Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Rullekraver til kvinder

Rullekraveblusen, eller turtleneck trøjen, er en klassiker i enhver kvindes hverdagsgarderobe. Den er trendy, sofistikeret, enkel og tidsløs. Og så er den bare rigtig behagelig på de kolde dage.

Rullekraven er både varm og trendy

Den lune trøje er nemlig helt perfekt til efteråret og vinterperioden, hvor de køligere temperaturer indtræffer. Din garderobe bør derfor altid indeholde en rullekravesweater til at skabe et trendy look, samtidig med at kroppen holdes varm. Rullekraver fås i et væld af designs og farver, hvad end du leder efter en ensfarvet, en stribet, en stram eller en løs rullekravebluse. Materialerne varierer fra bomuld, uld til polyester, som passer til forskellige stile og lejligheder. Til de koldeste dage er en rullekrave i strik det mest ideelle at pakke sig ind i. Tag en større størrelse på, kombineret med et par stramme jeans for et hyggeligt oversize look, og hvor rullekrave trøjen kan tages af eller på, alt efter hvordan vejret er.

Sådan bruger du din rullekrave bluse

Rullekraven til kvinder er blevet meget populær. Måske er det fordi, at den passer til alle situationer. Den er enkel, og så er den nem at style. Er du ude efter at skabe et sofistikeret og professionelt look på jobbet, så brug din rullekrave bluse under en blazer med et par pæne bukser til. Blazeren gør den mere businessagtig, men selvom rullekraveblusen er et relativt formelt stykke tøj, er den stadig rimelig casual i forhold til en skjorte. Derfor er den perfekt til at skabe et chikt og lidt herreinspireret look. Rullekraver ser også super cool ud under en frakke. Den skaber et perfekt og fuldendt professionelt outfit. Skal du ud med veninderne, så vælg en tætsiddende rullekrave bluse, og sæt den sammen med en fin nederdel. På den måde skaber du et super feminint look med massere af kant. Vælg en af de mange uldne eller chunky modeller, hvis du trænger til at putte på sofaen en søndag. Rullekraveblusen er også perfekt, hvis du skal en tur i skoven en kold dag. Den høje krave gør nemlig, at vi ikke fryser, da vi er lukket helt til i halsen.

Du kan finde masser af førende brands som Munthe, By Malene Birger, Storm og Marie, Rosemunde, Ganni, Cream, Gestuz, InWear, Just Female, Nümph, Mads Nørgaard og Vila, som præger udvalget af rullekraver til damer på Miinto.dk.

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

634 resultater

  • 1
  • 2
  • 7
  • 1
  • 2
  • 7