Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Cat & Co

Søger du alsidige styles, som både kan bruges til festlige anledninger og hverdag, bør du kigge nærmere på Cat & Co. De skaber nemlig funktionelt og moderne modetøj og accessoires i god kvalitet, der kan styles op og ned alt efter anledning.

Cat & Co blev stiftet tilbage i 2009 af Catharina Tilde Frederiksen på baggrund af hendes lidenskab for mode og design. Siden brandets spæde start i 2009 har det været i rivende udvikling, og hendes mange kollektioner sælges til hele det skandinaviske marked foruden andre dele af Europa. Der er tale om et brand med sin egen unikke identitet, og som ikke lader sig diktere af det internationale modebillede. Cat & Co ønsker i stedet at skabe behageligt og sprudlende modetøj, som alle kvinder kan få fingrene i. Deres kollektioner henvender sig primært til kvinder i alderen 18 til 60 år, og af den grund kan man tale om et mangfoldigt og bredtfavnende brand. Hvert år udkommer de med seks kollektioner bestående af modetøj, sko og accessories, og derfor er du sikret spritnye styles og designs flere gange om året. Bedre bliver det næsten ikke, vel?

Skab en alsidig garderobe med trendy styles

Med Cat & Co har du mulighed for at skabe en garderobe med et væld af moderne styles, og uanset om du er på udkig efter jeans, bluser, cardigans eller fede accessoires, er du garanteret moderigtigt tøj og tilbehør. Brandet har en eksperimenterede og kreativ tilgang til design, hvilket ses i samtlige af deres kollektioner. Du kan ikke sætte en finger på, hvilken retning de bevæger sig i næste gang, og det er netop det spændende ved Cat & Co. Der er nemlig tale om et brand, der elsker at mikse og matche stilgenrer. Fælles for deres kollektioner er dog, at de skaber feminine designs med kant, som henvender sig til kvinder, der ønsker stil med attitude og kant. Med Cat & Co får du altså et brand, der kollektion efter kollektion skaber nyt og trendy modetøj, der bidrager med nye farver, prints og mønstre, så du er garanteret en alsidig garderobe.

Udtryk din personlighed med designs fra Cat & Co

Hvad end du har set dig lun på jeans, bluser, cardigans eller lækre accessoires fra Cat & Co, får du trendy modetøj og tilbehør, som giver dig mulighed for at udtrykke din personlige stil hver dag. De er kompromisløse, når det kommer til design, og de skaber netop dét, de selv har lyst til at iklæde sig. Hos brandet eksisterer Janteloven ikke, hvilket tydeligt ses i deres mange styles. De kombinerer farver, prints og tekstiler på anderledes og nytænkende måder, og af den grund finder du for eksempel cargoprints på fine bluser, stjerner på cardigans og sweatre, ligesom du finder jeans i pastelfarver. Cat & Co udfordrer de eksisterende designkonventioner, og de er ikke bange for at stikke ud i mængden, og det er derfor brandets identitet kan karakteriseres som en feminin kvinde med attitude. De har især gjort sig bemærket med deres zebraprint, som i høj grad repræsenterer brandet. Både deres hjemmeside og butiksudstillinger er nemlig prydet med de eksotiske sort-hvide striber.

Filter

11 resultater

  • 1
  • 1