Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Créton

Créton er et dansk brand, som er en del af Sinnerup. Brandet blev lanceret i 1996, og Lisbeth Skov Sinnerup er den kreative hjerne bag Créton, og den talentfulde designer har formået at skabe en international modesucces. Derfor sælges dametøj fra Créton i dag i cirka 45 butikker i Danmark samt i butikker i Norge, Island, Sverige og Irland. Derudover har Créton lanceret en ny kollektion i samarbejde med Poul Pava, som er målrettet eksklusive butikker i Hollywood.

Créton er kendetegnet ved feminint og eksklusivt dametøj med rene linjer, som frembringer et unikt og fascinerende udtryk. Derudover er de håndværksmæssige færdigheder i en klasse for sig, hvorfor dametøj fra Créton besidder et højt teknisk niveau, uden at de kreative idéer nedvurderes. Derfor er Créton lækkert og moderigtigt dametøj med en fremragende pasform, som fremhæver det feminine og eksklusive udtryk.

Derudover formår Lisbeth Skov Sinnerup at indfange de nyeste trends i modebranchen og skabe et univers af moderigtigt design i høj kvalitet, som er krydret med unikke detaljer. Den gode kvalitet kommer til udtryk i brugen af eksklusive råvarer, som er hentet ind fra modehuse i Frankrig og Italien. Derfor er Crétons to årlige kollektioner af dametøj altid garant for lækkert design og god kvalitet. 

Filter

16 resultater

  • 1
  • 1