Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

JONNY Q

Jonny Q er en engelsk/italiensk producent af modetøj, som blev lanceret i glitter rockens storhedstid i 1978. Jonny Q blev skabt med en vision om at revolutionere markedet for jeans, idet brandet ville væk fra jeans med et maskulint snit og look. Med andre ord – Jonny Q blev lanceret med en idé om at berige trendy unge kvinder med jeans og denim-inspireret modetøj med en perfekt pasform, og brandet introducerede verdens første jeans med stræk. Det innovative og feminine look blev hurtigt populært hos fashionistas i London, og brandet har fortsat produktionen af jeans med et feminint og trendy look. Så forkæl dig selv med lækkerier fra Jonny Q – det er et køb du ikke vil fortryde.

Feminint design

Den moderne version af Jonny Q er synonym med et stort udvalg af jeans såvel som unikt dametøj såsom nederdele, t-shirts, toppe, skjorter og accessories, som stadig er garant for feminint design – helt i tråd med brandets oprindelige vision. Derudover er Jonny Q et brand med stor mangfoldighed, og brandet lancerer adskillelige kollektioner af modetøj i løbet af året, som på bedste vis indfanger tidens trends og inkorporerer dem i brandets kultur. Derfor appellerer Jonny Q til kvinder med en forkærlighed for feminine jeans og denim-inspireret modetøj.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af modetøj til kvinder fra Jonny Q. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Jonny Q

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.