Gratis retur t.o.m. d. 15. januar 2022
Gratis retur t.o.m. d. 15. jan. 2022
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR indtil d. 15. Januar 2022

Back

Gallakjoler

De fleste kvinder har en helt særlig drøm, der indebærer en smuk, smuk kjole. For hvem vil ikke gerne have lov til at stå i aftenens smukkeste gallakjole til en forrygende fest eller et bryllup med de mennesker, du elsker. Det kan heldigvis nemt blive en drøm, der kan blive til virkelighed – i hvert fald, når det gælder kjolen.

Hos Miinto har vi nemlig samlet et væld af smukke gallakjoler i alle afskygninger. Du finder smukke silhuetter, pompøse skørter, perler og pailletter, og så kommer det fra vores absolut favorit-brands. Spring i kjolen fra Marni, lad Versace pynte dig op til dans, eller lad dig forføre af lange gallakjoler fra Alexander McQueen. For når det kommer til en gallakjole, skal du vælge lige præcis den kjole, du altid har drømt om. 

Gallakjolens historie

Gallakjolen er ikke blot opstået af sig selv og ud af ingenting. For med så meget andet, så er der selvfølgelig også en god historie, der hører med. Gallakjolen kan spores langt tilbage i historien. Det var de kongelige, som først indførte de smukke gallakjoler helt tilbage i det 15. århundrede. Selvom stilen har ændret sig en del, så har gallakjolen altid været en lang, formel kjole. 

Og modebilledet, kombineret med klassiske snit og designfinesser af højeste kvalitet, gør, at du nemt kan føle dig smuk, elegant og feminin på den helt rigtige måde i en gallakjole fra vores store sortiment. Og bare rolig, for du kan også springe i en kortere model, hvis du ikke er til det helt lange. Du finder nemlig mange varianter, der varierer på alt fra længde, farver, fylde og form.

Hvornår skal du finde gallakjolen frem?

Den lange eller korte gallakjole skal findes frem, når der er gallafest i kalenderen, eller hvis du har modtaget en invitation til bryllup. En gang imellem kan det være svært at finde ud af, hvornår det er passende at investere i én af de helt lange gallakjoler. Men til tider er der faktisk nogle ret strikse regler, hvad angår dresscode. 

Står der galla i en invitation, er det uden tvivl her, hvor du kan lade én af de helt lange gallakjoler få lov til at være aftenens dresscode for dig. Hvis der står, at mændene skal komme i kjole og hvidt, så skal kvinderne, ifølge traditionelle regler, også komme i gallakjolen. Men der er vist sjældent noget der hedder, at man kan være for pæn i tøjet, når det kommer til festlige og fantastiske begivenheder.

Find din gallakjole hos Miinto

Hos Miinto har vi gjort det hele lidt nemmere for dig. For her finder du et stort udvalg af gallakjoler, der indeholder enkle, farverige og feminine kjoler, så du kan helt sikkert finde en kjole, som passer til dig.

Er du til det enkle og sofistikerede look, kan du gå på jagt efter én af de smukke, lange og tidløse kjoler i neutrale farver som hvid eller sort. Vil du i stedet lade alle drømme få frit løb, kan du springe i en af gallakjolerne med glitter, strut og pangfarver. Vi har små som store brands, og du finder blandt andet gallakjoler fra Calvin Klein, Liu Jo, Elisabetta Franchi og det danske brand Ganni.

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

1385 resultater

Side 1 af 14

Næste

Side 1 af 14