JANUAR UDSALG - SPAR OP TIL 70% | Fri fragt ved køb over 499,-
JANUAR UDSALG - SPAR OP TIL 70%
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Cosy Concept (0)

Med accessoires fra Cosy Concept kan du nemt sætte et lækkert, blødt og eksklusivt præg på dit look. De designer smukt tilbehør i pels, som kan være med til at løfte dit look til nye højder på blot et splitsekund.

Pels udstråler elegance og eksklusivitet. Derfor kan du også nemt sætte netop et eksklusivt touch på dit look ved hjælp af fine accessoires i netop dette materiale. Hos Cosy Concept har de specialiseret sig i tilbehør fremstillet i fin pels. Du finder i udvalget blandt andet mange flotte tasker, og derudover kan du også finde tilbehør såsom hårelastikker beklædt med pels i deres sortiment. Så får du hurtigt tilsat en luksuriøs vibe til dit outfit.

Fine og unikke pelsprodukter

Hos Cosy Concept har de valgt at fokusere på ét eneste materiale: Pels. De producerer således kun items i pels, og er du på udkig efter pelsprodukter, er det derfor også i særdeleshed et brand, der er værd at kigge nærmere på. Netop fordi de har et enkelt fokusområde, har de også fuldkommen styr på, hvordan de bedst muligt bearbejder pels og får det tryllet om til de smukkeste accessoires, som du kan få glæde af både til hverdag og til fest.

Netop fordi produkterne er fremstillet i pels, kan du være sikker på, du altid får et unikt produkt, når du shopper Cosy Concept. Da pels er et naturmateriale, vil en kreation i pels per definition altid være helt særlig. Hvis du gerne vil have accessoires, der er noget for sig, er dette mærke altså et godt bud.

Sæt prikken over i’et på dit look med accessoires

Enhver stilbevidst kvinde bør have fine accessoires i skabet. Det kan ikke komme som nogen overraskelse for nogen, at lækkert tilbehør i høj grad kan gøre en forskel for ens look. Derfor bør du også gøre dig selv den tjeneste at investere i accessoires, som kan være med til at sætte prikken over i’et på dine mange outfits.

Med accessoires i pels bliver det nemt at give dit outfit et eksklusivt islæt. Pels udstråler elegance og luksus, og med en taske i dette materiale vil dit outfit dermed blive tilført noget ganske særligt. Du kan dermed i en fart gøre et måske ellers temmelig klassisk outfit til noget for sig ved at tilføje smukt pelstilbehør fra Cosy Concept.

Produkter fremstillet af danske buntmagere

Alle de mange lækre designs fra Cosy Concept er fremstillet af danske buntmagere. Det er din garanti for, at du her får fingrene i produkter, der virkelig er gennemførte. Der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten, og du kan derfor også ganske roligt benytte dine accessoires fra Cosy Concept igen og igen.

Køber du en af de mange dekorative tasker fra dette brand, skal du være opmærksom på at bruge den på begge sider, således at pelsen bliver slidt ensartet. Dermed kommer du til at kunne bruge din fine pelstaske mange, mange gange, og begynder pelshårene at lægge sig ned, kan du altid rejse dem op igen ved at børste tasken blidt med fingrene. Du vil uden tvivl elske at bruge den til at sætte det sidste finishing touch på dit outfit gang på gang.

Filter Ryd alt

KØN

Ingen resultater

Kategorier

Ingen resultater

UNDERKATEGORI

Ingen resultater

Størrelser

Ingen resultater

Farver

Ingen resultater

0 Produkter fundet
Filter

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 400 tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands