0 DKK

Keds

Keds

 

Keds

Keds er et brand med en lang og gloværdig historie, som daterer tilbage til grundlæggelsen i 1916, hvor de første sneakers fra Keds kom på markedet i USA. Siden blev sko og sneakers fra Keds yderst populære overalt i USA, hvor celebre kvinder såsom Audrey Hepburn, Marilyn Monroe og Jackie Kennedy samt stjerner fra tennisverdenen og NBA ofte sås i sneakers fra Keds. Den populære sneaker, Champion, har modtaget stor hæder fra modemagasiner som Vogue og Elle for sit tidløse design, som formår at gøre sneakers til det perfekte fodtøj til alle – store såvel som små.

I et forsøg på at bevare det tidløse design, som brandet er kendt for, samtidig med at sneakers fra Keds skal følge med de skiftende trends, benytter Keds ofte kendte og succesfulde designere til at designe nye kollektioner. De skal sætte deres personlige præg på sneakers og sko fra Keds, så Keds dermed formår at bevare positionen som en af verdens førende leverandører af trendy og moderigtige sneakers.  

/ 0 Produkter

Vi beklager meget! Den valgte vare/Det valgte brand er udsolgt eller ikke på lager. Men fortvivl ej – vi har masser af andre lækre produkter og brands, du kan forkæle dig selv eller andre med. Inden du søger videre blandt vores varer, vil vi derfor gerne hjælpe dig med at finde det, du leder efter. Se vores anbefalinger til dig herunder.

Happy Shopping!

Brug for hjælp?

Telefon: 8880 8686
Mail: info@miinto.dk

Gratis ombytning

Passer dit køb ikke, bytter vi kvit og frit

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

60.000+ produkter

Fra mere end 1.400 brands

Nyttig information