Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Dunlop (12)

Dunlop er en amerikansk producent af modetøj, sko og accessories, som så dagens lys i 1909. Historien om Dunlop daterer dog endnu længere tilbage, og brandet blev grundlagt i 1888 af John Boyd Dunlop, som begyndte med produktion af dæk til cykler.

Dunlop blev hurtigt en succes, og brandet udvidede produktsortimentet til at inkludere dæk til motorkøretøjer, og i 1909 begyndte Dunlop produktionen af golfbolde og -udstyr. Derefter spredte brandet hurtigt sine vinger til andre sportsgrene såsom squash, bordtennis og tennis, og Dunlop var i mange år synonym med store stjerner – herunder John McEnroe, Rod Laver og Arnold Palmer.

Den moderne udgave af Dunlop er stadig synonym med sportsudstyr til golf, tennis, bordtennis og squash, men produktsortimentet er udvidet betragteligt. Derfor er Dunlop i dag garant for mode- og sportstøj såvel som sko og accessories til mænd, kvinder og børn.

Dunlop er primært kendetegnet ved unikke tasker, som henvender sig til modeelskere med en unik sans for mode og god kvalitet. Derudover er Dunlop garant for sportstasker med stor rummelighed, hvorfor Dunlop formår at kombinere high-end mode med funktionalitet.

Med andre ord - tasker fra Dunlop er tilgængelige i alskens farver og design, og taskerne imponerer gang på gang med lækre farvekombinationer og unikt design såvel som stor funktionalitet.

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

12 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands