Gratis retur indtil d. 16 jan, 2023 l Bestil inden d. 18 dec for levering før jul
Bestil dine gaver før 18/12
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Back

Gummistøvler til damer

Gummistøvler er mere eller mindre en nødvendighed, når man bor i et land som Danmark, hvor regnvejr er en fast del af vejrudsigten. Og hvorfor så ikke finde et par, som ikke blot er praktiske, men også moderne, og som man derfor glædeligt kan iføre sig, når regnen pisker ned. Der er ingen, der siger, at gummistøvler kun skal bruges af praktiske årsager. Gummistøvler kan bruges til meget mere end blot, når det regner. Og vi kan lige så godt indse, at i Danmark regner det mange dage om året, hvorfor det er godt at have et par gode gummistøvler. Her hos Miinto kan du altid finde et lækkert udvalg af kvalitetsgummistøvler, som holder dine fødder både tørre og varme i koldt og vådt vejr.

Et stykke trendy og praktisk fodtøj

Man har tidligere anset et par gummistøvler for blot at være et praktisk stykke fodtøj og ikke meget andet. I dag er et par gummistøvler med til at gøre din stil til din helt egen. Kort sagt er et par unikke og trendy gummistøvler en vigtig beklædningsgenstand i garderoben, hvis man vil være med på moden, samt et godt stykke fodtøj hvis man samtidig vil være praktisk. Gummistøvler er 100% vandtætte, og der findes mange høje varianter, der gør at sne, sjap og vandsprøjt ikke når ind til benet. Miinto.dk har en masse smarte gummistøvler til damer, i flere forskellige modeller og farver, som med garanti vil sætte kulør på ellers grå dage.

Gummistøvler har i mange øjne været et stykke fodtøj, som har været mest beregnet til børn, fordi børn har en større tiltrækningskraft til at ville hoppe i vandpytter og mudderpøle, hvor gummistøvlen klart er at foretrække. Men gummistøvler er ikke udelukkende til børn. Det er muligt, at børn i mange tilfælde vil foretrække deres gummistøvler, men voksne er efterhånden også blevet rigtig glade for gummistøvler. Det handler blot om, at de rette gummistøvler skal findes. De fleste kender sikkert til, at det skulle gå lidt hurtigt. Og derfor blev der købt et par discountgummistøvler i det nærmeste supermarked. Efter et par gange i brug viste det sig hurtigt, hvorfor det var discountgummistøvler, og antallet af våde sokker steg støt.

Hvis du har et arbejde eller en fritidsinteresse, som øger dit behov for brugen af gummistøvler, bør du på ingen områder gå på kompromis med et godt sæt fodtøj. Hvis du først begynder at tilsidesætte kvaliteten af dine gummistøvler, kan du næsten lige så godt gå barfodet rundt i vandpytterne. Hos Miinto finder du kun solide og kvalitetsstemplede gummistøvler, som garanterer, at dine fødder og strømper bliver holdt tørre. Hvis du har behov for et par gummistøvler til en meget aktiv udendørs fritidsaktivitet såsom fiskeri eller regelmæssige ture i den lokale skov, er visse brands selvfølgelig at foretrække frem for andre. Nogle brands er bedst egnet til fisketure, mens andre brands er bedst egnet til aktiviteter, der får meget høje temperaturer. Det er alt samme faktorer, som skal tages med i betragtning, når du skal finde dine næste gummistøvler.

Find de rette gummistøvler efter tre kvaliteter

Når du skal finde dit næste par gummistøvler, er det vigtigt, at du fokuserer på tre ting. Der er tre krav, der bør opfyldes efter bedste evne, for at du kan være sikker på, at dine gummistøvler holder i lang tid og desuden holder dine fødder varme og tørre. Det første, du skal holde øje med, er gummistøvlens funktion. Den skal som minimum holde godt tæt, så intet vand slipper ind til dine tæer. Det er også en fordel, hvis gummistøvlen er lavet af et materiale, som gør det muligt for dine fødder at ånde. Især hvis du har udsigt til at skulle bruge dine gummistøvler i længere perioder ad gangen, vil det klart være at foretrække frem for svedige og måske kolde tæer. For at undgå kolde tæer kan det også være en fordel, hvis gummistøvlerne er foret bare en lille smule. På den måde kan du nemlig også bruge gummistøvlerne om vinteren på de dage, hvor der er meget sjap, men stadig ikke minusgrader og brug for vinterstøvler.

Dernæst skal du kigge på gummistøvlens ydeevne. Hvor slidstærk har du behov for, at dine gummistøvler er, alt efter hvilke situationer du skal bruge dem i. Hvor nemme skal de være at kunne gøre rene? Hvis du kan se frem til at skulle bruge dine gummistøvler i meget mudrede situationer, kan det være at foretrække gummistøvler, som er meget nemme at gøre rene.

Sidst, men ikke mindst, skal du være opmærksom på designet af gummistøvlen. Skal det være et højt eller lavt skaft til dine behov? Er der andre funktionsdetaljer, som kan være en del af designet? Det kan for eksempel være små håndtag/flapper, som gør det nemmere at tage gummistøvlerne på. Det kan selvfølgelig også blot være helt unikke designdetaljer, som sørger for, at lige netop dine gummistøvler skiller sig ud fra flokken.

Gummistøvler i modebilledet

Tiden, hvor gummistøvler kun blev betragtet som et praktisk stykke fodtøj er forbi, og i dag har gummistøvler i den grad indtaget modebilledet. Kendte brands inden for gummistøvleverdenen såsom Ilse Jacobsen, der har designet de høje slanke gummistøvler med den genkendelige snøre foran, og jagtmærket Hunter, med sine smarte og forede gummistøvler, har skabt gummistøvlens gennembrud i modeverdenen. På festivaller er der nærmest blevet dannet et obligatorisk festivallook, hvor kvinder ses iført gummistøvler sammensat med shorts og t-shirt, som skaber et super casual og trendy look. I det daglige modebillede ses gummistøvlerne også, hvor de bruges som almindelige hverdagssko eller i stedet for vinterstøvler. For selvom de er blevet topmoderne, så spiller den faktor, at de er praktiske også til stadighed en stor rolle. De gule og røde gummistøvler, som hos mange sikkert skaber associationer til barndommen, er skiftet ud med lækre designs og høj kvalitet, og har altså gennemgået en mindre revolution.

Det er ikke længere en hurtig handel at anskaffe sig et par gummistøvler til voksne kvinder. Der kan ligge mange modebevidste valg bag det rette sæt gummistøvler. Nu er det ikke altid nok bare at vælge en yndlingsfarve og så finde et sæt gummistøvler i den farve. Når det gælder gummistøvler til kvinder, er der langt flere detaljer at være opmærksom på. Udvalget, du finder her hos Miinto, repræsenterer langt det meste. Her finder du farverige og moderigtige gummistøvler, som enhver vil kunne vise sig frem med på en kommende festival. Du finder også de langt mere klassiske og traditionelle gummistøvler, som helt klart er at foretrække, når det gælder funktionaliteten i gummistøvlen. Der er de små ankelgummistøvler, som er hurtige at bruge hjemme i haven eller en hurtig tur i skoven.

Stort udvalg af gummistøvler online hos Miinto

I dag findes der et stort udvalg af moderne og lækre gummistøvler, som findes i forskellige variationer: gummistøvler i lak, gummistøvler med snøre, korte gummistøvler, såvel som glimmer gummistøvler, og mange flere varianter og modeller. På Miinto.dk har vi et stort udvalg af lækre gummistøvler, der er designet af brands fra både ind- og udland. I vores sortiment, kan vi bl.a. tilbyde støvler fra LaCrosse, Viking, Aigle og mange flere. Fælles for dem alle er, at de er af høj kvalitet, har god komfort og et moderne udseende. Der bliver ikke skruet ned for detaljerne på de gummistøvler, som du kan finde her hos Miinto. Der er noget for den farverige gummistøvlebruger, men også noget for den simple gummistøvlebruger. Selv hvis du ønsker at få en gummistøvle med pailletter på, kan det også klares. Eller måske skal du have et sæt gummistøvler med et print, som vil gøre dine børn helt jaloux. Valget er dit – du skal bare finde dem i den rette størrelse.

Gummistøvlen er ikke længere kun til børn, og det har den sådan set ikke været i lang tid. Det er måske børn, som er gladest for deres gummistøvler, men voksne har også fundet glæden ved en god gummistøvle. Præcis derfor kan du altid finde et stort og kvalitetsbevidst udvalg her hos Miinto. En god gummistøvle skal kunne holde til mange forskellige situationer, hvorfor udvalget hos Miinto er langt bedre i kvalitet end de gummistøvler, du købte i supermarkedet sidste sommer. For øvrigt bør du altid sikre dig, at du har et sæt gummistøvler klar til hele året rundt – også om sommeren, og især hvis det er den danske sommer, der er tale om. For som vi alle ved, er den danske sommer noget lunefuld, og hun kan være ret kold og våd. Netop derfor er det en god idé at være forberedt med et sæt gode gummistøvler. Du kan allerede nu gå på digitalt udkig her på siden og finde dine næste gummistøvler.

Filter

319 resultater

  • 1
  • 2
  • 4

Side 1 af 4

Næste
  • 1
  • 2
  • 4

Side 1 af 4