Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

BOOTCUT JEANS TIL KVINDER

Jeans har i mange år nu været en absolut hverdagsfavorit i både mande- og kvinde garderober. Om sommeren, såvel som om vinteren, elsker vi vores jeans. De er nemlig dejligt behagelige og perfekte til et afslappet hverdagslook. Gennem tiden har vi altid været vilde med jeans. Selvom moden har skiftet, har den blå nuance været bevaret, mens modellerne har ændret udseende gennem årene. På et tidspunkt kunne vores jeans ikke blive lavtaljede nok, og i andre perioder har de ikke kunne blive højtaljet nok. Nu har 70’erne så for alvor gjort deres comeback i det danske, såvel som det internationale, modebillede, og det ses tydeligt på mode indenfor jeans. Bootcut jeans er nemlig blevet topmoderne.

Bootcut jeans er jeans, som er smalle i det meste af buksen men har en bred vidde forneden. Sidst de var fremme var i de fede 90ére, og nu er de så kommet igen for fuld musik. Som det er med alle fede trends forsvinder de lige nogle år, indtil vi opdager at vi simpelthen ikke kan leve uden dem alligevel. Vi kender også Bootcut jeans under navnet trompetbukser eller bukser med svaj, og de fremgår i dagens modebillede på både unge, såvel som ældre, kvinder. Fordelen ved Bootcut jeans er, at de får det bedste frem i enhver kvindes former, og de burde derfor være et must i enhver kvindes garderobe. De er nemlig perfekte til at fremhæve den kvindelige figur, og derfor er de også super populære. Med et par Bootcut jeans i garderoben har du mulighed for at give din stil lidt moderigtig kant, da de skiller sig ud fra vores traditionelle buksegarderobe. Et par Bootcut jeans kan sagtens styles til fest, hvis du for eksempel kombinerer dem med en festlig top, en flot makeup og et par lækre høje hæle. Du kan også bruge dine bootcut jeans til hverdag, for at give din hverdagsgarderobe et lille pift af noget anderledes end dine traditionelle straight jeans.


Find et stort udvalg af Bootcut jeans hos Miinto


Hos Miinto finder du et stort udvalg af de vige Bootcut jeans i super høj kvalitet - lige fra de traditionelle blå til de sorte modeller. Så vil du gerne følge moden og de fede 70'er vibes, så tjek vores udvalg ud og invester i et par lækre jeans med svaj. Et par fede jeans er altid en god investering, da de er slidstærke, og hvis du passer godt på dem, kan de helt sikkert holde i rigtig mange år.

Side 1 Af 6

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.