Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

GRATIS FRAGT OVER 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Tilbage

Dr. Denim

Dr. Denim er et svensk mærke, der blev oprettet i 2004 af to brødre og deres far. Familievirksomheden er efterhånden blevet et velkendt etableret brand indenfor materialet denim, men jeans er ikke det eneste der designes. Visionen Dr. Denim startede ud med, som stadig gælder, var at udvikle kvalitetsrigt tøj der skulle kunne bruges til enhver lejlighed.

Hele oplevelsen du får ved at klæde dig i mærket Dr. Denim, er det primære fokus for mændene bag brandet. Her menes der at kunderne skal opleve at både komfort, pasform og pris går op i en højere enhed.

Dr. Denim skal være et solidt brand man kan stole på, og som man bliver ved med at vende tilbage til. Denne tilgang er også grunden til at så mange mænd og kvinder sværger til Dr. Denim og alle deres designs, ikke kun jeansene.

Ikke nok med at Dr. Denim hurtigt fik anerkendelse for deres produkter og designs gennem kunderne og deres åbenlyse loyalitet til brandet, så blev Dr. Denim også anerkendt, da de modtog mode prisen ”Best Denim” i 2008, til ”Sportswear International Fashion Award”.

Dr. Denim laver jeans af slidstærkt materiale, så det er bukser der kan holde i lang tid, selvom de bruges ofte. Et par bukser er en nødvendighed for enhver kvinde eller mand, og kan sættes sammen på mange forskellige måder.

Hvis du mangler et par gode cowboybukser, der er gode i kvalitet, pasform og pris så er Dr. Denim mærket for dig.

Filter (1)

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.