Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

A-View

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

A-VIEW

Elsker du mode, trends og tendenser, lækre detaljer og styles af god kvalitet? Så bør du kigge lidt nærmere i vores udvalg af styles fra populære A-VIEW.

Inden for de seneste år har flere og flere fashion lovers fået øjnene op for det nyere danske brand A-VIEW, og det forstår vi godt. A-VIEW designer nemlig stilfuldt og moderigtigt tøj ud fra aktuelle tendenser og strømninger i modebilledet, men til priser, hvor langt de fleste kan være med. Det får flere og flere kvinder til at søge mod det danske brand, når garderoben skal opdateres.

Hos Miinto finder du et stort udvalg af styles fra A-VIEW. Scroll gennem vores udvalg, find dine favoritter, og klik dem hjem i dag. Vi tør næsten garantere, at du ikke kommer til at fortryde dit køb.


A-VIEW: Et nyere dansk brand med et klart formål


Det danske brand så første gang dagens lys tilbage i 2019, da Jakob Bording Andersen, der står bag A-VIEW, grundlagde virksomheden, der holder til i Aarhus. Siden da er det gået stærkt for tøjvirksomheden, der i dag forhandles bredt – ikke alene i Danmark, men også i store dele af resten af Europa.

Navnet A-VIEW har en helt særlig symbolsk betydning, der i høj grad fremhæver brandets formål. Hos A-VIEW bestræber man sig nemlig på at levere styles og kollektioner, der tager tydeligt afsæt i de tendenser, som trender i modebilledet netop nu. Navnet refererer altså til brandets ønske om at have et nutidigt view over modens højaktuelle tendenser.

De styles, du finder i A-VIEWs kollektioner, er derfor også altid inspireret af det modebillede, du ser, når du bevæger dig ud i gadebilledet. For A-VIEW er det dertil vigtigt, at både priser såvel som kvalitet er attraktive, og det gør brandet til et sikkert kort, når du vil shoppe alle de nyeste tendenser op opdatere garderoben med lækre styles i god kvalitet, men til en fair og overkommelig pris.

Netop prisen på brandets styles er særligt attraktiv hos A-VIEW, fordi du shopper de nyeste og aktuelle trends og tendenser. Derfor er det en god bonus for dig og din økonomi, at det ikke vælter hele budgettet, når du vil opdatere din garderobe med de details, der rører sig netop nu.

Hos A-VIEW er det en udtalt mission at skabe items i høj kvalitet til en fair og overkommelig pris, og det lykkes de med i rigtig høj grad. Det betyder, at mærket adskiller sig fra lignende konkurrenter, ligesom det også betyder, at der for en gangs skyld ikke er den famøse sammenhæng mellem kvalitet og pris. Hos det aarhusianske modehus er det nemlig muligt at få god kvalitet til en anstændig pris. What’s not to like?


Øje for de små detaljer


Hos A-VIEW har man øje for de små, afgørende details. Det betyder, at du dels får en god kvalitet, men også styles, hvor der er tænkt lidt ekstra over de små ting, der gør den store forskel, når du klikker items fra det danske brand hjem fra Miintos webshop.

Du behøver ikke scrolle forbi ret mange af A-VIEWs styles, før du opdager, at man hos brandet har en helt enestående evne til at se, hvordan man giver de enkelte items den sidste lille og afgørende detalje, der gør dem både unikke og eye-catching. Derfor er du også tæt på garanteret blikfang i gadebilledet, når du shopper A-VIEW hos Miinto.

Gør dig selv den tjeneste at se nærmere på, hvilke muligheder der er med de styles, du finder i Miintos udvalg. Vi tør nemlig garantere, at din garderobe bliver både festligere, mere aktuel og mere farverig bagefter. Hvem vil ikke gerne ha’ det?


Et brand til alle typer kvinder: Hos A-VIEW er det ikke vigtigt, hvem du er


Hos danske A-VIEW er det et en central værdi, at brandets styles skal passe til alle typer kvinder. Derfor er kollektioners styles også designet, så de er tilgængelige for mange typer kvinder uafhængigt af alder, kropsformer og andre faktorer, der kan være en hæmning hos andre brands. Det gør A-VIEW til et omfavnende brand, der giver alle typer kvinder mulighed for at dyrke modebilledets trends og tendenser.

For A-VIEW er det derudover vigtigt, at kollektionernes styles er lette at tilføje til den basisgarderobe, du allerede har. A-VIEWs styles er nemlig designet på en måde, så du let kan mixe og matche med din allerede eksisterende garderobe. Det gør det let og overskueligt at tilføje tidens største og mest trendy tendenser til dit klædeskab.


Spice, glam og colour til din garderobe: Shop A-VIEW hos Miinto


Hos A-VIEW er man ikke bange for at lege med den brede farvepalet, de vilde mønstre og de iøjnefaldende materialer. Det betyder, at brandets styles og kollektioner springer i øjnene og er lette at spotte i gadebilledet, på floor eller på din lokale stamcafé. Det er derfor oplagt at søge mod A-VIEW, hvis din garderobe trænger til lidt extra spice, glam eller colour.


Sådan styler du A-VIEWs items


En af de helt store fordele ved A-VIEWs styles er, at de er lette at tilføje i den basisgarderobe, du allerede har adgang til. Ofte er brandets styles iøjnefaldende, netop fordi de er designet med afsæt i de hotteste trends og tendenser, du kan spotte i modebilledet netop nu.

Style derfor for eksempel en kjole fra A-VIEW med dine perfect fit jeans, dine favoritsneakers og en cool baseball cap. Kontrasten mellem de feminine, sporty og casual items giver et outfit med et cool tvist og et eye-catching udtryk.

På samme måde kan du mixe og matche din nuværende garderobe med en nederdel fra A-VIEWs kollektioner. Style nederdelen med en chunky strik og et par høje støvler, og leg på den måde med kontrasterne mellem det feminine, det casual og det businesslike.

Blandt Miintos udvalg af styles fra mærket finder du også bukser, du let kan style til både everyday activities og festlige anledninger. Style for eksempel dine nye A-VIEW-bukser med en cropped top, et par stiletter og kulørte læber, når din aften byder på kulørte drinks og lækre cocktails. Style de samme bukser med et par sneaks og en oversized hoodie, når du har tasken fuld af bøger på vej til studie, eller du ser frem til en dag fyldt med andre praktiske gøremål.

Ryd alle filtre

A-View

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.