Julegaver kan byttes og returneres t.o.m. 15/1 2018 Forlænget retur t.o.m. 15/1-2018
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
0 DKK

Forrest & Bob (0)

Filter Ryd alt

AFDELING

Ingen resultater

Kategorier

Ingen resultater

UNDERKATEGORI

Ingen resultater

Størrelser

Ingen resultater

Farver

Ingen resultater

Pris

Pris mellem - DKK

0 Produkter fundet

Forrest & Bob

Forrest & Bob
Forrest & Bob er et dansk brand med stor international succes, og brandet er lanceret af Amalie, Adam og Joachim Wichman – alle er de kreative og talentfulde designere, der har en unik evne til at designe modetøj, der appellerer til fashionistaer og trendsættere. Derfor har Forrest & Bob opbygget en stor international fanskare på ganske kort tid.

Forrest & Bob præsenterede den første kollektion af modetøj under Copenhagen Fashion Week i 2008, og i starten havde brandet hjemme i charmerende omgivelser i København. Brandets store internationale succes har dog betydet, at den moderne version af Forrest & Bob har base i Los Angeles og New York. Succesen er et resultat af, at Forrest & Bob er synonym med modetøj, der bryder med mainstream design.

Derudover er designstilen hos Forrest & Bob kendetegnet ved et moderne, sexet look med masser af karisma, og brandets produktsortiment er udført i kvalitetstekstiler. Forrest & Bob er, med andre ord, et brand, der formår at kombinere mode og kvalitet på bedste vis, hvorfor brandet nyder stor succes hos trendsættere i verdens mange storbyer.

Produktsortimentet hos Forrest & Bob er kendetegnet ved stor mangfoldighed, og brandet er altid klar med modetøj, lingeri, casualwear, accessories, smykker og denim-produkter, der tilfører enhver stil et unikt look. Forrest & Bob er synonym med dansk mode, når det er bedst.

Filter

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Brug for hjælp?

Telefon: 8880 8686
Mail: info@miinto.dk

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

80.000+ produkter

Fra mere end 2000 brands

Nyttig information