Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Gallakjoler

De fleste kvinder gemmer på en lille indre Askepot-drøm - drømmen om at vi forvandler os til en smuk og yndefuld prinsesse for en enkel aften, når der pludselig kommer en invitation ind ad døren til bal. Så har du endnu ikke fundet den perfekte gallakjole, så skal du ikke holde dig tilbage.

Gallakjolens historie

Gallakjolen kan faktisk spores langt tilbage i historien. Det var de kongelige, som først indførte de smukke gallakjoler helt tilbage i det 15. århundrede. Selvom stilen jo selvfølgelig har ændret sig en del, så har gallakjolen altid været en lang formel kjole. I en af Miinto’s lækre gallakjoler kan du få lov til at udleve dine indre eventyr-drømme – du kan føle dig mere elegant, kvindelig, yndig, og smuk som aldrig før. Så står du og mangler en kjole til en gallafest, et bryllup eller lignende, så kan du finde gallakjoler i en bred vifte af farver og med fine detaljer som perler, pailletter, glimmer og blonder her hos Miinto.

Hvornår skal du finde gallakjolen frem?

Den lange eller korte gallakjole skal findes frem, når der står gallafest i kalenderen, eller hvis du har modtaget en invitation til bryllup. Engang imellem kan det godt være lidt svært at finde ud af, hvornår det er passende at investere i én af de helt lange gallakjoler. Men til tider er der faktisk nogle ret strikse regler, hvad angår dresscode. Står der for eksempel galla i en invitation, så er det helt sikkert én af de helt lange gallakjoler, som du skal have fat i. Hvis der står, at mændene skal komme i kjole og hvidt, så skal kvinderne, ifølge traditionelle regler, også komme i gallakjolen.

Find din gallakjole hos Miinto

Udvalget indeholder enkle, farverige og feminine kjoler, så du kan helt sikkert finde en kjole, som matcher dine ønsker. Er du til den enkle og sofistikerede look, så find én af de smukke, lange og tidsløse kjoler i neutrale farver, som hvid eller sort. Vil du for alvor slippe din indre prinsessedrøm løs, så kast dig ud i en af gallakjolerne med glitter, strut og pangfarver, som rød eller blå. Vi har brands som Ganni, Cream, Custommade, Ralph Lauren, Calvin Klein m.fl.

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

1573 resultater