Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Candino (10)

Candino er en schweizisk producent af ure, som blev lanceret af Adolf Flury-Hug i 1947. Sidenhen har Candino udviklet sig til et førende brand indenfor design og produktion af modeure, og Candino sælges over hele verden. Derudover har Candino tætte bånd til den international sportsverden, og Candino sponsorerer events og atleter i tennis, skisport, Formel 1 og sejlads – blandt andet Roger Federer.

Candinos store succes er et resultat af, at ure fra Candino opretholder den schweiziske tradition for kvalitet og præcision, samtidig med at alle ure fra Candino er designet med safirglas. Derfor er ure fra Candino nærmest umulige at ridse og ødelægge, hvorfor Candino er synonym med tidløst design og kvalitetsmaterialer. 


Den moderne version af Candino er blevet en del af den franske Festina-koncern, men Candino fortsætter med at levere schweizisk kvalitet og lækkert design. Derfor henvender modeure fra Candino sig til kvalitets- og modebevidste mænd og kvinder, som værdsætter god kvalitet og unikt design til fordelagtige priser. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Ingen resultater

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

10 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands