SUMMER SALE - SPAR OP TIL 70% | Fri fragt ved køb over 499,-

SUMMER SALE - SPAR OP TIL 70%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Brands Arena

Arena (0)

Arena
Arena er et italiensk brand med en unik evne til at designe svømmetøj til nogle af de største stjerner inden for svømmesporten – derudover er Arena synonym med badetøj, badeshorts og svømmeudstyr til store såvel som små. Arena har hovedsæde i Italien, men brandet er lanceret af tyskeren Horst Dassler, som er søn af Adi Dassler - der grundlagde den tyske sportsgigant Adidas - og stod i spidsen for Adidas i Frankrig.

Horst Dassler fik idéen til Arena under OL i 1972, og året efter var brandet klar med den første kollektion af svømmetøj, som var udviklet i samarbejde med den australske svømmer Shane Gould. Siden har Arena været synonym med udvikling og design af innovative produkter, der har været et hit hos eliten inden for svømmesporten såvel som svømmeentusiaster over hele verden – Arena er et brand med stor kvalitet.

Den moderne version af Arena har stadig stor fokus på udvikling af innovativt svømmetøj, -udstyr og badetøj, der appellerer til mænd og kvinder, der elsker at svømme og kun stiller sig tilfreds med de bedste produkter på markedet. Fra en designmæssig vinkel er udvalget af produkter hos Arena udført i klassiske, elegante farvekombinationer – Arena imponerer dog også mest med produkter i fremragende kvalitet. 

Filter Ryd alt

KØN

Ingen resultater

Kategorier

Ingen resultater

UNDERKATEGORI

Ingen resultater

Størrelser

Ingen resultater

Farver

Ingen resultater

0 Produkter fundet
Filter

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 30 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands