0 DKK

Divina

Filter Clear All
0 products found

Divina

Divina er et italiensk brand, som på bedste vis formår at kombinere klassiske italienske designdyder med de nyeste trends i modebranchen. Derfor er Divina garant for lækkert dametøj med et moderigtigt look, som er produceret i lækre tekstiler såvel som synonym med en god pasform samt unikt håndværk.

Med andre ord – Divina er garant for italiensk design fra sin bedste side. Derfor er brandets produktsortiment af t-shirts, toppe, bluser, kjoler, bukser, skjorter, strikvarer og accessories såsom huer og tørklæder beriget med lækre detaljer, som løfter dametøj fra Divina til nye højder.

Derudover er modetøj fra Divina garant for et moderigtigt, elegant og sofistikeret look, som appellerer til mode- og kvalitetsbevidste kvinder med en forkærlighed for italiensk design. 

filter / 0 Produkter

Vi beklager meget! Den valgte vare/Det valgte brand er udsolgt eller ikke på lager. Men fortvivl ej – vi har masser af andre lækre produkter og brands, du kan forkæle dig selv eller andre med. Inden du søger videre blandt vores varer, vil vi derfor gerne hjælpe dig med at finde det, du leder efter. Se vores anbefalinger til dig herunder.

Happy Shopping!

Brug for hjælp?

Telefon: 8880 8686
Mail: info@miinto.dk

Gratis retur

Passer dit køb ikke, bytter vi kvit og frit

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

70.000+ PRODUKTER

Fra mere end 2000 brands

Nyttig information