SUMMER SALE - Spar min. 25% på de fleste styles | Fri fragt ved køb over 499,-

Spar min. 25% på de fleste styles

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Candino

Candino er en schweizisk producent af ure, som blev lanceret af Adolf Flury-Hug i 1947. Sidenhen har Candino udviklet sig til et førende brand indenfor design og produktion af modeure, og Candino sælges over hele verden. Derudover har Candino tætte bånd til den international sportsverden, og Candino sponsorerer events og atleter i tennis, skisport, Formel 1 og sejlads – blandt andet Roger Federer.

Candinos store succes er et resultat af, at ure fra Candino opretholder den schweiziske tradition for kvalitet og præcision, samtidig med at alle ure fra Candino er designet med safirglas. Derfor er ure fra Candino nærmest umulige at ridse og ødelægge, hvorfor Candino er synonym med tidløst design og kvalitetsmaterialer. 


Den moderne version af Candino er blevet en del af den franske Festina-koncern, men Candino fortsætter med at levere schweizisk kvalitet og lækkert design. Derfor henvender modeure fra Candino sig til kvalitets- og modebevidste mænd og kvinder, som værdsætter god kvalitet og unikt design til fordelagtige priser. 

Filter

10 resultater

  • 1
  • 1