsmykningen og materialerne, ligesom skoen ligeledes kan være feminin i kraft af stylingen.

Et par bikerstøvler gør sig særdeles godt i samspil med et bare ben og en let, feminin kjole, da de kan være med til at give lidt kant og edge til et ellers meget kvindeligt look. På den måde kan du tilføje lidt personlighed og et cool tvist til den garderobe, du allerede har.

De kan også styles med et par strømpebukser, en chunky strik og en stram nederdel, hvor støvlerne bliver det ekstra spice, der kan sætte lidt kulør på et ellers neutralt og afdæmpet look. Vælger du et par bikerstøvler med højde på hælen, kan du give looket lidt ekstra elegance, der udgør en cool kontrast til strikken.


Hold varmen i dine bikerstøvler


Bikerstøvler kan anvendes hele året, og de gør sig særdeles godt på sommerens festivaler med et par korte jeans og en tee. På samme måde er de oplagte i det kolde vinterhalvår, og hvis du vil gøre lidt ekstra ud af at holde varmen i dine støvler, skal du tænke i uld. 

Støvlerne er nemlig sjældent med for, og det gør dem knap så varme som forede og mere chunky vinterstøvler, du kan finde på markedet. Hvis kulden for alvor bider, kan du med fordel smide et par tynde uldsokker på fusserne, inden du stikker dem ned i dine nye støvler. Gå efter uldstrømper i en tynd kvalitet og måske endda merinould. 

Uld hjælper nemlig med at varmeregulere og vil derfor hjælpe med at holde på varmen, når du fryser, mens materialet også hjælper med at komme af med varmen, når du har det tilstrækkeligt varmt. På den måde kan du købe ét par støvler, du kan bruge hele året, og det gør bikerstøvler til en både cool og brugbar investering.


Style din bikerstøvle


Bikerstøvler kan styles til enhver anledning – både hverdag og fester. Du kan style støvlerne med et par slidte jeans, t-shirt samt en læderjakke for at skabe et fedt og råt look. Derudover, kan du style dine bikerstøvler med en feminin kjole og en cowboyjakke, der vil give et touch af boheme inspireret look. Der er ingen grænser for hvilket look du kan skabe med et par lækre bikerstøvler. Med andre ord – et par bikerstøvler er et must-have i enhver modebevidst kvinde garderobe. Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af fede bikerstøvler, og blandt vores udvalg af rå støvler finder du brands såsom Billi Bi, Ca’Shott og Tamaris. Fælles for alle brands er at de fremstiller støvler af højeste kvalitet til den stilbevidste kvinde. Vi har samlet et væld af bikerstøvler i forskellige farver, pasformer og designs – så du er sikret på at finde det du leder efter. Kender du på forhånd mærket på det produkt du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde lige præcis det item du leder efter. Når du har fundet netop det du mangler, så sørger vi for hurtig og gratis levering. Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.


Brug dine bikerstøvler sæson efter sæson


Selvom moden er omskiftelig, er et par bikerstøvler blandt de items, du roligt kan investere i. Et par cool motorcykelstøvler går nemlig aldrig af mode, og du kan uden tvivl bruge dem sæson efter sæson og år efter år. 

Som tidligere skitseret kan du style din bikerstøvler til både sommerens arrangementer og vinterens kulde, men du kan også bruge dine støvler år efter år. Det gør investeringen i et par bikerstøvler mere fordelagtig, fordi de ikke begrænser sig til en særlig eller kortvarig tidsperiode. Sørg for at passe godt på dine støvler, og så vil du kunne have glæde af dem i mange år. 

Afhængigt at skoens materialer er det vigtigt at give dit fodtøj både jævnlig imprægnering og eventuelt læderfedt, hvis dine støvler er fremstillet af læder. Det er også en god idé at tørre dine støvler over med en fugtig klud med jævne mellemrum, så de fremstår pæne og rene, og så skidt og snavs ikke sætter langvarige spor på dem.

Side 1 Af 12

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.