Gratis retur t.o.m. d. 15. januar 2022
Gratis retur t.o.m. d. 15. jan. 2022
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR indtil d. 15. Januar 2022

Back

Gummistøvler til damer

Gummistøvler er mere eller mindre en nødvendighed, når man bor i et land som Danmark, hvor regnvejr er en fast del af vejrudsigten. Og hvorfor så ikke finde et par, som ikke blot er praktiske, men også moderne, og som man derfor glædeligt kan iføre sig, når regnen pisker ned.

Et stykke trendy og praktisk fodtøj

Man har tidligere anset et par gummistøvler for blot at være et praktisk stykke fodtøj og ikke meget andet. I dag er et par gummistøvler med til at gøre din stil til din helt egen. Kort sagt er et par unikke og trendy gummistøvler en vigtig beklædningsgenstand i garderoben, hvis man vil være med på moden, samt et godt stykke fodtøj hvis man samtidig vil være praktisk. Gummistøvler er 100% vandtætte, og der findes mange høje varianter, der gør at sne, sjap og vandsprøjt ikke når ind til benet. Miinto.dk har en masse smarte gummistøvler til damer, i flere forskellige modeller og farver, som med garanti vil sætte kulør på ellers grå dage.

Gummistøvler i modebilledet

Tiden, hvor gummistøvler kun blev betragtet som et praktisk stykke fodtøj er forbi, og i dag har gummistøvler i den grad indtaget modebilledet. Kendte brands inden for gummistøvleverdenen såsom Ilse Jacobsen, der har designet de høje slanke gummistøvler med den genkendelige snøre foran, og jagtmærket Hunter, med sine smarte og forede gummistøvler, har skabt gummistøvlens gennembrud i modeverdenen. På festivaller er der nærmest blevet dannet et obligatorisk festivallook, hvor kvinder ses iført gummistøvler sammensat med shorts og t-shirt, som skaber et super casual og trendy look. I det daglige modebillede ses gummistøvlerne også, hvor de bruges som almindelige hverdagssko eller i stedet for vinterstøvler. For selvom de er blevet topmoderne, så spiller den faktor, at de er praktiske også til stadighed en stor rolle. De gule og røde gummistøvler, som hos mange sikkert skaber associationer til barndommen, er skiftet ud med lækre designs og høj kvalitet, og har altså gennemgået en mindre revolution.

Stort udvalg af gummistøvler online hos Miinto

I dag findes der et stort udvalg af moderne og lækre gummistøvler, som findes i forskellige variationer: gummistøvler i lak, gummistøvler med snøre, korte gummistøvler, såvel som glimmer gummistøvler, og mange flere varianter og modeller. På Miinto.dk har vi et stort udvalg af lækre gummistøvler, der er designet af brands fra både ind- og udland. I vores sortiment, kan vi bl.a. tilbyde støvler fra LaCrosse, Viking, Aigle og mange flere. Fælles for dem alle er, at de er af høj kvalitet, har god komfort og et moderne udseende.

Filter

277 resultater

Side 1 af 3

Næste

Side 1 af 3